Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat 20:00

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor
Beşiktaş taraftarı değilim ama Slaven Bilic olduğu için, beşiktaş yener inş. :)

Hakederek yenin ilk tebriği ben edicem :)

Birde Alayına giderle Alayına girer arasındaki farkı çözemeyen moderatörler arkadaşlar fanatik davranmayın isterseniz. (@Alex) Şurada güzel güzel atışıyoruz girmeye sokmaya çıkarmaya gerek yok hani.

Şunuda söylememiz gerek biz Beşiktaşlı taraftarlar olarak her zaman doğruyu söyleriz. Bu ara Fener formda ve güzel oynuyor. Favori olabilir belki ama derbilerin sonucu belli olmaz. Yeterki maç tadında ve fairplay çerçevesinde geçsin. 2 takımda güzel oynasın ki maçın tadı olsun.

Ama yenen ve hak eden biz olalım. :D

Aynen ya tatlı bi rekabet yapıyoruz aramızda.Fenerbahçe'nin formda olduğunu herkes kabul ediyor.Şu da bir gerçekki Fenerbahçe'nin şansı Beşiktaş'a karşı pek tutmuyor.

Cüneyt ÇAKIR bomba bir hakem.İnşallah yaptığı hatalarla maçın önüne geçmezde, seyri güzel bir maç olur.
Skor tahminim 3-1 3-2 Fenerbahçem alır.. :)

ahh ulan ahh :) maçtan önce bi spor sayfalarını geziniyim dedim de " Son 10 yılın en çok asist yapan futbolcuları " diye bi istatistik gördüm, kadrolaştırılmış mevkiilere göre.. Duygulandım :)) Alex'leer, Ümit Özat'laar.. 5 Futbolcu tabi ki Fenerbahçe'den :) Sadece hoşuma gittiği için paylaşıyorum yanlış anlamayın bizim uefa kupamız var ile karıştırılmasın :D
bildiğiniz üzere günümüz futbolunda asist golden önemlidir.
7enp.png

ahh ulan ahh :) maçtan önce bi spor sayfalarını geziniyim dedim de " Son 10 yılın en çok asist yapan futbolcuları " diye bi istatistik gördüm, kadrolaştırılmış mevkiilere göre.. Duygulandım :)) Alex'leer, Ümit Özat'laar.. 5 Futbolcu tabi ki Fenerbahçe'den :) Sadece hoşuma gittiği için paylaşıyorum yanlış anlamayın bizim uefa kupamız var ile karıştırılmasın :D
bildiğiniz üzere günümüz futbolunda asist golden önemlidir.
7enp.png

Alex bu istatistikle bi 10 yıl daha götürür en az..

fb tvyi açtım herkes 3-1 diyo hayırdır diyorum bi kaç arkadaşa soriyim skor tahmini dedim onlarda 3-1 diyo ya 3-1 alıcaz yada yenilecez bakalım umarım yeneriz. Bjknin panculu olayıda bizim uefa kupamız vara dönmese iyidir :D

2 - 2 .

---------- Mesaj saat 20:49:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:45:46 civarında gönderildi. ----------

pardon 2 - 3 .

Allah belasını versin bu meireles denen herifin 1 değil 2 değil ya. Bu maçta beraberlik iyi bir sonuç olur bizim için galibiyetse mucize artık son golden sonra.

HuGOALmeida!!! Santra yine yapılmıyor :D

Hızını alamayan BEŞİKTAŞ devre arasında da gol atar mı acaba? :D

40. dakikada maçı izlemeye başladım almeida şov yaptı 2.yarı devam eder inşallah yanındayız beşiktaş :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri