Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hakederek yenin ilk tebriği ben edicem![]()
Birde Alayına giderle Alayına girer arasındaki farkı çözemeyen moderatörler arkadaşlar fanatik davranmayın isterseniz. (@Alex) Şurada güzel güzel atışıyoruz girmeye sokmaya çıkarmaya gerek yok hani.
Şunuda söylememiz gerek biz Beşiktaşlı taraftarlar olarak her zaman doğruyu söyleriz. Bu ara Fener formda ve güzel oynuyor. Favori olabilir belki ama derbilerin sonucu belli olmaz. Yeterki maç tadında ve fairplay çerçevesinde geçsin. 2 takımda güzel oynasın ki maçın tadı olsun.
Ama yenen ve hak eden biz olalım.![]()
Ama yenen ve hak eden biz olalım.![]()
ahh ulan ahhmaçtan önce bi spor sayfalarını geziniyim dedim de " Son 10 yılın en çok asist yapan futbolcuları " diye bi istatistik gördüm, kadrolaştırılmış mevkiilere göre.. Duygulandım
) Alex'leer, Ümit Özat'laar.. 5 Futbolcu tabi ki Fenerbahçe'den
Sadece hoşuma gittiği için paylaşıyorum yanlış anlamayın bizim uefa kupamız var ile karıştırılmasın
bildiğiniz üzere günümüz futbolunda asist golden önemlidir.
![]()
Alex bu istatistikle bi 10 yıl daha götürür en az..
Fenerbahçe çevirir mi?Beşiktaş mı yener sizce?![]()
Puhahaha![]()
Burası kadıköy burdan çıkış yoksarııı...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.