Farklı Bir Sürpriz Yumurta Açma Videosu :)

• Kullanıcı acelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
stop motionun kralı mesaj yazmış video hocam daha ne :) yakında patlar videolar

Losman çok iyi niyetli birisi. bir gece facebookta bayağı yazıştık kendisiyle. Sonunda abone de olmuş kanalıma :) Umarım bir gün onunki gibi videolarım ve kanalım olur. Para önemli değil. Girdiğim işte başarılı olmak istiyorum.

hocam o açıklama özgün için bence biraz itici olmuş :) lakin video mükemmel...

Teşekkürler. Başlık konusunda haklısınız da arama sonuçlarında bir şekilde anahtar kelimelerden çıkmak istiyorum :)

çok başarılı olmuş.

teşekkürler

başarılı hocam bu arada bu lossman denen herif atlama sahnelerini nasıl çekiyor stop motionda :D video mu o atlama kısmı

Losman King o sahneleri de fotoğraf şeklinde çekiyor. Fotoşop kullanıyor destekleri kaybetmek için

valla harika oturdum baştan sona izledim :D

eyvallah ama zaten şimdilik çok kısa oluyor videolar :)

gerçekten güzel sen paylaşmasan bunu bir yabancı yaptı derdim yanlız bir önerim sana başlığın çok uzun,etiketlerin sayısı iyi ama kelime olarak fazla mesala " stop motion animation " yerine "stop, motion, animation " yap bence düşünsene biri bunu aramak için sence senin attığın başlığı arama yerine yazar mı? yada etiketleri,kolay gelsin.ayrıca bu olaya uzağımda bu foto kareleri ile mi yapılıyor (yani fotolar çekip birleştiriyoruz) yoksa videolarla mı ? :)

Fotoğrafların birleşimi ile yapılıyor. Stop motion animationu kelime kelime ayırırsam bir anlamı olmaz diye düşünüyorum çünkü anahtar kelimelikten çıkar o zaman :) tekniğin adı bu.

Demekki sadece gavurlar yapmıyor bu tür işleri :)

harika olmuş hocam . düşünce harika :D gittikçe gelişiyor

teşekkürler. daha da iyi olur inşallah :)

İlk çektiğin videodan beri seni takip ediyorum ve kısa sürede çok başarılı oldun bence. Özenerek tebrik ediyorum. Bence şu an tam patlama noktasındasın her an izlenimlerde ani ve yüksek artışlar olabilir.

İlk çektiğin videodan beri seni takip ediyorum ve kısa sürede çok başarılı oldun bence. Özenerek tebrik ediyorum. Bence şu an tam patlama noktasındasın her an izlenimlerde ani ve yüksek artışlar olabilir.

ilk baştan beri yorum yazanlardan birisiniz. Teşekkür ederim.

Şu ana kadar patlayacak bir video yapmadım aslında ama inşallah en azından bu video patlar gider :D

[MENTION=8651]acelik[/MENTION] hocam videolar gayet basarili ama bi uyarida bulunayim. Aciklamada cok fazla spam tag kullanmissin, kanalinin kapanmasina neden olur o kadar fazlasi.

Surprise Eggs - Surprise Eggs Unboxing - Robots unboxing Surprise Eggs - Stop Motion Yerine ;

Amazing Surprise Eggs Wars - Kinder Surprise Egg , Kinder Lion , MotoRobots , Disney characters

yazıp , etiketlerede aynılarını girer , fazladan Disney Channel Eggs , lightning mcqueen , Disney Toys etiketlerinide girerseniz 1 günde 1m den fazla izlenebilir. isterseniz bi deneyin :)

Surprise Eggs - Surprise Eggs Unboxing - Robots unboxing Surprise Eggs - Stop Motion Yerine ;

Amazing Surprise Eggs Wars - Kinder Surprise Egg , Kinder Lion , MotoRobots , Disney characters

yazıp , etiketlerede aynılarını girer , fazladan Disney Channel Eggs , lightning mcqueen , Disney Toys etiketlerinide girerseniz 1 günde 1m den fazla izlenebilir. isterseniz bi deneyin :)

bu şekilde etiket girmek yani bir başkasının kanal adını etiket olarak girmek kanal kapattırma ihtimali varmı

[MENTION=8651]acelik[/MENTION] hocam videolar gayet basarili ama bi uyarida bulunayim. Aciklamada cok fazla spam tag kullanmissin, kanalinin kapanmasina neden olur o kadar fazlasi.

teşekkürler yorum ve uyarı için :)

Çok başarılı hocam. Başarılarının devamını dilerim. :)

çok teşekkürler :)

bu öneri için de teşekkürler. özel mesaj ile merak ettiklerimi sordum :)

teşekkürler yorum ve uyarı için :)

çok teşekkürler :)
Çalışmalarını takdirle izliyorum, tebrik ederim. Kısa sürede bence bayağı mesafe kat ettin. Sanırım bu işe pek bilgin olmadan başlamıştın. Çalışmalarını geliştirme konusunda faydalandığın kaynakları, videoları veya siteleri -varsa- paylaşabilir misin? Tabi bu bilgiler özel değilse.

çok iyi olmuş hocam :)

eyvallah

Çalışmalarını takdirle izliyorum, tebrik ederim. Kısa sürede bence bayağı mesafe kat ettin. Sanırım bu işe pek bilgin olmadan başlamıştın. Çalışmalarını geliştirme konusunda faydalandığın kaynakları, videoları veya siteleri -varsa- paylaşabilir misin? Tabi bu bilgiler özel değilse.

yorum için teşekkürler. 2-3 ay önce sıfır bilgiye sahiptim. Sadece stop motion değil, film yapımı, film çekimi, senaryo vs vs. Hepsi için durum böyleydi. Ama yaptıkça öğreniyor insan. Yaptıkça hatalarını görüyor. Yaptıkça gelişiyor farklı düşünmeyi öğreniyor. Tabi en önemlisi yaparken keyif almak. Ben keyif alıyorum.

Faydalandığım belirli kaynak yok açıkçası. ilk başta stop motion tutorial yazıp çıkan videoları izlemeye çalışıyordum. Sonra temelini anladıktan sonra en iyi öğrenme şeklinin deneme yanılma olacağını fark ettim. Gerisi zaten videolarda var :) Ha bir de tabi ki ilgili videoları da izleyerek fikir ediniyor insan.

eyvallah

Faydalandığım belirli kaynak yok açıkçası. ilk başta stop motion tutorial yazıp çıkan videoları izlemeye çalışıyordum. Sonra temelini anladıktan sonra en iyi öğrenme şeklinin deneme yanılma olacağını fark ettim. Gerisi zaten videolarda var :) Ha bir de tabi ki ilgili videoları da izleyerek fikir ediniyor insan.
Sanırım zahmetli olması, en önemli problem. Tabi zevk aldığın için sorun olmuyor herhalde. Sanırım 1-2 dakikalık bir video için 300-400 fotoğraf çektiğini söylemiştin. Sonrasında bunların sıralanması, düzenlenmesi vs. gerçekten zahmetli iş. Tekrardan tebrik ederim. İnsanın gözü korkuyor. Bir de senaryo lazım ki dikkat çekici olabilsin.

Sanırım zahmetli olması, en önemli problem. Tabi zevk aldığın için sorun olmuyor herhalde. Sanırım 1-2 dakikalık bir video için 300-400 fotoğraf çektiğini söylemiştin. Sonrasında bunların sıralanması, düzenlenmesi vs. gerçekten zahmetli iş. Tekrardan tebrik ederim. İnsanın gözü korkuyor. Bir de senaryo lazım ki dikkat çekici olabilsin.

son videomda 700-750 arası fotoğraf kullanmışım :)

çok güzel bir çalışma olmuş başarılarının devamını dilerim..bizede artık sana destek için videolarını sosyal ortamlarda paylaşmak düşer.herkes paylaşırsa videon patlayabilir :)

Reis video güzel :D :D de beni en çok güldüren lozaus un aferin yorumuydu :D :D ama adam pro. bu işlerde

herkese hakkını vermek lazım :) teşekkürler

çok güzel bir çalışma olmuş başarılarının devamını dilerim..bizede artık sana destek için videolarını sosyal ortamlarda paylaşmak düşer.herkes paylaşırsa videon patlayabilir :)

hayırlısı artık. teşekkürler düşünceniz için :)

bence çok başarılı , görüntü kafa yormadı ve dağıtmadı genelde acemi olarak başlayanlar görüntüdeki dağınıklık yüzünden izlenim alamazlar ama sen başarılısın. o lazer atışından sonra açılan karadelik hariç :)

bence çok başarılı , görüntü kafa yormadı ve dağıtmadı genelde acemi olarak başlayanlar görüntüdeki dağınıklık yüzünden izlenim alamazlar ama sen başarılısın. o lazer atışından sonra açılan karadelik hariç :)

size % 100 katılıyorum. O kara deliği ancak o kadar kamufle edebildim. İstediğim efekti vermeyi başaramadım. Videoyu da daha fazla bekletmek istemeyince bıraktım öyle :)

size % 100 katılıyorum. O kara deliği ancak o kadar kamufle edebildim. İstediğim efekti vermeyi başaramadım. Videoyu da daha fazla bekletmek istemeyince bıraktım öyle :)

Fotoğraflar ve montaj dahil son video ne kadar süreni aldı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri