fanitter isimli arkadaştan şikayetçiyim.

• Kullanıcı Tayi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk sayfadaki karşıda konuşan sözde kız arkadaşın konuşmasını okuycam diye beynim yandı.
satın alan kişi dmleri inceledin mi? kızın belirttiği gibi dmler var mı hesapta.

Bu hesabı nasıl ele geçirdiğini anlat olay kapansın.
Sen zaten elimizde 10.000 tane hesap var diye iddaa eden bir insansın. Allah bilir bu hesap nasıl elinize geçti onu bile hatırlamıyorsun :)
Bu tarz soruları da şimdi değil, alışverişten önce soracaktın :)

Evet elimde 10bin tane id;pass var ve bunlar tamamen bize ait hesaplardır hepside kendi elimle kastığım yakında üzerindende bol bol ekmek yiyeceğimiz hesaplardır senin gibi kurnazlık yapıpda sömürücülük yapmıyorum tek tek açıp tek tek kasıyorum.

Kızın ADI yok SOYADI yok MAİLİ yok TELEFONU yok bu kızın 1 Tane INSTAGRAM hesabı var ve bütün suç ordan geliyor :D :D komedi

Bu konuda tek avantajın kızın internetten az anlaması ve bu yüzden iletişim bilgilerini alamamış olmam. Ama ben söylüyorum şifreyi yönetici bir arkadaşa vermek istiyorum girsin incelesin hesabı o zaman durum netleşecektir.

İlk sayfadaki karşıda konuşan sözde kız arkadaşın konuşmasını okuycam diye beynim yandı.
satın alan kişi dmleri inceledin mi? kızın belirttiği gibi dmler var mı hesapta.

Hocam ben forumda uzun süredir üye 1K mesajı var diye güvendim aldım. O yüzden üstüne düşmedim nereden bulduğuna dair ama kendisi organik kastıklarını söylediler.

DM'leri inceledim eski üyelerle de konuşmuş ve onların kayıtları da duruyor.

Bu konuda tek avantajın kızın internetten az anlaması ve bu yüzden iletişim bilgilerini alamamış olmam. Ama ben söylüyorum şifreyi yönetici bir arkadaşa vermek istiyorum girsin incelesin hesabı o zaman durum netleşecektir.

Kız yeni hesap açıp eski hesabını sözde kötüleyecek kadar senin instagram hesabını bitirecem diyip seni korkutacak kadar iyi bildiği şeyi nedense kanıt sunmaya gelince internetten az anlıyor tabi yersen (!)

---------- Spam Engelliyici 18:46 ---------- Önceki Mesaj 18:45 ----------

Hocam yok olmadığı için arkadaş 1 hafta öncesine dair atamıyor silindi engellendi diyor

Pardonda kız direk benle konuşmuş ? eski üyelerle konuşmalar ne alaka o konuşmaları senin okumadığını bilsem inandırabilirdin ama sen okuduktan sonra o mesajları sende biliyorsun bunuda bana karşı koz olarak kullanıyorsun gayet açık

Kız yeni hesap açıp eski hesabını sözde kötüleyecek kadar senin instagram hesabını bitirecem diyip seni korkutacak kadar iyi bildiği şeyi nedense kanıt sunmaya gelince internetten az anlıyor tabi yersen (!)

Mesajları okursan anlarsın zaten boş yere tehdit ettikten sonra uslu uslu anlatıyor durumunu. Kim olsa elinden birşey çalındığında tehdit eder ;)

Mesajları okursan anlarsın zaten boş yere tehdit ettikten sonra uslu uslu anlatıyor durumunu. Kim olsa elinden birşey çalındığında tehdit eder ;)

Kim olursa olsun hesabı çalındığında bir maile girmeyi akıl eder ;)

Konuda sonuca varabilen kullanıcılar varsa bana pm atabilirler mi?

[MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION][MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=10033]fsever[/MENTION] [MENTION=14463]tahagunduz[/MENTION] 70 TL + hesap hala arkadaşta çokda güzel kullanıp kendi hesaplarını kasıyor paramı verip banlanmasını rica ediyorum!

Mail adresini şu an kıza sordum ve bu konuşmalar geçti.

uploadfromtaptalk1425740870484.jpguploadfromtaptalk1425740877824.jpg

Olayın en büyük kanıtı ben kıza şifreyi verdim. Şifreyi değiştirmek için bir kere uğraşmadı. Tek bir sıfırlama geldi o da ben skypeda fanitter isimli arkadaş ile konuşmalar geçtikten sonra gerçekleşti. Ve şu an kız elinden geleni yapmaya çalışıyor benim için.

Zaten sayfaya girip baksanız bana teşekkür ettiği fotoğrafı felan göreceksiniz.

Pm atmak istemedim, herkes gorsun diye gorusumu buradan yazmak istiyorum. Olay bana gore soyledir; hesabin calindigini soyleyen kisiye ulasana ve hesabin gercekten calindigini onaylatana kadar [MENTION=10559]fanitter[/MENTION] sucsuzdur. Bu sure zarfinda kalan 70 tl'yi [MENTION=12649]Tayi[/MENTION] , [MENTION=10559]fanitter[/MENTION] 'e odemesi gerekir. Ileride de hesabin calinti oldugu kesinlesirse yargi yollari aciktir. Zaten bunun bir suc oldugunu [MENTION=10559]fanitter[/MENTION] biliyordur diye dusunuyorum.

Konuşmalar banada sanki sayfayı farklı yollardan almışsın gibi geldi fanitter... Bu sayfanın sahibi kız takipçi arttırmak için yada sayfa beğeni kasmak için senin botunu felan kullanmış sende onun hesap bilgilerini almışsın gibi geldi bana kusura bakma. Bu şekilde hesaplar çalınıp sonrada kasıldı diye satılıyor.

Benim görüşüm budur. Diğer yöneticilerde görüşlerini sunabilir. Konuşmalardan kızın gerçekten sayfasının çalındığı ortada.

Pm atmak istemedim, herkes gorsun diye gorusumu buradan yazmak istiyorum. Olay bana gore soyledir; hesabin calindigini soyleyen kisiye ulasana ve hesabin gercekten calindigini onaylatana kadar [MENTION=10559]fanitter[/MENTION] sucsuzdur. Bu sure zarfinda kalan 70 tl'yi [MENTION=12649]Tayi[/MENTION] , [MENTION=10559]fanitter[/MENTION] 'e odemesi gerekir. Ileride de hesabin calinti oldugu kesinlesirse yargi yollari aciktir. Zaten bunun bir suc oldugunu [MENTION=10559]fanitter[/MENTION] biliyordur diye dusunuyorum.

Hocam bakın arkadaş yeni deliller attı ama kız ben eposta bilmiyorum diyor 2 3 ay boyunca hesabı kastığını iddia etmiş ama nasıl oluyorda e postasını bilmiyor birinci yalan burası

ikincisi ise bana etiket şekilinden bile hanginizin olduğu belli dedi madem hesap kızın neden şimdiki etiket ile 2 3 hafta öncesindeki etiket arasında dünya kadar fark var buyrun

ZLzXoo.jpg

Konuşmalar banada sanki sayfayı farklı yollardan almışsın gibi geldi fanitter... Bu sayfanın sahibi kız takipçi arttırmak için yada sayfa beğeni kasmak için senin botunu felan kullanmış sende onun hesap bilgilerini almışsın gibi geldi bana kusura bakma. Bu şekilde hesaplar çalınıp sonrada kasıldı diye satılıyor.

Benim görüşüm budur. Diğer yöneticilerde görüşlerini sunabilir. Konuşmalardan kızın gerçekten sayfasının çalındığı ortada.

Hocam benim instagram uygulamam yok yakında açıcağız hatta açacağım kişi ile ilgili whatsapp konuşmalarım bile bulunuyor istersen onuda kanıt olarak yüklerim! biz bu hesaplarıda uygulama açmak için satıyoruz gelen para ile kendi uygulamamızı kuracağız.

hocam herkes burdan yapsın bizde ona göre kanıtlarımızı sunalım size pm olarak yazınca bizim kanıt sunma şansımız kalmıyor.

Konu zaten iyice karışık birde buradan yorumlar yapılırsa işin içinden çıkılmaz. Birde arkadaş çevresi var. Konu hakkında bilgisi olmayanda yazabilir.

Konu zaten iyice karışık birde buradan yorumlar yapılırsa işin içinden çıkılmaz. Birde arkadaş çevresi var. Konu hakkında bilgisi olmayanda yazabilir.

736d1425740880-fanitter-isimli-arkadastan-sikayetciyim-uploadfromtaptalk1425740877824.jpg

Buyrun kızın demek istediği " biz eposta bilmiyoruz zaten bilsek eposta sana gerek kalmaz bizde alırız " demektir buda çok net.

Ayrıca kaç aydır bu foruma üyeyim bu kadar uzun bir davada görmedim artık kişiye özel muamele yaptığınızı düşünüyorum. Ben kanıt sunuyorum 10 tane arkadaş 1 fotoğraf ve kalanı konuşma olmasına rağmen hala haklı çıkarılmaya çalışıyor bu konu bir admin üye arasında olsaydı eminimki anında arkadaş banlanırdı teşekkürler hepinize.

Artık isterseniz banlayın zerrede umrumda değil belliki burda saçma sapan çelişkili konuşmak kanıt sunmaktan daha çok değer görüyor. Arkadaş hala instagram hesabını çok güzel şekilde kullanıp hesabını kasıyor.

Son düzenleme:
736d1425740880-fanitter-isimli-arkadastan-sikayetciyim-uploadfromtaptalk1425740877824.jpg

Buyrun kızın demek istediği " biz eposta bilmiyoruz zaten bilsek eposta sana gerek kalmaz bizde alırız " demektir buda çok net.

Ayrıca kaç aydır bu foruma üyeyim bu kadar uzun bir davada görmedim artık kişiye özel muamele yaptığınızı düşünüyorum. Ben kanıt sunuyorum 10 tane arkadaş 1 fotoğraf ve kalanı konuşma olmasına rağmen hala haklı çıkarılmaya çalışıyor bu konu bir admin üye arasında olsaydı eminimki anında arkadaş banlanırdı teşekkürler hepinize.

Konu açıklığa kavuşana kadar uzayacak tabii ki de telaşlandığından belki de sağı solu suçlamaya başladın ;)

Ben şunu anlatamıyorum sanırım kızda şu an şifre var gerçekten anlasa biraz almaya çalışır hesabı ama herhangi birşey yapmıyor ve para verdiğim için üzülüyor bir de üstüne...

Art niyetli olmuş olsaydı zaten konu açıklığa kavuşurdu ama kız artniyetsiz birşey bilmediği için bu konu bu kadar uzadı.

Ayrıca şunu da belirteyim instagram işi yapan kimse kendisine gönderilmiş bir fotoğrafı 48 saniyede göremez. böyle bir tesadüf olamaz. 10.000 tane hesap arasında nasıl oldu da kendi hesabında aktif olduğun ana denk geldi acaba?

Son düzenleme:
Konu açıklığa kavuşana kadar uzayacak tabii ki de telaşlandığından belki de sağı solu suçlamaya başladın ;)

Ben şunu anlatamıyorum sanırım kızda şu an şifre var gerçekten anlasa biraz almaya çalışır hesabı ama herhangi birşey yapmıyor ve para verdiğim için üzülüyor bir de üstüne...

Art niyetli olmuş olsaydı zaten konu açıklığa kavuşurdu ama kız artniyetsiz birşey bilmediği için bu konu bu kadar uzadı.

Dua et forumdayız gerçekten karşımda olsan şuan ağzını burnunu eline vermiştim birine iftira atıp hala bu kadar yüzsüz olmakta ayrı bir hastalık gerektirir. Adminler görmesede üyeler çok güzel şekilde kimin haklı olduğunu görüp yorumlarda 2 3 kez belirttiler devam et sen böyle yüzsüzlük yapmaya

Dua et forumdayız gerçekten karşımda olsan şuan ağzını burnunu eline vermiştim birine iftira atıp hala bu kadar yüzsüz olmakta ayrı bir hastalık gerektirir. Adminler görmesede üyeler çok güzel şekilde kimin haklı olduğunu görüp yorumlarda 2 3 kez belirttiler devam et sen böyle yüzsüzlük yapmaya

Ben kendimi açıklıyorum, yüzsüzlük yapmıyorum. Ben bu hesabı iade etmesini de bilirim çok da önemli değil benim için ama ortada mağdur bir kız var. Normal şartlarda sana ben iade etmek istiyorum da diyebilirdim.
Ama o mağdur olmasın diye bu kadar uzattım. Sana kalan ödemeyi de yapılır ama senin suçunu kabul etmen gerekiyor.

Ve şunu da söyleyim beni sakın tehdit etme bu şekilde.

Su aceleci tavri ve arkadasina attirdigi sahte mesaj yuzunden fanitter bende pek guvenemiyorum suan sana. Fakat kizda bisey ispatlayamadigindan dolayi senide suclayamayiz.
[MENTION=12649]Tayi[/MENTION]i Hocam kiz mail adresini bulsun ispatlasin. Ancak o sekilde cozulur bu durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri