FACEBOOK SAYFA ve GRUPLARA MESAJ GÖNDERME PROGRAMI | ÖN SİPARİŞ KONUSU

hocam siz yanlıs anladınız programın youtube ile alakası yok. facebook sayfa ve gruplara paylasım yapacak mesela benim elimde 100 e yakın küçük face sayfası var ve bir videoyu bütün bu sayfalara paylastırmam en az 2 saatimi alacak. bu program beni bu eziyetten kurtaracak ve artı olarak sayfalarıma otomotikman video paylastıracak. mesela saatte 1 video paylasacak. ben 100 video linkini programa girecem ve 4 gün boyunca hiç bir uğraş vermeden videolarım paylaşılacak :)

konu sahibi bu mesajımı konuya eklerse cok iyi olacak yanlış anlamaları önlemek icin

Hocam, ben olayı anladım sadece bu tür özelliklerde olsa tadından yenmez yani. Sadece youtube için değil, tanıtım vb. için de güzel olur. Bende çalışmak isterim arkadaşla. Güzel iş çıkaracağa benziyor.Takipteyim.

hocam siz yanlıs anladınız programın youtube ile alakası yok. facebook sayfa ve gruplara paylasım yapacak mesela benim elimde 100 e yakın küçük face sayfası var ve bir videoyu bütün bu sayfalara paylastırmam en az 2 saatimi alacak. bu program beni bu eziyetten kurtaracak ve artı olarak sayfalarıma otomotikman video paylastıracak. mesela saatte 1 video paylasacak. ben 100 video linkini programa girecem ve 4 gün boyunca hiç bir uğraş vermeden videolarım paylaşılacak :)

konu sahibi bu mesajımı konuya eklerse cok iyi olacak yanlış anlamaları önlemek icin
ekledim hocam teşekkür ederim :)

Hocam, ben olayı anladım sadece bu tür özelliklerde olsa tadından yenmez yani. Sadece youtube için değil, tanıtım vb. için de güzel olur. Bende çalışmak isterim arkadaşla. Güzel iş çıkaracağa benziyor.Takipteyim.
Korktuğumuz başımıza geldi :) Esasında ben programı yazarken youtube videolarınızı tanıtasınız diye yazmıştım ama programı satın alana adama sadece bunda kullan diyemeyeceğimize göre emcbren bir sınır koyamıyoruz :)
memnuniyetle...

hocam aklıma bir sey takıldı otomotik paylasım icin programın acık kalması lazım programın da acık kalması icin pc nin acık kalması lazım pc sürekli acık kalamayacağına göre oto paylasım pc üzerinden olamaz bunun icin programın bi host vps üzerine kurulması gerekmiyor mu beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim

hocam aklıma bir sey takıldı otomotik paylasım icin programın acık kalması lazım programın da acık kalması icin pc nin acık kalması lazım pc sürekli acık kalamayacağına göre oto paylasım pc üzerinden olamaz bunun icin programın bi host vps üzerine kurulması gerekmiyor mu beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim

Tüm bunlar için bilgisaayarın açık olması gerekiyor. Ancak diyelim ki gönderilecek zamanlaşmış mesajlar gönderildi ve blgisayar halen boşa açık durmakta. O durumda da programa otomatik bilgisayar kapatıcı ekleriz mesajlar gönderildiğnde yani görev tamamlandığında bilgisayarı kapatır.

ekledim hocam teşekkür ederim :)

Korktuğumuz başımıza geldi :) Esasında ben programı yazarken youtube videolarınızı tanıtasınız diye yazmıştım ama programı satın alana adama sadece bunda kullan diyemeyeceğimize göre emcbren bir sınır koyamıyoruz :)
memnuniyetle...

Böyle iş yapanları severim :D Önerileri dikkate almanı da takdir ettim :) Programı aktif edince haberdar edersin hocam :) Uzun süre çalışacaz senle sanırım :)

Kanala eklenen videoyu direk paylaşması gibi bir özellik eklenebilir mi?

edit pardon konuyu yanlış okumuşum öyle bi özellik yok sanırım :D

Mert işte bu alınır beni de yaz sağlam program olucak gibi

düzgün kullanılırsa , sayfa ve özellikle grup aktif olanlardan seçilirse harika getirisi olur.

iyi hoşta çoğu sayfanın duvarına yazım izini kapalı ki

Hocam zaten programı satın alan arkadaşlar da bunu biliyor. Ama kendi sayfaları var. Yüksek k larda onlara gönderim yapmak için tercih ediyorlar
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

---------- Mesaj saat 09:52:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:46:43 civarında gönderildi. ----------

Satış güncel.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sadece face sayfası olanlar değil,bir grup yada sayfa üyesi olan kişilerde bu programla gönderi yapabilir değil mi?

Ayrıca mesela sonradan üye olunan sayfada mesaj yazma kısıtlanabiliyor, program uyarı verse güzel olur. Kaç kez görüldüğünü,tıklandığını gösterse güzel olur.

Hocam, sanırım beni eklemedin :) Sonradan güncelleme tarzı önerilere de açıksın sanırım program için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri