- Web sitesi
- www.bozkurtyazilim.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırlı satışlar hocam gerçekten güzel hizmetler veriyorsunuz.
[MENTION=35921]tcvatandasi[/MENTION] Hayırlı satışlar hocam. Instagram botuna baktım, sıkça sorulan sorularda istediğim kadar hesap için kullanabileceğim ama tek pc lisanslı olduğunu görüyorum. Hesapların banlanmaması için proxy ekleyebiliyor muyuz ?
[MENTION=35921]tcvatandasi[/MENTION] Hocam öncelikle foruma hoş geldin, arkadaşlar arkadaş dan r10 üzerinden geçen sene facebook la ilgili programlar almış biri olarak güvenilir sağlam ve her konuda yardımcı olan bir arkadaştır. tavsiye ederim.
[MENTION=35921]tcvatandasi[/MENTION] Hocam öncelikle foruma hoş geldin, arkadaşlar arkadaş dan r10 üzerinden geçen sene facebook la ilgili programlar almış biri olarak güvenilir sağlam ve her konuda yardımcı olan bir arkadaştır. tavsiye ederim.
hocam sen web sıtelerı ıcın kullanıyorsun sanırım botu patlama olayı oluyormu
Spama dusmesı ve hesapların askıya alınması
Videoyu izledim gayet güzel olmuş, elinize sağlık. 2018 de ana trafik kaynağı sosyal medya ve face olacak görüşündeyim, (tabii ben YT olarak bakıyorum olaya).
İlk söylemek istediğim; Bu kadar derine girildiğini gördükten sonra, insan ister istemez proxy desteğini de görmek istiyor. Yapılabildiğini biliyoruz, (bkz. DM botları) ücretli ve şifreli proxyler var, eğer bu yapılabilirse, hesapların sıkıntıya girmesi kolaylıkla engellenebilir (sonuçta proxy kullanarak 5 değil 50 hesap yapılır ve hesap başına paylaşım adedi daha düşük tutulabilir).
İkinci söylemek (aslında sormak) istediğim konu ise; Videodan tam anlayamadım ya da kaçırdım. Aynı anda çoklu işlem yapılabiliyormu ? Yani ; Hem sayfada post emri vermişim, hem de kişilere toplu mesaj at demişim, hatta o da yetmemiş
bir de guruplara ekle demişim
Şimdi bunu sormamın asıl sebebi şu ; Hesabı korumak adına, işlemler arası süreyi uzun tutarsam (misal iki post arası 200 sn gibi) örneğin 5 hesap x 50 şer sayfa = yaklaşık 13 saat sürer sadece post atmakİşte bu arada ilave işlem bence gerekli.
Gerçi proxy desteği olsa, prg kendi içinde farklı proxylerden hesaplara giriş yapıp sorunu çözebilir de, dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum
Neyse; Sonuç itibarıyla çalışmayı beğendim ve en kısa sürede denemeyi de isterim. Saygılarımla.
Hocam aynı anda işlem yapan ve proxy desteği olan, genelde 3 hesaba 1 ip şeklinde kullandığım özel bir yazılım var fakat aynı anda çoklu işlem ve proxy işi daha riskli hale getiriyor. Hesapların kapanmaması artık mucize gibi birşey oldu. Bu arkadaşın sistemi risk anlamında daha iyi bence , yani senin bahsettiğin sistemi 1 yıla yakındır kullanıyorum fakat düşündüğün gibi spam riski düşük değil tam tersi daha yüksek oluyor.Videoyu izledim gayet güzel olmuş, elinize sağlık. 2018 de ana trafik kaynağı sosyal medya ve face olacak görüşündeyim, (tabii ben YT olarak bakıyorum olaya).
İlk söylemek istediğim; Bu kadar derine girildiğini gördükten sonra, insan ister istemez proxy desteğini de görmek istiyor. Yapılabildiğini biliyoruz, (bkz. DM botları) ücretli ve şifreli proxyler var, eğer bu yapılabilirse, hesapların sıkıntıya girmesi kolaylıkla engellenebilir (sonuçta proxy kullanarak 5 değil 50 hesap yapılır ve hesap başına paylaşım adedi daha düşük tutulabilir).
İkinci söylemek (aslında sormak) istediğim konu ise; Videodan tam anlayamadım ya da kaçırdım. Aynı anda çoklu işlem yapılabiliyormu ? Yani ; Hem sayfada post emri vermişim, hem de kişilere toplu mesaj at demişim, hatta o da yetmemiş
bir de guruplara ekle demişim
Şimdi bunu sormamın asıl sebebi şu ; Hesabı korumak adına, işlemler arası süreyi uzun tutarsam (misal iki post arası 200 sn gibi) örneğin 5 hesap x 50 şer sayfa = yaklaşık 13 saat sürer sadece post atmakİşte bu arada ilave işlem bence gerekli.
Gerçi proxy desteği olsa, prg kendi içinde farklı proxylerden hesaplara giriş yapıp sorunu çözebilir de, dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum
Neyse; Sonuç itibarıyla çalışmayı beğendim ve en kısa sürede denemeyi de isterim. Saygılarımla.
fiyat nedir
Hocam aynı anda işlem yapan ve proxy desteği olan, genelde 3 hesaba 1 ip şeklinde kullandığım özel bir yazılım var fakat aynı anda çoklu işlem ve proxy işi daha riskli hale getiriyor. Hesapların kapanmaması artık mucize gibi birşey oldu. Bu arkadaşın sistemi risk anlamında daha iyi bence , yani senin bahsettiğin sistemi 1 yıla yakındır kullanıyorum fakat düşündüğün gibi spam riski düşük değil tam tersi daha yüksek oluyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.