Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[/URL]Ne kadar zor olabilir şu olayları engellemek ? İki tane kanunla engellenebilecek olaylar.
Cezaevleri dolu, insanları bu tip şeyler için içeri atmak istemiyor musun ? O halde çözüm çok basit.
1. Stadyumları kameralarla donat. (Ki donatılmış öyle deniyor.)
2. Sahaya değil çakmak bozuk para dahi atan gördüğün an cezası min 20.000 TL + 5 yıl spor müsabakalarından men.
3. Sahaya atlayan olur ve özellikle maçı durdurmak için saha içinde dolanırsa ya da saldırırsa cezalar minimum 80.000 TL + 10 yıl men.
Yap bu cezaları, vay benim param yok atın beni hapse de yok kardeşim. Devlet zoruyla karın tokluğuna da çalışsa bu parayı bulup getirecek mağdur olan tarafa verecek. (Ev sahibi de olabilir bu. Kumpas yüzünden yediği cezayı hafifletir.)
(Bu son dediğime ben de inanmıyorum. Zira, cezayı veren irade, gelen parayı asla bu şekilde bir amaçla kullanmaz kendine alır )
Yapın bu değişiklikleri 1 kişi bozuk para dahi atarsa ben de bu işi bilmiyorum. Ha attı diyelim canıma minnet. Kimseyi yaralamazsa parayla kurtarır. Yok birine zarar verirse hapis cezasıyla yargılanır. Bu kadar basit !!
hala bazılarıda ortada sanki maç varmış gibi konuşuyor. savaş alanına çevirilen sahada hala top oynamayı hedefleyenler varadama korner kullandırtmıyorlar, adamın kafasına dikiş attırıyor ve hala oynanması gerekiyor diyenler var. ilginç
Daha önce yaşandı maç devam etti diyenleri anlamıyorum. Bu tarz olaylara ceza gelmesi için bir kaç kişinin ölmesi felan mı gerekiyor . Sadece 3-4 kere Quaresma korner atamadı sırf bu sebepten bile maç tatil edilebilir yönetmeliklere göre .
Daha önce yapılmamış olması bundan sonra böyle gideceği anlamına gelmez. Asıl olayları bu noktaya daha önce maçların tatil edilmeyip devam edilmesi getirdi zaten . Çok komik buluyorum bu tarz açıklamaları .
Maç bu şekilde bitsin o zaman seneye Fenerbahçe Beşiktaş'ın stadına gelince olanları izlerdik . O maçta büyük ihtimal katliam çıkardı . Bundan sonra bu tarz olaylara sert yaptırımlar gelmesi gerekiyor bu her takım için geçerli .
Hakeme laf Edenler var . Hakem Beşiktaş'ın golünü yemiş daha ne yapıcak Beşiktaş'ın aleyhine. Neyse boşa konuşmanın gereği yok bakalım ne sonuç çıkacak .Merakla bekliyoruz sonuçta bizim bunları konuşmamızında karara bir etkisi yok .
Hocam ne yaptın yahuBöyle cezalar ile bu işler çözülmez.O atmosferde o adrenalinde hiç kimse cezayı düşünemez. Bu ceza miktarları ile seyirci maça gideceği varsa da gitmez. Bu seferde insanları futboldan uzaklaştırırsın , tribünler boş kalır. Pasolig çıktıktan sonra bile stadların durumunu gördük.Zaten birine zararı dokunduysa bu kişi hem 6222'den hem de adam yaralamadan yargılanır.
Daha önce yaşandı maç devam etti diyenleri anlamıyorum. Bu tarz olaylara ceza gelmesi için bir kaç kişinin ölmesi felan mı gerekiyor . Sadece 3-4 kere Quaresma korner atamadı sırf bu sebepten bile maç tatil edilebilir yönetmeliklere göre .
Daha önce yapılmamış olması bundan sonra böyle gideceği anlamına gelmez. Asıl olayları bu noktaya daha önce maçların tatil edilmeyip devam edilmesi getirdi zaten . Çok komik buluyorum bu tarz açıklamaları .
Maç bu şekilde bitsin o zaman seneye Fenerbahçe Beşiktaş'ın stadına gelince olanları izlerdik . O maçta büyük ihtimal katliam çıkardı . Bundan sonra bu tarz olaylara sert yaptırımlar gelmesi gerekiyor bu her takım için geçerli .
Hakeme laf Edenler var . Hakem Beşiktaş'ın golünü yemiş daha ne yapıcak Beşiktaş'ın aleyhine. Neyse boşa konuşmanın gereği yok bakalım ne sonuç çıkacak .Merakla bekliyoruz sonuçta bizim bunları konuşmamızında karara bir etkisi yok .
Maç kaldığı yerden devam edilsin diyenler olmuş. Yada hükmen Beşiktaş galip filan kendinize gelin.
Maçın tek hükmü olacaktır sonuca dair o da FENERBAHÇE'nin galibiyetidir.
Bunun çok örneğini gördük geçenler de Eskişehir sahadan çekilmişti 3-0 hükmen yenik sayıldılar.
TFF de kural açık net belli.
Hakem yardımcılarını alıp , oyuncuları da içeri davet etmediği sürece içeri girip takımı çeken hükmen yenik sayılıyor.
Hakemler sahadayken içeri giren ve çıkmayan Beşiktaş maçı hükmen kaybetmiş sayılacaktır. Tersi olursa dünya alem yıkılır haberi olsun herkesin.
Bakın maç uzatılsa da dar eder fenerliler ortalığı.
Çünkü şuan TFF kurallarının gereği maç 3-0 fenerbahçeye verilmek zorunda.
Maçın devamı yada bjk hükmen kazanır gibi bir durum söz konusu değil.
Sen hakem içeri geçin demeden takımını sahadan çekemezsin. Nokta, ötesi yok.
https://www.google.com.tr/amp/www.f...21/iste-mete-kalkavan-in-derbi-raporu-1366399
Hakem ne yazmış raporuna bak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.