facebook üye çekimi

Yabancı mı yerli mi?İstediğiniz miktar nedir?Bütçeniz nedir? Bunları söylerseniz birkaç yönlendirmede bulunabilirim.

Yabancı mı yerli mi?İstediğiniz miktar nedir?Bütçeniz nedir? Bunları söylerseniz birkaç yönlendirmede bulunabilirim.

arastırdım bu konu hakkında zaten bir fiyat piyasa olusmus . onemlı olan orjanık cekım yapıyorum diye fekden uye cekılmememesı. konuyu takıp eden 3 -4 ark var hepsının butcesı farklı olabılrı.
1k 10k 50k 100k organik abone çekimi fiyat verebilirlerse daha salıklı olur

ARKADAŞLAR BENİM İSTEDİGİM ŞU ÜYELER ŞU
ÜYELER KESİNLİKLE JAPONYA|BREZİLYA|ABD GELMESİ GEREK
ORGANİK OLACAGI İÇİN BAŞLANGIÇ İÇİN 5 K YETERDE ARTAR BİLE BANA

bunlar için ortalama ne kadar fiyat çıkar?

Facebook sayfalarının uzun süredir işlevi azaldı. Bence aşırı vakit kaybı.
5000 kişilik sayfan varsa paylaştığında senin yazın sadece 500 üne gidiyor. Belki dahada az yüzdeyi hatırlamıyorum şuan. Eskisi gibi değil yani. O nedenle fiyatlarıda düşük oluyor genelde. Webmaster forumlarına gir sırf facebook için ayrı kategoriler bile var bazı forumlarda birçok satan var. Organik sattığını ve güvenilir olduğunu kanıtlayanlar falan var. Bak derim ben bi.

Facebook sayfalarının uzun süredir işlevi azaldı. Bence aşırı vakit kaybı.
5000 kişilik sayfan varsa paylaştığında senin yazın sadece 500 üne gidiyor. Belki dahada az yüzdeyi hatırlamıyorum şuan. Eskisi gibi değil yani. O nedenle fiyatlarıda düşük oluyor genelde. Webmaster forumlarına gir sırf facebook için ayrı kategoriler bile var bazı forumlarda birçok satan var. Organik sattığını ve güvenilir olduğunu kanıtlayanlar falan var. Bak derim ben bi.

onun haricinde ben borsa piyasasınıda takip ediyorum facebook hisseleri 1 sene önce 38 dolarken herkes aldı sonradan 1kaç ay sonra hisseler yarı degere düştü onun haricinde facebook avrupada çok hızlı birşekilde kan kaybediyor zaten türkiyede her 4 hesapdan 2 si fake kendimden biliyorum :D facebook devri malesef kapanıyor gibime geliyor... myspace gibi olmaz inşallah sonu :confused:

onun haricinde ben borsa piyasasınıda takip ediyorum facebook hisseleri 1 sene önce 38 dolarken herkes aldı sonradan 1kaç ay sonra hisseler yarı degere düştü onun haricinde facebook avrupada çok hızlı birşekilde kan kaybediyor zaten türkiyede her 4 hesapdan 2 si fake kendimden biliyorum :D facebook devri malesef kapanıyor gibime geliyor... myspace gibi olmaz inşallah sonu :confused:

Bencede yollu facebook. Facebook yöneticileride bu durumun farkında olmaları lazım ama hiçbir değişim ve aksiyon söz konusu değil. Birşeyler yapmazlarsa buda gider.
Ondan sonra da twitter çöker. Gerçi twittera öyle birşey olması çok zor gibi duruyor ama facebookda öyleydi ilk zamanlar :D

bencede yollu facebook. Facebook yöneticileride bu durumun farkında olmaları lazım ama hiçbir değişim ve aksiyon söz konusu değil. Birşeyler yapmazlarsa buda gider.
Ondan sonra da twitter çöker. Gerçi twittera öyle birşey olması çok zor gibi duruyor ama facebookda öyleydi ilk zamanlar :d

bana göre facebooku çökerten tek şey o zaman tüneli denen grafik
kim yaptiysa soguttu benide facebookdan

yöneticisi zeki adam
çünkü siteyi reklamci sitesi haline getirdi bayada para topladi bu çökse adama en ufak etkisi bile dokunmayacak adamda önlem almaya gerek duymuyor

ARKADAŞLAR BENİM İSTEDİGİM ŞU ÜYELER ŞU
ÜYELER KESİNLİKLE JAPONYA|BREZİLYA|ABD GELMESİ GEREK
ORGANİK OLACAGI İÇİN BAŞLANGIÇ İÇİN 5 K YETERDE ARTAR BİLE BANA

bunlar için ortalama ne kadar fiyat çıkar?

bu işlem için admefast ile sadece o ulkelerı sec ve o ulkelerden begenı cek 5k . yada sayfa ayarlarınından. sadece ebelirtigin ülkelerde yayınlanısn senın sayfan. butun face begeni ceken siterleden begeni cektır. toplam 5 k cektırsen 1ksı ıptal etse. sayfan üst sıralara cıkar. ve duzenlı paylasımlarla sayfanın hitini yukselte bilirsin. tr den yanacı hıt cekenı ozr bulursun. bulursan banada haber ver.

Facebook sayfaları eskisi gibi değil gerçekten. Paylaşım yapıyorsun sayfadaki üyelerin çoğunun ana sayfasında gözükmüyor. Bu da facebook yöneticilerinin aldığı önlem. O sayfanın paylaştıklarını ana sayfada gözükmesini isteyen kişi sayfadan (şimdi tam hatırlamıyorum ama) bi ayarı vardı oraya tıklayıp üye olması gerekiyordu. Yani otolike ile çekim yapılan üyeler sebebi ile böyle bir yöntem çıkmıştı. O şekilde hiç üye yoksa da belli bir oran üzerinden ana sayfada gösteriliyor.

Size tavsiyem mesela bir kategoride site kurup sitenizin bir bölümüne facebook beğen butonu ekleyin. Sitede de facebook kategorisine biraz özen gösterirseniz zamanla organik üyeleriniz çoğalacaktır. Tabi sayfada paylaşımlar yapmanız da gerekiyor. Mesela 10 paylaşım sonrasında eklediğiniz kategori uyumu olan youtube videosu size çok güzel kazanç sağlamanıza yardımcı olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri