Farklı Bir Alan | İngilizce-Almanca Yüksek Kazançlı Siteler

K
  • Kullanıcı Kilic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kilic

Guest
Selamlar, YTPara ailesinde yeni olmama rağmen farklı platformlarda 120 gündür satış sürdürmekteyim. Bu forumda da bir konum olsun istedim.

Sektör herkesin bildiği üzere Niche sitelerdir. Fakat öyle sosyal medya kaynaklı değil, olabildiğince Google odaklı makaleli sitelerdir. Pinterest, resim vs. kullanılmamaktadır.

Çok sayıda referansım bulunmaktadır, dileyen arkadaşlar pm atabilir.

786690cee2228e8857abefd46508849c.png

İş alımı 1 kişi bile ben kazanamadım diyene kadar açıktır, yoğunluğa karşı gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Daha önce çalıştığım arkadaşlardan bazıları gelirlerini paylaşmaya izin verdi, bazıları istemedi teşekkürler tekrardan. Kazanmayan çok şükür daha olmadı. Birazcık sabır işidir maalesef, forum içerisinde ekstra olarak 4 çalışmam devam ediyor. Detaylı olarak her şeyi konu içerisinde anlatmaya çalıştım, neden böyle satış yapıyorsun diye sorarsanız; Yap-sat daha hızlı ve kârlı oluyor. Ekstra olarak sormak istedikleriniz varsa saygı çerçevesinde konu altından belirtebilir veya pm gönderebilirsiniz. 6 ay, 5 ay sonra vs. iade değil anında iade!

8dbcc040886de6c0b4b764ae2113d2c0.png

c4a958e3fed60acd231c1f2e739ed0e7.png

3be4c41040be37606c82d3beb616d778.jpg

f88f1971b00127cb2da6c569603cee49.jpeg

64d25793dbcfb36d4c11a9b0c7bb15f8.jpg

9561281f385659741183ca3010379b42.png

e1e49b38c2e10dc85ac4fd2aa3a150fd.png

© Uğurcan Kılıç

Konuyu göremeyenler için link: https://pasteboard.co/HN3EXb7.png

Multi konu

benim dilim aspire den yandı onun gibi olabilir mi ?

eldeki sitelere çalışma yapıyormusun hocam?bide sen siteyi teslim ettikten sonra biz neler yapıyoruz,içerik girişi nasıl oluyor özellikle?özgün mü oluyor içerik yoksa diger çal-çırp tarzı yöntemlerden mi :)

eldeki sitelere çalışma yapıyormusun hocam?bide sen siteyi teslim ettikten sonra biz neler yapıyoruz,içerik girişi nasıl oluyor özellikle?özgün mü oluyor içerik yoksa diger çal-çırp tarzı yöntemlerden mi :)

Merhaba,

Site Niche olarak geçiyorsa o şekilde çalışma yapabilirim. Teslimden sonra aksatılmadan bende bulunduğu sürede ki gibi makale girişleridir sadece. Özgün içerik. :)

Kendisi çok ilgili bir arkadaş kısa süreli bir konuşma ile ve sunduğu CANLI istatistikler sayesinde güveninizi rahat rahat kazanacaktır. Aklıma takılan bir kaç soruyu sordum, çok detaylı güzel bir şekilde açıkladı. Kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ederim, konudaki bahsedilen paketten bir adet sipariş verilmiştir.

ref varsa alabilirim en azından fiyatta indirim tarzında bir ref ?

bu arkadaş r10da baya kişiyi dolandırdı yurtdışına kaçtı, neden burda banlanmamış

---------- Spam Engelliyici 21:55 ---------- Önceki Mesaj 20:53 ----------

@mnote

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri