FaceCode V3 - Gruplarda, Sayfalarda ve Profillerde Özgürce Reklam Yapın - Facebook Reklam Botu

tcvatandasi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bozkurtyazilim.com

Ak4p2z.png

5QPB9D.png

https://www.youtube.com/watch?v=3E-yPC5E1m8&feature=youtu.be

dGQRj7.png

zBgYBR.png

G0E50b.png

y3mR3n.png

6XQ8Xl.png

WQ4EQ4.png

3qNPq9.png

RPXBPY.png

pWj9Wo.png

kWAJWJ.png

N13W1g.png

ERb18Z.png

jWL73m.png

29y01A.png

BAEBPp.png

ZEWykG.png

ok2M3b.png

lWLgjJ.png

VMAJaZ.png

nWkqrV.png

1g4Adj.png

XXyz93.png

bGjokZ.png

dGoV8D.png

pW73WN.png

ER7dAA.png

1g9WVb.png

[MENTION=35921]tcvatandasi[/MENTION] Hayırlı satışlar hocam. Instagram botuna baktım, sıkça sorulan sorularda istediğim kadar hesap için kullanabileceğim ama tek pc lisanslı olduğunu görüyorum. Hesapların banlanmaması için proxy ekleyebiliyor muyuz ?

Hayırlı satışlar hocam gerçekten güzel hizmetler veriyorsunuz.

teşekkürler hocam sagolun güzel yorumunuz için

[MENTION=35921]tcvatandasi[/MENTION] Hayırlı satışlar hocam. Instagram botuna baktım, sıkça sorulan sorularda istediğim kadar hesap için kullanabileceğim ama tek pc lisanslı olduğunu görüyorum. Hesapların banlanmaması için proxy ekleyebiliyor muyuz ?

sagolun hocam

programda maalesef proxy destegi mevcut degil hocam siz yardımcı bir programla proxy degiştirip o şekilde kullanabilirsiniz

[MENTION=35921]tcvatandasi[/MENTION] Hocam öncelikle foruma hoş geldin, arkadaşlar arkadaş dan r10 üzerinden geçen sene facebook la ilgili programlar almış biri olarak güvenilir sağlam ve her konuda yardımcı olan bir arkadaştır. tavsiye ederim.

[MENTION=35921]tcvatandasi[/MENTION] Hocam öncelikle foruma hoş geldin, arkadaşlar arkadaş dan r10 üzerinden geçen sene facebook la ilgili programlar almış biri olarak güvenilir sağlam ve her konuda yardımcı olan bir arkadaştır. tavsiye ederim.

teşekkür ederim hocam güzel yorumunuz için sagolun :)

hocam sen web sıtelerı ıcın kullanıyorsun sanırım botu patlama olayı oluyormu

Spama dusmesı ve hesapların askıya alınması

Videoyu izledim gayet güzel olmuş, elinize sağlık. 2018 de ana trafik kaynağı sosyal medya ve face olacak görüşündeyim, (tabii ben YT olarak bakıyorum olaya).

İlk söylemek istediğim; Bu kadar derine girildiğini gördükten sonra, insan ister istemez proxy desteğini de görmek istiyor :) . Yapılabildiğini biliyoruz, (bkz. DM botları) ücretli ve şifreli proxyler var, eğer bu yapılabilirse, hesapların sıkıntıya girmesi kolaylıkla engellenebilir (sonuçta proxy kullanarak 5 değil 50 hesap yapılır ve hesap başına paylaşım adedi daha düşük tutulabilir).

İkinci söylemek (aslında sormak) istediğim konu ise; Videodan tam anlayamadım ya da kaçırdım :) . Aynı anda çoklu işlem yapılabiliyormu ? Yani ; Hem sayfada post emri vermişim, hem de kişilere toplu mesaj at demişim, hatta o da yetmemiş :) bir de guruplara ekle demişim :D
Şimdi bunu sormamın asıl sebebi şu ; Hesabı korumak adına, işlemler arası süreyi uzun tutarsam (misal iki post arası 200 sn gibi) örneğin 5 hesap x 50 şer sayfa = yaklaşık 13 saat sürer sadece post atmak :( İşte bu arada ilave işlem bence gerekli.

Gerçi proxy desteği olsa, prg kendi içinde farklı proxylerden hesaplara giriş yapıp sorunu çözebilir de, dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum :)

Neyse; Sonuç itibarıyla çalışmayı beğendim ve en kısa sürede denemeyi de isterim. Saygılarımla.

Videoyu izledim gayet güzel olmuş, elinize sağlık. 2018 de ana trafik kaynağı sosyal medya ve face olacak görüşündeyim, (tabii ben YT olarak bakıyorum olaya).

İlk söylemek istediğim; Bu kadar derine girildiğini gördükten sonra, insan ister istemez proxy desteğini de görmek istiyor :) . Yapılabildiğini biliyoruz, (bkz. DM botları) ücretli ve şifreli proxyler var, eğer bu yapılabilirse, hesapların sıkıntıya girmesi kolaylıkla engellenebilir (sonuçta proxy kullanarak 5 değil 50 hesap yapılır ve hesap başına paylaşım adedi daha düşük tutulabilir).

İkinci söylemek (aslında sormak) istediğim konu ise; Videodan tam anlayamadım ya da kaçırdım :) . Aynı anda çoklu işlem yapılabiliyormu ? Yani ; Hem sayfada post emri vermişim, hem de kişilere toplu mesaj at demişim, hatta o da yetmemiş :) bir de guruplara ekle demişim :D
Şimdi bunu sormamın asıl sebebi şu ; Hesabı korumak adına, işlemler arası süreyi uzun tutarsam (misal iki post arası 200 sn gibi) örneğin 5 hesap x 50 şer sayfa = yaklaşık 13 saat sürer sadece post atmak :( İşte bu arada ilave işlem bence gerekli.

Gerçi proxy desteği olsa, prg kendi içinde farklı proxylerden hesaplara giriş yapıp sorunu çözebilir de, dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum :)

Neyse; Sonuç itibarıyla çalışmayı beğendim ve en kısa sürede denemeyi de isterim. Saygılarımla.

proxy destegi şuan için yok hocam

aynı anda farklı işlemler yapılmasını önermem birden fazla işlem aynı anda yapılırsa risk artıcaktır

Hocam aynı anda işlem yapan ve proxy desteği olan, genelde 3 hesaba 1 ip şeklinde kullandığım özel bir yazılım var fakat aynı anda çoklu işlem ve proxy işi daha riskli hale getiriyor. Hesapların kapanmaması artık mucize gibi birşey oldu. Bu arkadaşın sistemi risk anlamında daha iyi bence , yani senin bahsettiğin sistemi 1 yıla yakındır kullanıyorum fakat düşündüğün gibi spam riski düşük değil tam tersi daha yüksek oluyor.

Hocam aynı anda işlem yapan ve proxy desteği olan, genelde 3 hesaba 1 ip şeklinde kullandığım özel bir yazılım var fakat aynı anda çoklu işlem ve proxy işi daha riskli hale getiriyor. Hesapların kapanmaması artık mucize gibi birşey oldu. Bu arkadaşın sistemi risk anlamında daha iyi bence , yani senin bahsettiğin sistemi 1 yıla yakındır kullanıyorum fakat düşündüğün gibi spam riski düşük değil tam tersi daha yüksek oluyor.

Yani ben tekniğini ve ayrıntısını çok bilmem :)

Ancak ! Kullandığım botta (vtools, ki, şu an artık özgün çalışıyorum ve kullanmıyorum) çok rahat YT ve DM kanallarını ve sosyal medyasını ve de aynı anda sorunsuz kullanabiliyordum. Belki kullanılan kodlamayla ilgilidir veya hiç bilmediğim başka şeyler de olabilir. Not olarak eklemem lazım, kullandığım proxyler ücretli olanlardan dı.

An itibarıyla olmayabilir, çok büyük kayıp değil; Ancak, düşünce güzel, altyapı güzel, ciddi emek var. Katkım olsun adına öneri yapmıştım. Önümüzde ki olası güncellemelerden sıyrılmanın ilk şartı, hesabı minimum kullamaktan geçecek. E ! bu da, hesap adedi sorunu demek. Adetli olunca da, temiz ve ücretli proxy demek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri