Facebook Sayfa Adresi Sorunu

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Domain Pazarı
D

daralll

Guest
bundan üç yıl önce ölen köpeğimin adına bir facebook sayfası açmıştım.
sayfanın adı zeytin ve normal olarak sayfa linki de zeytin li.
bugün biri gelmiş ege koop olarak facebook üzerinden kurumsal zeytin sayfası açacağız ve başvuracağız ama sayfa linki sizde görünüyor biz başvurduğumuzda sayfanız kapanır mümkünse kapanmaması için maili falan değiştirin diye yazmış.sabah annem de bu telif hakkı falan diye az tırsmış herhalde nerdeyse sayfayı kapatacakmış
biggrin.gif

neyse beyler,bu durumda facebook kuralları nasıldır bir kurum gelip bu benim adım olmalıdır diye benim sayfa adımı alıp benim sayfamı kapatabilir mi?sonuçta benim sayfa topluluk sayfası,resmi kurum yada ürün sayfası değil.ki linki isteyen de -zeytin- in sahibi diye bir durum yok.zeytini üretip satan sürüyle kurum var.

bilgisi olanlar paylaşırsa teşekkür ederim...

konuyu açacak yer bulamadım.facebook yada domain sorunu diye kategori yoktu.

bugün biri gelmiş ege koop olarak facebook üzerinden kurumsal zeytin sayfası açacağız ve başvuracağız ama sayfa linki sizde görünüyor biz başvurduğumuzda sayfanız kapanır mümkünse kapanmaması için maili falan değiştirin diye yazmış.sabah annem de bu telif hakkı falan diye az tırsmış herhalde nerdeyse sayfayı kapatacakmış
biggrin.gif

neyse beyler,bu durumda facebook kuralları nasıldır bir kurum gelip bu benim adım olmalıdır diye benim sayfa adımı alıp benim sayfamı kapatabilir mi?sonuçta benim sayfa topluluk sayfası,resmi kurum yada ürün sayfası değil.ki linki isteyen de -zeytin- in sahibi diye bir durum yok.zeytini üretip satan sürüyle kurum var.

Hocam domain tarafında böyle bir durum var adam gelip daha önce ismi siz alsanız dahil patent ile başvurarak isim hakkını alabiliyor. fakat facebook tarafındaki linkler aslında subdomain mantığı ile çalıştığı için ve siz daha önce almış olduğunuz için böyle birşey yapabileceklerini düşünmüyorum.
Şayet aksi bir durum olursa sonuna kadar hakkınızı arayın derim. Zaten yaptığınızda illegal bir durum yok.

biggrin.gif

Bence Korkmamalısın... Facebook Sayfanı Kuralına Göre Açtıysan İsim Hakkını Sen Önce Aldığın için O İsim Senindir. Sana Ne Facebook Ne de Bir Başka Kurum Yaptırım Uygulayabilir...

zaten uyanığa kurum mailinden iletişime geçin bir görelim diyorum oralı bile olmuyor.
çakal ya :D....işimiz telif olmuş,yanlış adama çarptı :D

parayla satın hocam :) para veremedikleri için göz dağı vermeye çalışmışlar aklı sıra. bunu bir domain gibi düşünün.millet domain alıp nasıl daha sonra ünlü firmalara satıyorsa. buda onun gibidir kimse bir hak iddia edemez.

eger sayet adamın dediği gibi hesabın elinden alınırsa bu facebook u kücük dusurur yukardaki yorumlarada sırtımı yaslayarak bencede vermez

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri