stop motionun kralı mesaj yazmış video hocam daha neyakında patlar videolar
Losman çok iyi niyetli birisi. bir gece facebookta bayağı yazıştık kendisiyle. Sonunda abone de olmuş kanalıma
hocam o açıklama özgün için bence biraz itici olmuşlakin video mükemmel...
Teşekkürler. Başlık konusunda haklısınız da arama sonuçlarında bir şekilde anahtar kelimelerden çıkmak istiyorum
çok başarılı olmuş.
teşekkürler
başarılı hocam bu arada bu lossman denen herif atlama sahnelerini nasıl çekiyor stop motiondavideo mu o atlama kısmı
Losman King o sahneleri de fotoğraf şeklinde çekiyor. Fotoşop kullanıyor destekleri kaybetmek için
valla harika oturdum baştan sona izledim![]()
eyvallah ama zaten şimdilik çok kısa oluyor videolar
gerçekten güzel sen paylaşmasan bunu bir yabancı yaptı derdim yanlız bir önerim sana başlığın çok uzun,etiketlerin sayısı iyi ama kelime olarak fazla mesala " stop motion animation " yerine "stop, motion, animation " yap bence düşünsene biri bunu aramak için sence senin attığın başlığı arama yerine yazar mı? yada etiketleri,kolay gelsin.ayrıca bu olaya uzağımda bu foto kareleri ile mi yapılıyor (yani fotolar çekip birleştiriyoruz) yoksa videolarla mı ?![]()
Fotoğrafların birleşimi ile yapılıyor. Stop motion animationu kelime kelime ayırırsam bir anlamı olmaz diye düşünüyorum çünkü anahtar kelimelikten çıkar o zaman
Demekki sadece gavurlar yapmıyor bu tür işleri
harika olmuş hocam . düşünce harikagittikçe gelişiyor
teşekkürler. daha da iyi olur inşallah