Fast & Furious 7 Trailer

Geçen yıl bunun 6sını yüklemiştim ilk gün 3k hit geldi sonra telif güm kanal :D

bence Paul ölmedi.

Ölüm haberi geldikten birkaç gün sonra facebook yorumlarda bu söylentiler dolaşıyordu

1-bu adamın kızı ve ailesi neden hiç ortada yok
2-araçtaki cesetler nerede ?
3-carrera gt model araba porschenin süper arabasıdır yere yakındır bu tip arabalar kaza sırasında enerjiyi emmek için 2ye bölünürler.

4-bi araba o kadar kolay yanmaz ağaca çarpıp yanması çok saçma arabanın motoru arkada ama arka kısımın görüntüsü yok üstüne üstlük gece yapıldı denilen kazanın görüntüleri gündüz var bi araba o kadar uzun sure yanmaz. porsche gibi bi araba hele. tofaş yanmıyor ***

5. madem hızdan dolayı kaza olmuş bu kadar ince bir ağaç neden yıkılmadı sapa sağlam duruyor ? araba cayır cayır yanarken ağaçta niye hiçbir şey yok ?

son olarak bence 7.film serinin sonu olucak ve paul walker orda ortaya çıkacak ve çok konuşulacaklar

:D

Ölüm haberi geldikten birkaç gün sonra facebook yorumlarda bu söylentiler dolaşıyordu

3-carrera gt model araba porschenin süper arabasıdır yere yakındır bu tip arabalar kaza sırasında enerjiyi emmek için 2ye bölünürler.

4-bi araba o kadar kolay yanmaz ağaca çarpıp yanması çok saçma arabanın motoru arkada ama arka kısımın görüntüsü yok üstüne üstlük gece yapıldı denilen kazanın görüntüleri gündüz var bi araba o kadar uzun sure yanmaz. porsche gibi bi araba hele. tofaş yanmıyor ***

5. madem hızdan dolayı kaza olmuş bu kadar ince bir ağaç neden yıkılmadı sapa sağlam duruyor ? araba cayır cayır yanarken ağaçta niye hiçbir şey yok ?

son olarak bence 7.film serinin sonu olucak ve paul walker orda ortaya çıkacak ve çok konuşulacaklar

aynen

Aynen bir öldü dediler hemen geçiştirdiler bir bit yeniği var :p

Dom'un sevgilisinin arabayı yanlayarak Paulu aldığı sahne fena ya bu nedir abi :D Gaza geldim gta girip yanlıycam biraz süper olacak 7'de :D

3 boyutlusu çıkacakmıymış ? sinemada bunu 3 boyutlu izlemek kalbe zarar verebilir bence :D

bence öldü ama bize anlattıkları gibi olmadı olay.
reklam için yapacaklarını hiç düşünmüyorum he yapmak isteseler bile paul kabul etmezdi kendi fikrimce..

3 boyutlusu çıkacakmıymış ? sinemada bunu 3 boyutlu izlemek kalbe zarar verebilir bence :D

hayatta en nefret ettiğim özellik o 3 boyut bence filmlere hiçbir etkisi yok hatta zararı var :D gözlük renklerin bir kısmını kaybediyor bulanık göz ağrısı felan filan iğrenç birşey 3d sinema.

Avatar'ın hasılatı geçer diyorum Jason stathamin gelişiyle birlikte varmı katilan

Jason reis var o bile yeter izlemek için :D

ben de kendi stop motion racing videolarımdan birisini Fast & Furious 7 inspired şeklinde yaparak yeniden ekledim. Belki izlenir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri