Evet arkadaşlar organik facebook üye çektirmek istiyorum sayfama var mı bu işi yapan?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yabancı mı yerli mi?İstediğiniz miktar nedir?Bütçeniz nedir? Bunları söylerseniz birkaç yönlendirmede bulunabilirim.
ARKADAŞLAR BENİM İSTEDİGİM ŞU ÜYELER ŞU
ÜYELER KESİNLİKLE JAPONYA|BREZİLYA|ABD GELMESİ GEREK
ORGANİK OLACAGI İÇİN BAŞLANGIÇ İÇİN 5 K YETERDE ARTAR BİLE BANA
bunlar için ortalama ne kadar fiyat çıkar?
en fazla 10 tl
Facebook sayfalarının uzun süredir işlevi azaldı. Bence aşırı vakit kaybı.
5000 kişilik sayfan varsa paylaştığında senin yazın sadece 500 üne gidiyor. Belki dahada az yüzdeyi hatırlamıyorum şuan. Eskisi gibi değil yani. O nedenle fiyatlarıda düşük oluyor genelde. Webmaster forumlarına gir sırf facebook için ayrı kategoriler bile var bazı forumlarda birçok satan var. Organik sattığını ve güvenilir olduğunu kanıtlayanlar falan var. Bak derim ben bi.
onun haricinde ben borsa piyasasınıda takip ediyorum facebook hisseleri 1 sene önce 38 dolarken herkes aldı sonradan 1kaç ay sonra hisseler yarı degere düştü onun haricinde facebook avrupada çok hızlı birşekilde kan kaybediyor zaten türkiyede her 4 hesapdan 2 si fake kendimden biliyorumfacebook devri malesef kapanıyor gibime geliyor... myspace gibi olmaz inşallah sonu
![]()
bencede yollu facebook. Facebook yöneticileride bu durumun farkında olmaları lazım ama hiçbir değişim ve aksiyon söz konusu değil. Birşeyler yapmazlarsa buda gider.
Ondan sonra da twitter çöker. Gerçi twittera öyle birşey olması çok zor gibi duruyor ama facebookda öyleydi ilk zamanlar :d
ARKADAŞLAR BENİM İSTEDİGİM ŞU ÜYELER ŞU
ÜYELER KESİNLİKLE JAPONYA|BREZİLYA|ABD GELMESİ GEREK
ORGANİK OLACAGI İÇİN BAŞLANGIÇ İÇİN 5 K YETERDE ARTAR BİLE BANA
bunlar için ortalama ne kadar fiyat çıkar?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.