fanitter isimli arkadaştan şikayetçiyim.

• Kullanıcı Tayi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum burada ve r10da onlarca alışveriş yaptığım kişi var. Bu zamana kadar üç kuruş beş kuruş için kimseyle bu kadar sürtüşmedim. Bana zaten öyle mesajlar gelmeseydi ben bunun peşine düşmezdim. Benim olayın senin bana çalıntı hesap satman şimdi de kendini kurtarmak için yaptığın olaylara bak :)

Ya dalgamı geçiyon benimle sen :D :D elinde ne bir eposta kanıtı var çalındığına dair ne bir hesabı çaldığım kişinin instagram hesabı var birde neymiş efendim anlaşmışlar kızla arkadaşın kendi hesabını büyütüyorlarmış bak bak biri benim hesabımı çalsa diğeri verse kim olursa olsun direk hesabımın şifresini epostasını değişir sayfamı aldığım için mutlu olurum ama senin ki ne hikmetse hadi kanka parada vereyimde takipci çekip kullanalım modunda geç efendim bunları geç bana tam kanıtla gel dünki konuşmalarla değil madem 1 hafta öncede benle konuştu onunda dmlerini görmek istiyorum!

Ya dalgamı geçiyon benimle sen :D :D elinde ne bir eposta kanıtı var çalındığına dair ne bir hesabı çaldığım kişinin instagram hesabı var birde neymiş efendim anlaşmışlar kızla arkadaşın kendi hesabını büyütüyorlarmış bak bak biri benim hesabımı çalsa diğeri verse kim olursa olsun direk hesabımın şifresini epostasını değişir sayfamı aldığım için mutlu olurum ama senin ki ne hikmetse hadi kanka parada vereyimde takipci çekip kullanalım modunda geç efendim bunları geç bana tam kanıtla gel dünki konuşmalarla değil madem 1 hafta öncede benle konuştu onunda dmlerini görmek istiyorum!

Kendini kurtarmak için boş yere hala yoruyorsun :) Özür dile suçunu affet en azından adını lekelemezsin ;)

Ayrıca ne hikmetse şu sana yazan arkadaşın 48 saniyede ne kadar çabuk ekran görüntüsünü aldın merak ediyorum. Sen resmen ışık hızında instagram kullanıcısı çıktın :)

58nDjR.jpg

Ben fanitteri cok onceden tanirim facr vs islerle cok ugrastigini sayfa kastigini falan bilirim sayfa calacagin apek ihtimal vermiyorum

Ayrica belki fanitter sayfayi iade alacak 3. Kisilerle sifrebi neden paylasiyosunki

Ben insanlık yaptım ve paylaştım değiştirme gibi bir durumu olsa hemen müdahale ederim çünkü güvenliğini şu an sağladım. Eğer farklı bir durum oluşursa da veririm 70 Lirayı olay kapanır. Konuya başka insanların yorum yapmasına gerek yok. Öyle olsa bende söylerim ticaret yaptığım kişilere yorum yazdırırım :)

Son düzenleme:
Kendini kurtarmak için boş yere hala yoruyorsun :) Özür dile suçunu affet en azından adını lekelemezsin ;)

Ayrıca ne hikmetse şu sana yazan arkadaşın 48 saniyede ne kadar çabuk ekran görüntüsünü aldın merak ediyorum. Sen resmen ışık hızında instagram kullanıcısı çıktın :)

58nDjR.jpg

Senin gibi 1 günde çok hızlı bir hikaye yazamasakta bizde hızınıza yetişmeye çalıştık ayrıca burada özür dileyecek olan sensin yoksa ban yiyende sen olacaksın 2 dm görüntüsüyle iftira atılmaz o kadar instagram hesabı aldınsa instagram postası değişince kişinin e posta adresine e postanız değiştirildi güvene alın diye posta gittiğinide bilirdin ama sen sadece iftira atma konusunda iyisin

ayrıca hiç 70 tl verip kurtulurum diye düşünme hem paramı vericeksin hemde banınıda yiyeceksin iftiradan

[MENTION=10261]Sonsuzluq[/MENTION] şikayet konularına yorum yazmak yasaktır. 1 gün uzaklaştırıldınız.

Senin gibi 1 günde çok hızlı bir hikaye yazamasakta bizde hızınıza yetişmeye çalıştık ayrıca burada özür dileyecek olan sensin yoksa ban yiyende sen olacaksın 2 dm görüntüsüyle iftira atılmaz o kadar instagram hesabı aldınsa instagram postası değişince kişinin e posta adresine e postanız değiştirildi güvene alın diye posta gittiğinide bilirdin ama sen sadece iftira atma konusunda iyisin

ayrıca hiç 70 tl verip kurtulurum diye düşünme hem paramı vericeksin hemde banınıda yiyeceksin iftiradan

Ben sana iftira atmıyorum. Şüphelendiğim şeyi söylüyorum ve sen buradan uzaklaş diye bu konuyu açtım.

Internetten anlamayan bir kişi çaldılar benden diye iddaa ediyor. Zaten @1asklove sayfasının son 2 haftalık durumunu inceleyen herkes anlar 1 hafta önce sahibinin değiştiğini çünkü geçmişe dair bir etiket benzerliği, foto paylaşımı vs. hiçbirşey yok!

Ben sana iftira atmıyorum. Şüphelendiğim şeyi söylüyorum ve sen buradan uzaklaş diye bu konuyu açtım.

Internetten anlamayan bir kişi çaldılar benden diye iddaa ediyor. Zaten @1asklove sayfasının son 2 haftalık durumunu inceleyen herkes anlar 1 hafta önce sahibinin değiştiğini çünkü geçmişe dair bir etiket benzerliği, foto paylaşımı vs. hiçbirşey yok!

Zaten programla kasılıyor bunlar belli bir kasılma sonucu hesapta birşey paylaşılmaz ben o günde sen istedin diye o fotoğrafı attım kanıtıda var ayrıca tag belli bir süre için kasılır tag hesap satılmadan 10 fotoğraf önce silinir ki hesap satıldığında takipci düşüsü yaşanmasın. Tagları sadece senin gibi hesabı uzun vadeli kasanlar kullanır bizim amacımız 5 6k yapıp hesapları satmak.

Zaten programla kasılıyor bunlar belli bir kasılma sonucu hesapta birşey paylaşılmaz ben o günde sen istedin diye o fotoğrafı attım kanıtıda var ayrıca tag belli bir süre için kasılır tag hesap satılmadan 10 fotoğraf önce silinir ki hesap satıldığında takipci düşüsü yaşanmasın.

Hocam bak bir yazı yazma stili vardır, etiket kullanma stili vardır, Fotoğrafları paylaşma stili vardır, dmlere cevap verme şekli vardır. Belki bu ince ayrıntıları forumda ki arkadaşlar anlayamaz ama ben bu işle uğraştığım için anlayabiliyorum ve o yüzden bu kıza güvendim. Son 1 hafta içinde atılan çoğu DM'ye cevap verilmemişti. Hepsine ben cevap verdim baktım kim ne yazmış etmiş diye. Sen bunu anlamıyorsun işte çalıntı hesap olduğu çok açık ortada bunu kabul et konu kapansın boş yere uğraşıyorsun :)

[MENTION=10559]fanitter[/MENTION] ilk mesaja eklenen resimler için ne diyorsun?

Arkadaş bu nasıl bir şikayet konusu oldu böyle:(

Hocam bak bir yazı yazma stili vardır, etiket kullanma stili vardır, Fotoğrafları paylaşma stili vardır, dmlere cevap verme şekli vardır. Belki bu ince ayrıntıları forumda ki arkadaşlar anlayamaz ama ben bu işle uğraştığım için anlayabiliyorum ve o yüzden bu kıza güvendim. Son 1 hafta içinde atılan çoğu DM'ye cevap verilmemişti. Hepsine ben cevap verdim baktım kim ne yazmış etmiş diye. Sen bunu anlamıyorsun işte çalıntı hesap olduğu çok açık ortada bunu kabul et konu kapansın boş yere uğraşıyorsun :)

Ya hala yüzsüz yüzsüz devam ediyor ya kardeşim senin problemlerin var bence bi doktora git zaten sana hesapları biz 1 2 hafta öncesinden tagları ve dmleri bıraktığımızı söyledim çünkü hesabı satışa hazırlıyoruz bu yüzden yeni gelecek kişinin devam mı edeceği yada tüm fotoğrafları kaldırıp yeni bir hesap olarak mı kullancağını tahmin edemiyoruz bu yüzden hesabı belli bir zamandan sonra köşeye atıyoruz çünkü instagramda kullanıcı adı değiştikce hesapta takipci düşüsü yaşanır bunuda instagram kullanan az çok kişi bilir ama senin bir bilgin olmadığı burdan belli ayrıca adminlere sesleniyorum ben kanıtları sundum bu akadaş konuşmaktan başka birşey yapmadığı halde nasıl oluyorda hala banlanmıyor merak ediyorum doğrusu.

İşin içinde 18 yaşında internetten az anlayan bir kız çocuğu olduğu için bu kadar karmaşık bir halde. Eğer gerçekten internetten anlasaydı zaten o eski verileri toplar bana daha iyi bir şekilde ispatlardı. Ben insanlık yaptım ve o kıza inandım. Pişman da değilim çünkü gerçekten ben çalıntı olduğunu düşünüyorum.

Arkadaş suçunu kabul ettiği an sorun benim için ortadan kalkmış olacak

Ben son açıklamamıda sana yapıcam bir kere çalınan hesap çok rahat bir şekilde geri alınır çünkü hesap çalındığı vakit eposta değişince o arkadaşın e postasına bir mail gider eposta hesabınız değiştirildi hesabı güvene almak için tıklayın o arkadaşta ona tıklar ve ben değişim yapmadım der otomatik olarak hesap çalınamaz hale gelinir madem bunu beceremedi mailinde onunla alakalı bir mail bulunur onun kanıtını istiyorum o yok arkadaşın sevgilisi kızıyormuş instagram hesabı kullanmasına ama nedense sevgilisi kızın sevişmeli fotoğraflar atmasına kızmıyor mu bu nasıl bir çelişki ? ben kızla 1 hafta önce konuştumsa bununda mesajlarının bulunması lazım ama oda yok. ee yeni hesap açılmış ama ne resim var ne bir çalındığına dair bir şey sadece konuşma için açılmış bir hesap olduğu belli ozaman neden yorumlara çalındı diye bir yazı yazıyor takipci kasmaya çalışıyor herhangi bir resim atılmıyor peki biri senin hesabını çalsa sana gelip geri verse youtube olarak varsayalım sen hesabını çalan arkadaşa hadi gel beraber parasını yiyelim diye birşey dermisin bu foruma konu açalım en az 499 tanesi hayır der bu arkadaş dışında arkadaşın 70 TL mi yada hesabımı vermesini ayrıca iftiradan banlanmasını rica ediyorum.

Çevrim içi olan yönetici arkadaşlar neredesiniz görüşlerinize ihtiyacımız var:(
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] , [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] , [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] , [MENTION=10033]fsever[/MENTION] , [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] , [MENTION=14463]tahagunduz[/MENTION] , [MENTION=11785]qwerty06[/MENTION]

Çevrim içi olan yönetici arkadaşlar neredesiniz görüşlerinize ihtiyacımız var:(

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] , [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] , [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] , [MENTION=10033]fsever[/MENTION] , [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] , [MENTION=14463]tahagunduz[/MENTION] , [MENTION=11785]qwerty06[/MENTION]

ya hocam bütün şikayet konularında kanıt arıyorsunuz kanıtlar geldikten sonra banlıyorsunuz ben o kadar kanıt sunuyorum adam sadece konuşma yapıyor yine banlanmıyor ?

ya hocam bütün şikayet konularında kanıt arıyorsunuz kanıtlar geldikten sonra banlıyorsunuz ben o kadar kanıt sunuyorum adam sadece konuşma yapıyor yine banlanmıyor ?

Çünkü ortada çok çelişkili durumlar var. Diğer yöneticiler de bi görüşlerini öğreneyim sonuca bağlayacağız.

Çünkü ortada çok çelişkili durumlar var. Diğer yöneticiler de bi görüşlerini öğreneyim sonuca bağlayacağız.

Hocam giden benim hesap verilmeyen para benim iftira yiyende benim kanıtları koyanda benim neyi çelişki bunun hayır benim olduğuna dair ne kanıt bekliyorsunuz bende mi gidip yeni 1 hesap açıp şimdi saçma sapan konuşmalar yazıp buraya atayım o zaman mı inanacaksınız.

Ne bir geçen hafta konuştuğuma dair bir DM var
Ne bir çalındığına dair bir MAİL var
Ne bir hesabın kızın olduğuna dair bir PAYLAŞIMI var
Ne bir hesabın çalındığına dair YORUM var yapmayın gözünüzü seveyim ya.

ve hesaptan hala paylaşımlar yapılıyor arkadaşın instagram hesapları kasılıyor !

Yönetici arkadaşlardan Instagram'dan anlayan var ise şifreyi vermek istiyorum. Kendisi DM'leri inceleyip karar verebilir.

Yönetici arkadaşlardan Instagram'dan anlayan var ise şifreyi vermek istiyorum. Kendisi DM'leri inceleyip karar verebilir.

ya o kıza söyle numarasını versin arıyayım hatta sevgilisinin numarasını versin onuda arıcam bu konunun peşini bırakmam emin ol.

ayrıca [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] co-admin çok güzel bir şey yazmış ;

" Suçlusun çünkü belki de hiç suçu olmayan birine hırsız muamelesi yapıyorsun ve bu adam bu forumdan ekmek yiyor ticaret yapıyor.
Kendisi ile irtibata geçmeden yada bir ustasına danışmadan direk hırsız damgası vuruyorsun. Belki haklısın ancak bir kanıtın var mı? Kanıtsız gelip kimseyi suçlayamazsın hemde bu kadar büyük bir ithamda bulunamazsın. Kanıtlayamayacağın şeyleri de iddia edemezsin. Nasıl kanıt bulacağını benim değil, senin oturup net kanıtlar sunup bak arkadaş bunlar bunlar var elimde, somut, bu kişi hakkında şunlardan şunlardan şikayetçiyim dersin icabına bakarız.
Tekrar ediyorum; bu her üye için geçerli. Somut delil sunmalısın. Belki haklısındır ancak bu haklı tarafını kanıtlamalısın. "

ben bir dmden başka bir kanıt göremiyorum arkadaşın suçlamasına dair*

Son düzenleme:
ya o kıza söyle numarasını versin arıyayım hatta sevgilisinin numarasını versin onuda arıcam bu konunun peşini bırakmam emin ol.

Numarasını vermiş olsa ben kendim görüşecektim zaten ama alamadım. Sen olayı anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun hiçbir şekilde. Bu hesabı nasıl ele geçirdiğini anlat olay kapansın.

Sen zaten elimizde 10.000 tane hesap var diye iddaa eden bir insansın. Allah bilir bu hesap nasıl elinize geçti onu bile hatırlamıyorsun :)

Edit: Konu O kadar Karışıkki Bi kanaate ulaşamadım :( bence [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam konu şuanda durgun kalsın akşama kadar yönetimdeki arkadaşlar kanaatlerini dile getirir bir sonuca varırız, üstünde durulması gereken bir konu vede gerçekten çok karışık :(

Son düzenleme:
Numarasını vermiş olsa ben kendim görüşecektim zaten ama alamadım. Sen olayı anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun hiçbir şekilde. Bu hesabı nasıl ele geçirdiğini anlat olay kapansın.

Sen zaten elimizde 10.000 tane hesap var diye iddaa eden bir insansın. Allah bilir bu hesap nasıl elinize geçti onu bile hatırlamıyorsun :)

Evet elimde 10bin tane id;pass var ve bunlar tamamen bize ait hesaplardır hepside kendi elimle kastığım yakında üzerindende bol bol ekmek yiyeceğimiz hesaplardır senin gibi kurnazlık yapıpda sömürücülük yapmıyorum tek tek açıp tek tek kasıyorum.

Kızın ADI yok SOYADI yok MAİLİ yok TELEFONU yok bu kızın 1 Tane INSTAGRAM hesabı var ve bütün suç ordan geliyor :D :D komedi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri