fatihbaz a teşekkür ediyorum

freusty

Kayıtlı Üye
kasım-aralık zamanları pinterestten gelir sağlamak için website işlerine girişmiştim ve hemen hiç bilgim yoktu desem yeridir. wordpress'in sadece kurulumunu yapabilecek bilgiye sahiptim ki o da zor bi şey sayılmaz. bu süreçte kafamdaki projeyi gerçekleştirmek için karşılaştığım sıkıntılarda kendisine sorduğum soruları üşenmeden yanıtladı sağolsun bilgisini paylaşmayı eksik etmedi. hepsi burada konular açarak başlamıştı, teşekkürümü de yine buradan yapmak istedim. sağolasın her şey için hocam, geçenlerde ilk ödememi de aldım ^^ darısı yenilerine. şu reklam kısıtlaması 1-2 haftaya kalksın da hele

edit. arkadaşlar fatihbaz hocam pinterest konusundan ziyade websitelerin teknik konularında yardımcı oldu genelde çünkü pinterest sürecinde yapacağım işi önceden kurgulamıştım o şekilde çalıştım. o yüzden pinterest konusunda darlamayın adamı :d

kısaca nasıl çalıştığımı da özetleyeyim.

klasik pin to pin spam site işi yapmadım. çok beğendiğim bi sitenin ücretli temasını alıp benzer bi çalışma yaptım. bu sitedeki görselleri de pinledim o kadar. yarı özgün tarzı bi site yaptım. makaleleri olan içerikler vs. özendiğim site de www.soopush.com buydu.

Son düzenleme:
Fatih hocam üye & soru gözetmeksizin herkese yardımcı olmaya çalışır, öyle kaliteli biridir. Bu konudan sonra mesaj kutusunu az çok tahmin ediyorum %200 artış yaşanacak :D

ben iyi rakamlar gördüm pinterestte, halen iyi para var,
reklam kısıtlaması pek düzelmez, kalkar tekrar geri gelir 3 5 gün sonra
adsense alternatifi firmalara yönelin

Son düzenleme:
reklam kısıtlaması pek düzelmez, kalkar tekrar geri gelir 3 5 gün sonra
adsense alternatifi firmalara yönelin

benim kısıtlama pin istedikten sonra yaşandı hocam. pin istedim kısıtlama oldu 1 ay. pin gelmedi, o sıra kısıtlama kalktı. yeni adrese pin istedik tekrar kısıtlama oldu. yani bana göre siteden kaynaklı değil de pin istemeyle ilgili bi durumdu. 1-2 hafta içinde süre dolacak tekrar kısıtlama kalkar ve sonrasında sorun yaşanmaz diye düşünüyorum

Son düzenleme:
benim kısıtlama pin istedikten sonra yaşandı hocam. pin istedim kısıtlama oldu 1 ay. pin gelmedi, o sıra kısıtlama kalktı. yeni adrese pin istedik tekrar kısıtlama oldu. yani bana göre siteden kaynaklı değil de pin istemeyle ilgili bi durumdu. 1-2 hafta içinde süre dolacak tekrar kısıtlama kalkar ve sonrasında sorun yaşanmaz diye düşünüyorum

pinli adsenselerdede kısıtlama olabiliyor

pinli adsenselerdede kısıtlama olabiliyor

olabiliyor tabi ama dediğim gibi ocak ayından mart ayına dek kısıtlama yaşamadım pin istediğim an kısıtlama oldu, 1 ay sonra kalktı. tekrar pin istediğim an tekrar oldu. bendeki kısıtlama direkt pin istemeyle ilgiliydi. bakalım, zamanla görcez tekrar durduk yere kısıtlama atarlar ve kalkmazsa alternatiflere odaklanırım, önceliğim de adx firmalar olur. diğerleri direkt yönlendirmelerle kullanıcıyı siteye sokmuyor bile. onun yerine adsense reklamları olması daha kâfi adx ler iş görebilir.

Yine Haneler Uçuşuyor Havalarda :D
sonra vay beni müfettiş çağırdı vay beni maliye öpecek falan.bol sıfırlar eskide kaldı. demedi demeyin pek kazançları paylaşmayın.

fatihbaz a arada sırada web site, blog ile ilgili birçok soru sormuşluğum var. bildiği her konuya muhakkak cevap vermiş ve yardımcı olmuştur.

pinterestle deneme amaclı bırkac spam sıte yaptım forumda satılan gorsel ozgunlestrme tarzı bır eklentıyle konusu cok once acılan ve shadow ban yedıler..

fakat bırkac normal hobı amaclı actgm sıte vardı pınteresttı olan sıtenın bırıne 6aydır ıcerık atmıyorum pınterest goruntulemesı hala eskı attıgım pınlerle bıle 100k altına ınmıor tabı guncel tutmadıgım ıcın sıteye erısım pek yok ama..

bnce normal bıkac sıteyle duzenlı ama hergun ugrasan ınsan ucbes akmasada damlar ama olur

est,kazanmaya başlamana sevindim hocam.ben her zaman bilgim dahilinde herkese yardımcı olmaya çalıştım,çalışıyorum.kolay kolay kişiye özel bi gıcıklık yapıp cevap vermemeizlik yapmam.çünkü mesaj geldiginde % 99 ihtimalle zaten kimin mesaj attıgına bakmam.bakarım mesaj gelmiş,okurum ve mümkünse yardımcı olmaya çalışırım.mantıklı sorularla,sorunlarla geldiklerini varsayarak söylüyorum bunu çünkü öyle istekler geliyor ki,yetkini kullan banla şunu diyorum bazen içimden :D öyle kişilerin ismi tabi aklımda yerediyor,onların mesajlarını genelde okumadan siliyorum.bana gelipte mesela pinterestde şöyle bi sorunum var,çözümü hakkında bilgin var mı diyene uzun uzun detaylı şekilde cevap yazarım,sorununa yardımcı olmaya çalışırım.ama sen zaten pinterestden yeterince para kazanmışsın,kendi sitelerinle filan ugraşmayı bırak.gel,benim sitelerle ilgilen kendi siten gibi ve bende para kazanayım diyen adam var bu sitede :D ki işi bana yıkmak isteme sebebi beyfendinin ugraşmayı sevmiyor olması,biraz ugraştıkdan sonra canının sıkılıyor olması...böyle taleplerle gelene küfretsem haktır tabi,de o da olmuyor işte.sen bana site aç,benim yerime işlet ama parasını ben alayım demediginiz sürece kapım herkese açıktır,elimden geldiginde herkese yardımcı olmaya çalışırım her zaman.ben uzun zamandır çalışmıyorum,kişisel sorunlar yüzünden.haliyle nerdeyse hiç bi kazancımda yok,bari siz kazanın :) bol kazançlar...

est,kazanmaya başlamana sevindim hocam.ben her zaman bilgim dahilinde herkese yardımcı olmaya çalıştım,çalışıyorum.kolay kolay kişiye özel bi gıcıklık yapıp cevap vermemeizlik yapmam.çünkü mesaj geldiginde % 99 ihtimalle zaten kimin mesaj attıgına bakmam.bakarım mesaj gelmiş,okurum ve mümkünse yardımcı olmaya çalışırım.mantıklı sorularla,sorunlarla geldiklerini varsayarak söylüyorum bunu çünkü öyle istekler geliyor ki,yetkini kullan banla şunu diyorum bazen içimden :D öyle kişilerin ismi tabi aklımda yerediyor,onların mesajlarını genelde okumadan siliyorum.bana gelipte mesela pinterestde şöyle bi sorunum var,çözümü hakkında bilgin var mı diyene uzun uzun detaylı şekilde cevap yazarım,sorununa yardımcı olmaya çalışırım.ama sen zaten pinterestden yeterince para kazanmışsın,kendi sitelerinle filan ugraşmayı bırak.gel,benim sitelerle ilgilen kendi siten gibi ve bende para kazanayım diyen adam var bu sitede :D ki işi bana yıkmak isteme sebebi beyfendinin ugraşmayı sevmiyor olması,biraz ugraştıkdan sonra canının sıkılıyor olması...böyle taleplerle gelene küfretsem haktır tabi,de o da olmuyor işte.sen bana site aç,benim yerime işlet ama parasını ben alayım demediginiz sürece kapım herkese açıktır,elimden geldiginde herkese yardımcı olmaya çalışırım her zaman.ben uzun zamandır çalışmıyorum,kişisel sorunlar yüzünden.haliyle nerdeyse hiç bi kazancımda yok,bari siz kazanın :) bol kazançlar...

umarım uzun süreli sorunlar değildir ve en kısa sürede tekrar ortamlara dönersiniz hocam :/

Çok güzel bir insansın sen Fatih Abi. Ben de şahitim gerçekten soruları olan birine güzelce cevaplarını verdiğinin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri