Facebook'dan küfür eden ...

hocam kanallar eski kanallarım'dı forumdan satın almıstım o kanallara vıdeo yuklerken vps kullanıyordum kimseyle team view veya baska kanalımı ogrenecek bır sekılde baglantı kurmadım .

Vps'de guvenlik ne duzeydedir o kadar bilgim yok ama gmaili aldigin kisi hala forumda mi, guvenilir biri mi? O kisiye bir goz atmani oneririm...

vps kullanıyorsan doğal olarak şifrenin çalınması ihtimaldir bu yüzden hiç bulaşmadım,adam sana nasıl ulaştı belki yt hesabının kayıtlı olduğu mail ile facebook mailin aynıdır adam yt'ninkine ulaşmış sonra sizi face bulmuştur bazıları kendi dizi film vs videolarının aynısı paylaşılınca depresyona girip telif flag atabilir sana tavsiyem ilk kapattığı kanalların videolarını araştır bulduğun videoları flagla

hocam sımdı onunmu baskasınınmı kanalları bılemem baskalarının ekmegı ıle oynamayı ıstemem acıkcası .

Vps'de guvenlik ne duzeydedir o kadar bilgim yok ama gmaili aldigin kisi hala forumda mi, guvenilir biri mi? O kisiye bir goz atmani oneririm...

hocam gmailleri alalı nerdeyse 1 yıl hatırlamıyorum ki kimden aldıgımı ıs ısten geçti artık kazancların dustugu sımdıden bellı oluyor :(((

hocam sahte hesap acmıs oyle hakaret etmıs hıc bırsey yazmıyor ama bilişim sucların'Da bir iki tanıdıgım var onlarla konusucam ettiği hakaretleri yaptıklarını ödetmeye çalışıcam ALLAH'ın izniyle .

Sahte hesap felan farketmez sikayetini yap sen . facebook uzerinden bulunmasi cok kolay

hocam gmailleri alalı nerdeyse 1 yıl hatırlamıyorum ki kimden aldıgımı ıs ısten geçti artık kazancların dustugu sımdıden bellı oluyor :(((

Ben actigim butun gmaillerin listesini yapiyorum, hepsi arsivimde mevcut. 1 yili askin sure once youtube icin actigim, hatta suanda kapanan kanallarin bile butun bilgileri hala kayitli duruyor. Senin gmail satin aldigin kisi de benim gibi saglam kayit tutan birisi olabilir. Yaptigin odemelerden, mesajlasmalardan falan o kisiyi ogrenmeye gayret et.

zaten tek kanaldır muhtemelen diğer rakiplerinide uçurmuşdur intikam almak en iyi seçenekdir yinede siz bilirsiniz

Ben actigim butun gmaillerin listesini yapiyorum, hepsi arsivimde mevcut. 1 yili askin sure once youtube icin actigim, hatta suanda kapanan kanallarin bile butun bilgileri hala kayitli duruyor. Senin gmail satin aldigin kisi de benim gibi saglam kayit tutan birisi olabilir. Yaptigin odemelerden, mesajlasmalardan falan o kisiyi ogrenmeye gayret et.

hmm tamam hocam kanalların gmailleri herseyi elimde arastırıcam kımden aldıysam bulurum inşALLAH .

geçmiş olsun kardeşim neden niye böyle olduğunu bende anlamadım. üzüldüm

Kişisel facebook hesabından küfür ettiyse savcılığa git şikayet et sana yaptıkları burnundan gelsin.

Aslında ıp den bulabilirlerdi ama hesabı sildiyse bulurlar mı bilmiyorum sen yinede bi dene şansını.

hocam hesaba ulasılmıyor ki aklıma geldi Adres Bu Üzgünüz, bu sayfaya ulaşılamıyor
Tıkladığın bağlantı bozuk olabilir veya sayfa kaldırılmış olabilir. böyle diyiyor .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri