Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat 20:00

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor
Hani O Tüylerini Yolduğumuz Kartal :D

kanaryanının mı :D

---------- Mesaj saat 14:44:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:43:48 civarında gönderildi. ----------

Heyecan basmasına gerek yok.Sonuç belli 8taşlılar yine üzülecek. Fenerbahçe alayına girer. ;)

bak forumda bence baska takıma gönül verenler oldugunu unutma! SEN KİMSİN KİME GİRİYORSUN TERBİYESİZLESME!

Ya hocam güzel güzel atışmak varken yapmayalım gene holiganlık bize yakışmaz, lütfen mesajlara dikkat edelim ki konuşacak bir spor konusu olsun kilitli olmayan !

Boyle maclarda gecmis konusmak biraz sacma bana gore,cunku her sezon ismi ayni ama performansi farkli bir takim cikiyor karsimiza. Bir Fenerbahce'li olarak,eger Besiktas sezonun ilk haftalarindaki performansini kaybetmemis olsaydi bu maci alabilirdi diye dusunuyorum ama suan Besiktas artik o performansini kaybetti.Fenerbahce de bu sezon ilk haftalardan itibaren guzel oynuyor. Eger sacma sapan bir kac hakem hatasi olmazsa Fenerbahce bu maci alir.

Evet! hani siyahla beyaz ;)

akşam yenilirseniz tefe koyarım hocam size :)

---------- Mesaj saat 14:47:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:46:24 civarında gönderildi. ----------

Boyle maclarda gecmis konusmak biraz sacma bana gore,cunku her sezon ismi ayni ama performansi farkli bir takim cikiyor karsimiza. Bir Fenerbahce'li olarak,eger Besiktas sezonun ilk haftalarindaki performansini kaybetmemis olsaydi bu maci alabilirdi diye dusunuyorum ama suan Besiktas artik o performansini kaybetti.Fenerbahce de bu sezon ilk haftalardan itibaren guzel oynuyor. Eger sacma sapan bir kac hakem hatasi olmazsa Fenerbahce bu maci alir.

usta senden beklenen bir yorum bak böyle yorum olsun canımı yesin ya :) tespit 10 numara.. Beşiktaşlıyım ama nihayetinde durum belli takım toplu değil fener daha toplu suanda iyi mac olsun :) yinede geleceğiz Kaderimzde ne var göreceğiz :D

Hocam reel hayatta olsa hiç düşünmem fakat sanırım Konyadasın, Kocaeli den mesafe var yani :) Bir formül varsa ben varım üstadım :)

gel ağırlayayım kardeşim başım gözüm üstüne :) napalım okuyoruz buralarda :D

---------- Mesaj saat 14:50:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:49:57 civarında gönderildi. ----------

Yenilirsek sarı yenersek lacivert :D Fenerbahçe taraftarı yendiğinde sevinmesinide bilir yenildiğinde takımına destek olmasınıda :)

üstadım bizim de bir gün değil her gün beşiktaşımız var :D Cefekar taraftarız feda da deriz başka şeylerde :D

gel ağırlayayım kardeşim başım gözüm üstüne :) napalım okuyoruz buralarda :D

---------- Mesaj saat 14:50:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:49:57 civarında gönderildi. ----------

üstadım bizim de bir gün değil her gün beşiktaşımız var :D Cefekar taraftarız feda da deriz başka şeylerde :D

Öyledir herhalde :) fair play çercevesi içinde bol gollü bir maç geçmesi dileğiyle ;)

:) aslında kısmen öğrenci sayılmıyoruz artık canın sağolsun 3 5 harcarız belki bir dost kardeş ediniriz lafı olmaz.. Youtube bize kıymadıkça para sorun olmaz herhalde :)

Düşünmen yeter kardeşim. Ben de ağırlamak isterim maksat muhabbet olsun dost olsun. Umarım güzel maç olur.

3-0 fenerbahçe kazanır. çok formdayız. bir de maç saraçoğlunda olunca farklı skorla biter gibime geliyor. yeter ki cristian oynamasın. o oynarsa belki beşiktaş zorlayabilir.

Orası beşiktaş olsa da ne yazar 300 kişi geldik .. neyse :D
Maçı alırız umarım.Gs maçı gibi net konuşamam,bjk nin şansı bize tutuyr.

Vay arkadaş, görende Pancu 90dk kaledeydi sanacak :) Ne pantermiş anlata anlata bitiremediniz.Bu söylemleri yapan Beşiktaşlı arkadaşlarımızı maçtan sonrada burda görmek isteriz. :)
Bu formuyla Fenerbahçemin en az 2 farklı skorla kazanacağını ümit ediyorum.

Sevinmek için sevmedik biz seni,
Sen yenilmişsin umrumda değil ki,
Şereftir bu yolda senle yürümek,
Hep kol kola, bir gün değil her gün BEŞİKTAŞ!

Vay arkadaş, görende Pancu 90dk kaledeydi sanacak :) Ne pantermiş anlata anlata bitiremediniz.Bu söylemleri yapan Beşiktaşlı arkadaşlarımızı maçtan sonrada burda görmek isteriz. :)
Bu formuyla Fenerbahçemin en az 2 farklı skorla kazanacağını ümit ediyorum.

Hakederek yenin ilk tebriği ben edicem :)

Birde Alayına giderle Alayına girer arasındaki farkı çözemeyen moderatörler arkadaşlar fanatik davranmayın isterseniz. (@Alex) Şurada güzel güzel atışıyoruz girmeye sokmaya çıkarmaya gerek yok hani.

Şunuda söylememiz gerek biz Beşiktaşlı taraftarlar olarak her zaman doğruyu söyleriz. Bu ara Fener formda ve güzel oynuyor. Favori olabilir belki ama derbilerin sonucu belli olmaz. Yeterki maç tadında ve fairplay çerçevesinde geçsin. 2 takımda güzel oynasın ki maçın tadı olsun.

Ama yenen ve hak eden biz olalım. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri