Facebook'dan küfür eden ...

JiTeM

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar forumdan bir arkadaş facebook'dan beni bulmuş küfür ediyor etme sebebide kanalını flsglamisim 2 yıldır youtube isindeyim daha 1 flag yapmisligim yok çünkü kimsenin kazancimda gözüm yok fakat bu arkadaş beni kanalini flaglamisim diye suçluyor benim kanallarimi flsglamisim 4 kanalım kapandı kazancimin % 70 ni veren kanallarimi flsglamis kazancim nerdeyse yarısından fazlası gitti kazancim düştü Bu arkadaş kimse hakkımı helal etmiyorum bana küfür etmesini kanallarimi şikayet etmesini .

[MENTION=12033]daralll[/MENTION]'ın dediği gibi kanallarını nasıl bulduki ?

kanallarını nerden buluyor.face de video mu paylaşıyorsun

[MENTION=12033]daralll[/MENTION]'ın dediği gibi kanallarını nasıl bulduki ?

facede paylasmıyorum hocam . bende bılmıyorum bana faceden mesaj atmıs benim kanallarımı flaglamıssın ? bende boş durmamak için senin kanalları flagladım ytpara JiTeM sensin. Çizgi film çalışıyosun. Adam gibi yerinde dursaydın böyle tatsızlık yaşamıcaktın ama sen kaşındın ... mesaj atmıs bana .

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz vardır birşeyler :)

yok hocam oyle bırsey ben youtube hayatım boyunca boyle bırsey yapmadım dedıgım gıbı kımsenın kazancımda gozum yok ben kanalımı acarım vıdeomu cekerım daha bırsey yapmam yok su kanalı flaglayım kapansında benım vıdeolarım ızlesın gıbı kımsenın rızkında gozum yok ...

yok hocam oyle bırsey ben youtube hayatım boyunca boyle bırsey yapmadım dedıgım gıbı kımsenın kazancımda gozum yok ben kanalımı acarım vıdeomu cekerım daha bırsey yapmam yok su kanalı flaglayım kapansında benım vıdeolarım ızlesın gıbı kımsenın rızkında gozum yok ...

kardeşim forumda ulu orta açık açık bişeyler yazıyosun kendini belli ediyosun veya kanalının linkini birilerine atıyosun sonuç böyle oluyor yoksa adem nerden bilsin kanallarının sana ait olduğunu sen açık vermessen hiçbişekilde bulamazdı

kardeşim forumda ulu orta açık açık bişeyler yazıyosun kendini belli ediyosun veya kanalının linkini birilerine atıyosun sonuç böyle oluyor yoksa adem nerden bilsin kanallarının sana ait olduğunu sen açık vermessen hiçbişekilde bulamazdı

hocam ısı bılmıyor degılız ben forumda kımseye ne kanalımın linkini attım nede nede oyle ulu orta bırsey bellı etmedım nerden buldu bende bılmıyorum facebook hesabımı bulmus oraya mesaj atmıs adam . tüm resimlerime kufur yazmıs bana mesaj ile kufur ediyor .

büyük ihtimal mailden falan bulmuştur. çoklu kanal çalısmak lazım. bütün kazancı 3-4 kanala bağlamamak en iyi yöntem.

büyük ihtimal mailden falan bulmuştur. çoklu kanal çalısmak lazım. bütün kazancı 3-4 kanala bağlamamak en iyi yöntem.

bılmıyorum ama forumdan bırısı yanı yaptıgı cok buyuk ayıp benım ekmegımle oynuyor bırde gelmıs kufur edıyor .

Al işte 1 kanalım'da sımdı kapandı en iyi 3. kanalımda kapandı off off .

tehlike olan kanallarının videolarını gizle.

Hocam valla en iyi kanallarım kapandı bol abonelı ıyı kazanc veren ınşALLAH yapan arkadasın'dan bu yaptıkları burnundan fıtıl fıtıl gelır ben bırsey yapmadıgım halde bunları yaptıgı ıcın birşey demiyorum ama Rabbim ıslah eylesin .

Hocam valla en iyi kanallarım kapandı bol abonelı ıyı kazanc veren ınşALLAH yapan arkadasın'dan bu yaptıkları burnundan fıtıl fıtıl gelır ben bırsey yapmadıgım halde bunları yaptıgı ıcın birşey demiyorum ama Rabbim ıslah eylesin .

kalanızın linkini en yakın arkadaşınızla bile paylaşmayın.
çekemeyen çok , kazancınızdan fazla sözetmeyin çekemeyen çok olur.

mecbur sıfırdan başlayacaksın, kanalına aldığn maillerde gerçek ismin yazmasın.

kalanızın linkini en yakın arkadaşınızla bile paylaşmayın.
çekemeyen çok , kazancınızdan fazla sözetmeyin çekemeyen çok olur.

mecbur sıfırdan başlayacaksın, kanalına aldığn maillerde gerçek ismin yazmasın.

hocam kanallarımı kımse bılmıyordu kımseyle paylasmadım ısımler felanda gercek degıldı nasıl buldu bılmıyorum ama inşALLAH aynı seyler kendısının basına gelır benım tek gecım kaynagım youtube'dı bu ay kazancım duzelmeye baslamıstı sımdı kapandıgı ıcın kanallar paramıda alamıcam aileme yardımcı oluyordum onun sayesınde yardımcıda olamıcam inşALLAH ALLAH'ın dan bulur ...

Hakaret,tehtit ( mesajlarinda ne icerikler varsa) davasi ac heleki kufurleri ciddi derecede agirsa %100 ceza alir ...

hocam sahte hesap acmıs oyle hakaret etmıs hıc bırsey yazmıyor ama bilişim sucların'Da bir iki tanıdıgım var onlarla konusucam ettiği hakaretleri yaptıklarını ödetmeye çalışıcam ALLAH'ın izniyle .

Kanallarini nasil ogrenmis onu ciddi sekilde merak ettim.
Kanallarini/gmaillerini baskasindan satin almis olabilir misin?
Bot, vps falan kullaniyor musun?
Yardim almak icin kimseye team view actin mi?

Kanallarini nasil ogrenmis onu ciddi sekilde merak ettim.
Kanallarini/gmaillerini baskasindan satin almis olabilir misin?
Bot, vps falan kullaniyor musun?
Yardim almak icin kimseye team view actin mi?

hocam kanallar eski kanallarım'dı forumdan satın almıstım o kanallara vıdeo yuklerken vps kullanıyordum kimseyle team view veya baska kanalımı ogrenecek bır sekılde baglantı kurmadım .

vps kullanıyorsan doğal olarak şifrenin çalınması ihtimaldir bu yüzden hiç bulaşmadım,adam sana nasıl ulaştı belki yt hesabının kayıtlı olduğu mail ile facebook mailin aynıdır adam yt'ninkine ulaşmış sonra sizi face bulmuştur bazıları kendi dizi film vs videolarının aynısı paylaşılınca depresyona girip telif flag atabilir sana tavsiyem ilk kapattığı kanalların videolarını araştır bulduğun videoları flagla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri