Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat 20:00

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor
F

fth

Guest
Arkadaşlar maça saatler kaldı.. Tabi heyecan bastı. :) Yasak olmasa stada gidecektim ama maalesef bazı denyolar yüzünden deplasmanlarda maç izleyemiyoruz..

Muhtemel Kadrolar:
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Cüneyt Çakır

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Alper, Kuyt, Sow, Webo

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Sivok, Ersan, Hutchinson, Veli, Oğuzhan, Fernandes, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Almeida

İnşallah yine Cüneyt faciası yaşamayız, hakeden Beşiktaş olur ve kazanırız inşallah.. :)

Kadıköy'de Beşiktaş'ın kazanması imkansız gibi bir şey. Hak eden kazansın.

Arkadaşım biraz mantıklı düşünün :D yer Şükrü Saraçoğlu :D İki dakika mantıklı düşünmeye davet ediyorum :D

Geçen Galatasaray maçında 100 misli basmayı unutmuştum handikaplı olarak Fenere. İnşallah maçı izlicem derken oynamayı unutmam gene.

Hakeden kazansın. Fakat gönlüm her zaman Fenerbahçe 'den yana tabiki. :D

devamını getirmesek iyi galiba forumdan ban yicez :))

SEVİLMEK İÇİN SEVMEDİK BİZ SENİ.. :)

---------- Mesaj saat 14:13:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:12:41 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşım biraz mantıklı düşünün :D yer Şükrü Saraçoğlu :D İki dakika mantıklı düşünmeye davet ediyorum :D

Geçen Galatasaray maçında 100 misli basmayı unutmuştum handikaplı olarak Fenere. İnşallah maçı izlicem derken oynamayı unutmam gene.

Hakeden kazansın. Fakat gönlüm her zaman Fnerebahçe 'den yana tabiki. :D

3 4 skoruda orda alınmıstı galiba arkadaşım hani pancu kaledeydi :D

Kadıköy'de Beşiktaş'ın kazanması imkansız gibi bir şey. Hak eden kazansın.

kadıköy panteri pancuyu çabuk unuttunuz gibi (4-3) yenmişdik biz gs deiliz o kadar güvenmeyin kendinize.

almeida kazması formunda olursa 2 tane atar en az.

"forever bjk"

Hakeden kazansın. Fakat gönlüm her zaman Fnerebahçe 'den yana tabiki. :D

Dakika 90 kalede Kadıköy panteri Pancu ve gol geldi Koray... :) Biz size en büyük acıları yaşatan takımız unutmayın. :D

devamını getirmesek iyi galiba forumdan ban yicez :))

SEVİLMEK İÇİN SEVMEDİK BİZ SENİ.. :)

---------- Mesaj saat 14:13:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:12:41 civarında gönderildi. ----------

3 4 skoruda orda alınmıstı galiba arkadaşım hani pancu kaledeydi :D

Arkadaşım zaten Galatasaray ın hatırladığı 1 maç var aynı şekilde sizinde. Biraz geniş düşünmek lazım :D

Derbyler de olmazsa tadı çıkarmı futbolun. Hakeden kazansın, Fener olsa güzel olur tabi ki :D

Ayrıca banlık bir durum yok ki hocam, bi derby hakkında istişare yapıyoruz yani kurallar çerçevesinde :D haksız mıyım?

beşiktaşlılar da galatasaraylılar gibi bahane bulmuşlar "aa biz sizi pancu kaledeyken yendiik .d" neyse uzatmayalım:)

Arkadaşım zaten Galatasaray ın hatırladığı 1 maç var aynı şekilde sizinde. Biraz geniş düşünmek lazım :D

Derbyler de olmazsa tadı çıkarmı futbolun. Hakeden kazansın, Fener olsa güzel olur tabi ki :D

Ayrıca banlık bir durum yok ki hocam, bi derby hakkında istişare yapıyoruz yani kurallar çerçevesinde :D haksız mıyım?

yok kardesım yanlıs anladın :) burası beşiktaş alayına gider den sonra sıkıntı olabilir diye kendmize demiştim ben :D AYrıca ufak bir bilgi vereyim

Kadıköy'de oynanan 49 Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Beşiktaş 18, Fenerbahçe 17 galibiyet almış 14 maç ise berabere bitmiştir..

Valla arkadaşım geçen Galatasaray maçında iddiaya girecek bir GS taraftarı bulamadım :D Yok Fener formda,biz de iş yok filan. Aynı şekilde bir BJK li cefakar bir taraftar bulamadım gene iddiaya girecek :D Hep bahaneleri var yani. Ben en kötü Fener de iken bile girdim iddiaya.

Sizin şu takıma güven eksikliğinizi bi aşmanız lazım bence :D

Umarım güzel bir maç olur.

Valla arkadaşım geçen Galatasaray maçında iddiaya girecek bir GS taraftarı bulamadım :D Yok Fener formda,biz de iş yok filan. Aynı şekilde bir BJK li cefakar bir taraftar bulamadım gene iddiaya girecek :D Hep bahaneleri var yani. Ben en kötü Fener de iken bile girdim iddiaya.

Sizin şu takıma güven eksikliğinizi bi aşmanız lazım bence :D

Umarım güzel bir maç olur.

:) iddaa oynamayı bıraktım hocam iddaa işini tam anlamıyla bıraktım artık yeterınce haram yedim diye düşnüyorum ondan girmiyorum artık.. ayırca insallah güzel mac olru fb bjk macları her daim güzel olmustur önemli olan futbol ve güzel oyun öyle bir mac izleriz keske rakip tarartarlarda gelse maclara :)

:) iddaa oynamayı bıraktım hocam iddaa işini tam anlamıyla bıraktım artık yeterınce haram yedim diye düşnüyorum ondan girmiyorum artık.. ayırca insallah güzel mac olru fb bjk macları her daim güzel olmustur önemli olan futbol ve güzel oyun öyle bir mac izleriz keske rakip tarartarlarda gelse maclara :)

Hocam iddiasına derken parasına değil yanlış anlaşılmasın işim olmaz öyle. Hani çikolatasına,baklavasına filan sonra gene hep beraber yiyen biziz yani.Ama gel gör ki cefakar bir taraftar bulamadım :D

Bakıyorum da kartallar yüksekten uçmaya başlamış yine :)

Heyecan basmasına gerek yok.Sonuç belli 8taşlılar yine üzülecek. Fenerbahçe alayına girer. ;)

Güzel futbol olucak bence sahada yetenekli adamlar olucak Fernandes Oğuzhan Meireless Alper gibi iyi maç olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri