Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok güzel olmuş. Yımırta böyle açılır. reklama 400 kere tıkladım![]()
İyilik yapayım derken adamın adsensesini uçuracaksınız .d
şu videonuzda kaç fotoğraf kullandınız acaba?
Videonuun sonunda Subscribe yi yanlis yazmissin.
güzel olmuş hocam tebrikler video da kullandığın efect leri hangi programla ekledin hocam
Harika bir iş çıkmış ortaya. Yanlız kanalın logosu, üst kapak resmi, videoların kapak resimleri bunlar cidden videonun içindeki kaliteyi gösteremiyor. Sonuçta eğlenmek isteyen kişilere ve gençlere hitap eden bir kanal daha renkli görünmeli. Ayrıca video içi logoyu "subscribe" olarak seçmek çok bayağı, önemli olan markayı ortaya çıkarmak, iyi bir marka izlenimi yaratılırsa zaten takip etmek ister insanlar. Umraım yanlış anlaşılmaz eleştirilerim, sadece bir gözlem.
Video çok güzel eline sağlık. Stop motion işi zamanla gelişir ama biraz daha iyi bir müzik kullanırsanız daha güzel olur. Telifsiz olup daha iyileri mevcuttur illaki. Çalışmalarınızın devamını dilerim.
bu stop motionda fotoğraf çekmek yerine videoya alsan sonra o videodaki kareleri kessen tek tek olmuyormu?
pek bir şey yapamadım ama after effect
Yaptığınız tüm eleştirilere katılıyorum. O bölümler sırf boş durmasın diye yaptım. Ben Özgünüm kategorisindeki ana başlığımı gördüyseniz orada hep işi öğrenmeye çalıştığımı belirtmiştim. Hala da öyle. Oralara da sıra gelecek inşallah
Teşekkürler. Videoyu çekmekten ziyade ses ve müzik konusunda sıkıldım cidden. Orada daha çok zorlanıyorum doğru müzik bulma ve seçmede
Ellerin ne olacak o zaman![]()
videoda karakteri canlandırdıktan sonra ellerini çekip 1 kaç saniye bekle.O anı ellerin yokken kaydettiğini farkettiğinde diğer canlandırmayı yaparsın.Tüm işler bittiğinde videoda o bölümleri kesmek kalır sadece.Şuan kafamdan sallıyorum bu metodu.Daha önce böyle bir çalışma yapmadım bir denesen fena olmaz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.