Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tebrikler kardeşim,bu milli iradeyi silkelemek lazım ustanın yaptığı gibiHey gidi hey tey tey
1 E-book ALındı.
Alıpta faydasını görebilen varmı ?
# Son 3 kişi kaldı v1 alana v2 kitabı 50 TL yerine 10 TL gibi ücret alınacaktır.
# Son 3 kişi kaldı v1 alana v2 kitabı 50 TL yerine 10 TL gibi ücret alınacaktır.
paraya mı ihtiyacın var![]()
hayırlı olsun bende dün almıştım.İçeriği inceledim ve çok güzel yöntem ama vaktinizi ayırmanız lazım.Bu işle uğraşırsanız iyi paralar kazanırsınız.Vaktim olunca bende başlıyacağım.
10tl gibi deyince yani 20tl de olabilir![]()
Bi dünya insan almış kimse yorum yazmamış. kitabı okuyan intiharmı ediyo merak ettim şimdi.
hayırlı olsun bende dün almıştım.İçeriği inceledim ve çok güzel yöntem ama vaktinizi ayırmanız lazım.Bu işle uğraşırsanız iyi paralar kazanırsınız.Vaktim olunca bende başlıyacağım.
Hayır hedefim 55 tane satmaktı 52 tane oldu son 3
ayrıca konuya girerseniz referans yorumları görebilirsiniz.
Hayır kesinlikle 10 TL olacaktır.
ayrıca konu incelerseniz referanslar var
O yorumların hepsi kitabı alır almaz yapılan yorumlar bağlayıcı bi tarafı yok. Yani kazandıklarını göstermez. Ben diyorum ki bir kişi yorum yapabilir mi ben kitabı aldım kazancim bu kadardı su kadar oldu diye .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.