fanitter isimli arkadaştan şikayetçiyim.

• Kullanıcı Tayi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kendimi açıklıyorum, yüzsüzlük yapmıyorum. Ben bu hesabı iade etmesini de bilirim çok da önemli değil benim için ama ortada mağdur bir kız var. Normal şartlarda sana ben iade etmek istiyorum da diyebilirdim.
Ama o mağdur olmasın diye bu kadar uzattım. Sana kalan ödemeyi de yapılır ama senin suçunu kabul etmen gerekiyor.

Ve şunu da söyleyim beni sakın tehdit etme bu şekilde.

ne kadar kaçarsan kaç o ban ve paramı vermekten kurtulamayacaksın.

---------- Spam Engelliyici 19:33 ---------- Önceki Mesaj 19:31 ----------

Su aceleci tavri ve arkadasina attirdigi sahte mesaj yuzunden fanitter bende pek guvenemiyorum suan sana. Fakat kizda bisey ispatlayamadigindan dolayi senide suclayamayiz.
[MENTION=12649]Tayi[/MENTION]i Hocam kiz mail adresini bulsun ispatlasin. Ancak o sekilde cozulur bu durum

Pardonda neden yavaştan alayım sayın mod? Hesabım bu arkadaşta şuan hesabını kasıyor instagramda yani benim üyelerimi kendi instagram hesabına aktarıyor tabiki aceleci olacağım diğer bir konu ise benim o sahte hesap ile göstermek istediğim bir hesap açılıp çok güzel şekilde birine suç atılır böyle her dmye inanacakmıyız tabi anlayana.

adamın umrunda bile değil!! hesabını versin paramı vermiyorsa daha fazla beklemeyeceğim. hesabımı geri iade etsin kızda gidip mahkemeye şikayet etsin ozaman yeter artık.

Son düzenleme:
Su aceleci tavri ve arkadasina attirdigi sahte mesaj yuzunden fanitter bende pek guvenemiyorum suan sana. Fakat kizda bisey ispatlayamadigindan dolayi senide suclayamayiz.
[MENTION=12649]Tayi[/MENTION]i Hocam kiz mail adresini bulsun ispatlasin. Ancak o sekilde cozulur bu durum

Hocam görüşüyorum ama [email protected] adresi ile açtığını söyledim. Eski şifresini de söyledi. Ama bu maile giriş yapamadım şifresini yanlış hatırlıyor. Kurtarmaya çalıştım ama şu ana kadar başaramadım.
Bu maili de zaten değiştirmişler. Değiştiren diğer admin olan kişiymiş. O da hatırlamıyorum felan demiş. Bulmaya çalışmasını söyledim. Eğer bulursa sizinle de paylaşacağım.

Hocam görüşüyorum ama [email protected] adresi ile açtığını söyledim. Eski şifresini de söyledi. Ama bu maile giriş yapamadım şifresini yanlış hatırlıyor. Kurtarmaya çalıştım ama şu ana kadar başaramadım.
Bu maili de zaten değiştirmişler. Değiştiren diğer admin olan kişiymiş. O da hatırlamıyorum felan demiş. Bulmaya çalışmasını söyledim. Eğer bulursa sizinle de paylaşacağım.

bulana kadar paramı yada hesabımı ver beleşten instagram hesabını kasmaya çalışma uyanık hiçbir zaman o eposta bulunamayacak çünkü öyle bir eposta yok hesapta bana ait ister inansınlar ister inanmasınlar ben rahatım.

Neden hala hesapla paylasim yapilmaya devam ediliyor? Bu kiz dedigin sahis seni kullanip kendine sayfa/hesap artik herneyse kasiyor olmasin?

bulana kadar paramı yada hesabımı ver beleşten instagram hesabını kasmaya çalışma uyanık hiçbir zaman o eposta bulunamayacak çünkü öyle bir eposta yok hesapta bana ait ister inansınlar ister inanmasınlar ben rahatım.

Parayı [MENTION=11620]era[/MENTION] ya gönderirim sorun değil. Burada benim meselem 70 Lira değil sen bunu anlamıyorsun. Suçunu kabul et konu kapansın.

Ayrıca o paylaşımları ben yapmıyorum kız yapıyor. Bunu anlatamıyorum sanırım

Neden hala hesapla paylasim yapilmaya devam ediliyor? Bu kiz dedigin sahis seni kullanip kendine sayfa/hesap artik herneyse kasiyor olmasin?

Hocam reklam yapılan hesaplar benim söylediğim hesaplar. Ben söyledim kendisine o sayfaların reklamını yapmasını.

Hocam hesap benden şikayetci olan kişinin neden kız bunun hesabını kasıyor acaba ?

Parayı [MENTION=11620]era[/MENTION] ya gönderirim sorun değil. Burada benim meselem 70 Lira değil sen bunu anlamıyorsun. Suçunu kabul et konu kapansın.

Kız neden senin hesabını kasıyor kardeşim ? kız neden tekrar çalınmasından korkmayıp yeni açtığı hesabı değilde seni kasıyor. yoksa o kız senin bir arkadaşın mı çok güzel numara çeviriyorsunuz helal :D

ayrıca 24 saat içinde o kanıtı atmazsan ban yemeni zevkle seyredeceğim :D

70 TL için bu kadar dümen çevirecek değilim sen bunu anlamıyorsun.

Hocam reklam yapılan hesaplar benim söylediğim hesaplar. Ben söyledim kendisine o sayfaların reklamını yapmasını.

Sadece senin reklamini mi yapiyor peki? Eger oyleyse paylasim yapmayi durdurun sorun cozulene kadar. Olmaz derseniz odemesini yapmaniz gerekiyor diger arkadasin.Kiz hic birsey ispatlayamiyor cunku.

Sadece senin reklamini mi yapiyor peki? Eger oyleyse paylasim yapmayi durdurun sorun cozulene kadar. Olmaz derseniz odemesini yapmaniz gerekiyor diger arkadasin.Kiz hic birsey ispatlayamiyor cunku.

evet iki sayfada bu arkadaşa ait onun kanıtı ise kızın benim bundan başka hesabım yok diye dm olarak yazmasıydı. :)

70 TL için bu kadar dümen çevirecek değilim sen bunu anlamıyorsun.

belli oluyor ağlıcaksın nerdeyse

Pm atan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim gözden kaçırdığımız çok güzel çelişkiler yakalamışlar. Konu en kısa sürede sonuçlanacaktır.

[MENTION=10559]fanitter[/MENTION] benide 9 dolar dolandırdı. çok büyük bir meblağ değil ama.

Ayrıca % 100 hırsız bu sayfayı çalmış bes belli.

Banlanmasını talep ediyorum. Skype da zaten bi güzel kaynadım kendisine. Ama bunun yanına kalmasını istemiyorum.. [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

[MENTION=10559]fanitter[/MENTION] , [MENTION=13872]Psi[/MENTION] 9$ olayı için ne diyorsunuz?

[MENTION=10559]fanitter[/MENTION] , [MENTION=13872]Psi[/MENTION] 9$ olayı için ne diyorsunuz?

Kendisinden borç istedim verdi facebookda istemedi skype konuşması kayıtlı tabi atıcamda onuda silersiniz diye korkuyorum

Forum [MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] adminken güzeldi şimdilerde adminlerin yaptığı tek şey arkadaşlarını korumak o kadar belliki :D

Arkadaşın epostasını kanıtlayamadığı halde benden eposta istendi :D komedi gibi

Son düzenleme:
[MENTION=12649]Tayi[/MENTION] delil yetersizliğinden 1 ay banlandı.

[MENTION=10559]fanitter[/MENTION] bu kullanıcı ise hangi suçunu anlatsam bilmiyorum. (Bu konu için 1 ay banlandı. Sınırsız ban sebebi aşağıdadır.)

1. Kendisini küfürlü video paylaştığı için banlandı.
2. Şikayet konusu için banı açıldı kendisini banlayan yöneticiye iftira attığı için banlandı. Sözde kendisi küfürsüz video paylaşmış ama bir şeyi atlamış. Yöneticiler düzenlenen mesajları görebiliyor:( Bu arada şikayet konusundaki paylaştığı video bugün yüklenmiş. (http://i.imgur.com/kkhAkls.png) ama banlandığı tarih 5.03.2015 Not: Banlanma gerekçesi olan video gerçekten doğuşun küfürlü videosudur.
3. Önceki mesajlarında bizim uygulamamız var onlarla hesap kasıyoruz fakat sonraki mesajlarında ise uygulamamız yok diyor.
4. Ayrıca [MENTION=13872]Psi[/MENTION] kullanıcısını 9$ dolandırmış
5. Forum kuralları gereği yasak olmasına rağman banınız açıldıktan sonra küfürlü resim içerik paylaşımına devam ettiniz.

Gelen güzel bir pm;
Hocam bende 1 saati aşkın süredir inceliyorum karışık bir konu.

Ama bana da hesap bir şekilde çalıntı gibi geliyor.
Her gün en az 5-10 paylaşım yapılan hesap 27 Şubattan sonra paylaşımları kesmiş.
Satış konusu 2 Martta açılmış.
27 Şubat kızın iddia ettiği tarihlere denk geliyor.
Kız sayfayı benden aldıklarında 7554 takipci vardi diyor. Gerçektende satış konusu acıldıgında 7551 takipci var ve sürekli azalmış.

Tayi arkadaş çift instagram hesabı ile sahte diyalog kurmuş olamaz. Konuşma tarzları ve harfler çok farklı birinde türkçe karakterler kullanılmamış.

Ayrıca şu iki mesajı da çok çelişkili geldi.

zack: "Bu sayfanın sahibi kız takipçi arttırmak için yada sayfa beğeni kasmak için senin botunu felan kullanmış sende onun hesap bilgilerini almışsın gibi geldi bana kusura bakma."

fanitter: Hocam benim instagram uygulamam yok yakında açıcağız

ama diğer mesajında şöyle diyor: Zaten programla kasılıyor bunlar belli bir kasılma sonucu hesapta birşey paylaşılmaz

Benim görüşüm bu tarz hesap kasma sitesine eklenmiş bir hesap olabilir. Ve hesap botun sahipleri tarafından ele geçirilmiş olabilir. Hatta hesaba bağlı mail de ele geçirilmiş olabilir ki kendinden emin şekilde mail kanıtı istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri