- Web sitesi
- www.codecloude.com
Faizin günahını açıklayana şimdiden Teşekkürler, çünkü şuan durumum 404 not found.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam yani ben yemicem bu parayı, reelde kendime bişey almıcam, sadece sunucu giderlerim için kullansam bişey olurmu acaba,
Yaaaa)) hocam burda inanclari kesinlikle yargilamak istemem ama. Soyle dusun bi araban var belli bir miktar para odemissin kiraya veriyorsun. Evin var ayni sekilde kiracindan kira aliyorsun. Faizin bunlardan ne farki varki? Sonucta emeginle kazandigin birseyi kazanca donusturuyorsun.
Bence gonul rahatligi ile ye harca kullan. Kul hakki yemede yeterki faiz ye.
Arkadaşlar, ben tüm paramı geçen birikim hesabına atmıştım Enpara, biraz önce baktım günlük 6 lira para getirisi olmuş, şimdi bu para faiz malüm, eğri oturup doğru konuşalım, ben bu parayı yemicem zaten, bu parayla ben her ay vds sunucu giderlerimin bir kısmını ödesem, gene faiz yemiş olurmuyum,
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
Gerçekten bunu yazdın sen öylemi. Ezan deme bari yalan söyleme. Sela okunuyor git anlamına bak neden okunur. Gece gece yumurtadan mu çıkıyorsunuz siz.
Faiz yiyenler (kabirlerinden), şeytan çarpmış kimselerin cinnet nöbetinden kalktığı gibi kalkarlar. Bu hal onların «Alım-satım tıpkı faiz gibidir» demeleri yüzündendir. Halbuki Allah, alım-satımı helâl, faizi haram kılmıştır. Bundan sonra kime Rabbinden bir öğüt gelir de faizden vazgeçerse, geçmişte olan kendisinindir ve artık onun işi Allah'a kalmıştır. Kim tekrar faize dönerse, işte onlar cehennemliktir, orada devamlı kalırlar. ( Bakara 275 )
Hocam bir evi kiraya vermek ile bankaya yatırdığın paranın üzerine faiz binmesinin çok farkı var ahiretini sıkıntıya sokacak sözler söyleme.
Faiz yiyenler (kabirlerinden), şeytan çarpmış kimselerin cinnet nöbetinden kalktığı gibi kalkarlar. Bu hal onların «Alım-satım tıpkı faiz gibidir» demeleri yüzündendir. Halbuki Allah, alım-satımı helâl, faizi haram kılmıştır. Bundan sonra kime Rabbinden bir öğüt gelir de faizden vazgeçerse, geçmişte olan kendisinindir ve artık onun işi Allah'a kalmıştır. Kim tekrar faize dönerse, işte onlar cehennemliktir, orada devamlı kalırlar. ( Bakara 275 )
Hocam bir evi kiraya vermek ile bankaya yatırdığın paranın üzerine faiz binmesinin çok farkı var ahiretini sıkıntıya sokacak sözler söyleme.
Hocam kesinlikle o parayı kullanma
Akp temiz çıkma ahiret veriyo. Sizi gidi putperestler sizi.
Hocam sorması ayıp senin kafa yerinde mi benim yazdığım yazıyla senin yorumun nasıl bir alakası var acaba ?
valla konuyu açan arkadaş sözüm yok genel söylicem bizim bu konulardaki sorularımız çok trajikomik belki binlerce kişinin hakkı var yüklenen içeriklerde bunlar sorun veya günah olmuyor çünkü geçim oluyor da bankanın faizi mi sorun oluyor. Yani bu konulara hiç girmeyin nereden tutsanız elinizde kalır. Ak kara yok bu işlerde herkes hangi kurumda olursa olsun bir şekilde bu çarkın dişlisi. Çok kurcalamayın kendimi kandırırım kafam rahat olur diyorsanız da kendinize kalmış.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.