kasım-aralık zamanları pinterestten gelir sağlamak için website işlerine girişmiştim ve hemen hiç bilgim yoktu desem yeridir. wordpress'in sadece kurulumunu yapabilecek bilgiye sahiptim ki o da zor bi şey sayılmaz. bu süreçte kafamdaki projeyi gerçekleştirmek için karşılaştığım sıkıntılarda kendisine sorduğum soruları üşenmeden yanıtladı sağolsun bilgisini paylaşmayı eksik etmedi. hepsi burada konular açarak başlamıştı, teşekkürümü de yine buradan yapmak istedim. sağolasın her şey için hocam, geçenlerde ilk ödememi de aldım ^^ darısı yenilerine. şu reklam kısıtlaması 1-2 haftaya kalksın da hele
edit. arkadaşlar fatihbaz hocam pinterest konusundan ziyade websitelerin teknik konularında yardımcı oldu genelde çünkü pinterest sürecinde yapacağım işi önceden kurgulamıştım o şekilde çalıştım. o yüzden pinterest konusunda darlamayın adamı :d
kısaca nasıl çalıştığımı da özetleyeyim.
klasik pin to pin spam site işi yapmadım. çok beğendiğim bi sitenin ücretli temasını alıp benzer bi çalışma yaptım. bu sitedeki görselleri de pinledim o kadar. yarı özgün tarzı bi site yaptım. makaleleri olan içerikler vs. özendiğim site de www.soopush.com buydu.
edit. arkadaşlar fatihbaz hocam pinterest konusundan ziyade websitelerin teknik konularında yardımcı oldu genelde çünkü pinterest sürecinde yapacağım işi önceden kurgulamıştım o şekilde çalıştım. o yüzden pinterest konusunda darlamayın adamı :d
kısaca nasıl çalıştığımı da özetleyeyim.
klasik pin to pin spam site işi yapmadım. çok beğendiğim bi sitenin ücretli temasını alıp benzer bi çalışma yaptım. bu sitedeki görselleri de pinledim o kadar. yarı özgün tarzı bi site yaptım. makaleleri olan içerikler vs. özendiğim site de www.soopush.com buydu.
Son düzenleme: