Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat 20:00

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor
Allah aşkına 2Penaltımız 1Golümüz verilmedi. Elinizi vicdanınıza koyun maçı kim hak etti?

1 puan her ikisinide yaradi aslinda ama en cok tabiki galatasaraya yaradi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel maçtı. Türkiye sporunun böyle derbilere ihtiyacı var. En azından Beşiktaş, Galatasaray gibi sadece ofsayt taktiği çalışmamış. :D Maç oynamaya gelmişler bu bakımdan da tebrik etmek lazım. Ama bu gidişle Fener farkı açacaktır demedi demeyin bak.:D

Maç baştan aşağı beraberlikti. Cüneyt çok iyi maç yönetti. Aksini iddaa eden forum kuralları gereği uygun şekilde muhabbetli tartışma başlatabilir :) Mümkünse iddaa ettiği pozisyonu video veya görsel ile belirtsin :)

abi maçın özetni izliyim dedim tüm vidyolar digiturkten telif yemiş silinmiş :D yokmu link bişe verin izleyek :)

Bruno Alves, Eminike nin kırmızı kartlar yalan oldu.
Alper Potuk ilk yarı topu resmen eliyle tutup atağı kesti sarı kart vermedi.
Necip'in pozisyonda Caner'in pozisyon başlangıcına dikkat edin kırmızı yedi.
İlk yarı FB ceza sahasının sol tarafın Oğuzhan ve G.Töre ayrı ayrı düşürüldü faul bile vermedi.
Hangi golünüzü yedi Çakır?
Hiç mi futbol izlemiyor sunuz?
Kaleci yükselirken kaleciye şarj yapamazsınız. Dünyanın her yerinde kural aynı,
Ama dünyanın her yerinde bir oyuncu başka bir oyuncuya kafa atarsa kartın rengi kırmızı olur. Dirsek atarsa kartın rengi kırmızı olur. Ayak bileğine kasıtlı olarak basarsa kartın rengi kırmızı olur.
Şimdi diceksiniz penaltı vermedi.
Siz önce bir atılmayan oyuncuları konuşun,
o zaman o penaltı pozisyonu oluşacak mıydı acaba.

Maç iyi güzeldi, heyecanlı gerilimli zevkli ve adına yakışır bir mücadele izledik. Ama Allah aşkına biraz objektif yorumlar yapılsın.

FENERİN 1 PENALTISI VERİLMEDİ

NECİPİN KIRMIZI KARTI DOĞRU DEĞİL

kırmızı kart

kırmızı kart

KIRMIZI KART 1

Uploaded with ImageShack.us

KIRMIZI KART 2

FENERİN 1 PENALTISI VERİLMEDİ

NECİPİN KIRMIZI KARTI DOĞRU DEĞİL

FB nin penaltısı verilmedi eyvallah ama Mustafa Pektemek'in pozisyon penaltı, Sivok'un uzaktan yakından alakası yok.
Şimdi bakın bazı pozisyonlar yoruma açıktır hakem hata yapar yanlış karar verir.
Bana birisi Emenike'nin kafa atmasının yoruma açık bir pozisyon olduğunu kalkıp söyleyebilir mi?
FB kendi sahasında oynuyor, 10 kişi kalmış. Beşiktaş top tutamadı 4. gölü bulamadı. FB 'yi tebrik etmek lazım 10 kişi iyi top yaptı baskı kurdu.
Ama hakemin altına kimse sığınmasın.

Fenerbahçeliler biz mağduruz diyorlarda BEŞİKTAŞlılarda en az fenerliler kadar mağdurdur.

abi maçın özetni izliyim dedim tüm vidyolar digiturkten telif yemiş silinmiş :D yokmu link bişe verin izleyek :)

Kardeş DT nin kendi sitesinde tüm özetleri bulabilirsin.

FB-GS derbisi bişeye benzemiyordu çok berbattı. Ama bu derbi gerçekten çok iyiydi izlemeye değer zevkli bir maçtı. Uzun zamandır FB yi böyle görmemiştim.

Fenerbahçenin sayılmayan 2 golünde bariz ofsayt vardı tolganın hava topu pozisyonunu bilmiyorum uzman değilim ama diğer 2 pozisyon bariz ofsayttı.Golümüz verilmedi demek yanlış Beşiktaşı Cüneyt Çakır bitirdi Cüneyt Çakır o kadar hata yapmasaydı Beşiktaş ikinci yarı oyundan kopmazdı ama ama maçı Fenerbahçe haketti bana göre ama Cüneyt Çakır vermesi gereken kartları verseydi Beşiktaş'ın maçtan kopmayacağındanda emindim

Kardeş DT nin kendi sitesinde tüm özetleri bulabilirsin.

FB-GS derbisi bişeye benzemiyordu çok berbattı. Ama bu derbi gerçekten çok iyiydi izlemeye değer zevkli bir maçtı. Uzun zamandır FB yi böyle görmemiştim.

yazdıktan sonra aklıma geldi izledim kardeş yine de saol :) aklım hep youtube a gidiyo oraya atmışlardır ordan izlerim diye :P

hayatımda bir maçın sonucuna bu kadar etki eden başka bir hakem görmedim. maçın başından itibaren sürekli fenerbahçe aleyhine kararlar verdi. maçın sonlarına doğru beşiktaş aleyhine kararlar verip maçı aklınca dengelemeye çalıştı. klasik türk hakemi işte fazlasını beklememek lazım. ama acayip zevkli bir maçtı. iki takımı da tebrik etmek lazım.

emenike ye kafa attı diyenler ölmeyi bayılmak mı sandınız anlamadım ki?
göz var izan var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri