Fenerbahçe Takım Otobüsüne Silahlı Saldırı !!!

insanmısınız lan siz hayvan herifler öldürmekten ne anlıyosunuz nekadar kolay adam öldürmek

Trabzon Valisi'de çok güzel açıklama yaptı.
Yapan Kişiler kendini bilmez kişiler
Taşla veya silahla yapılmış.
Şaka mısınız nesiniz arkadaş.Önder Özen'de iyi giydirdi valiye.

Son düzenleme:
Hayati tehlikeyi atlatmış şimdi söylediler ntvspor'a . Şükür.
Tek diyeceğim şu ki ülke oldukça kötü yerlere gidiyor.1 haftada kaçıncı olay bu.
Hukugun bittigi yerde anarsi basliyor hocam bu haftaki olaylar bize bunu gosterdi.

Samsung Galaxy Note III cihazımdan Tapatalk aracılığı ile gönderilmiştir.

Trabzon Valisi'de çok güzel açıklama yaptı.
Yapan Kişiler kendini bilmez kişiler
Taşla veya silahla yapılmış.
Şaka mısınız nesiniz arkadaş.Önder Özen'e iyi giydirdi valiye.

akıllarınca olayın üstünü kapatacaklar taş atıldı diye
yıllarca yapılan herşeye göz yumuldu her seferinde otobüsümüze taş atıldı evlerden saksı atıldığı bile oldu
yıllarca trabzonspor taraftarlarının yaptığı herşey örtbas edildi
yanlış hatırlamıyorsam bir trabzonspor maçında tribünde adam bıçaklandı o bile örtbas edildi bunlar bu şekilde sürdükçe bu olaylar hep devam eder
umarım şöför ufuk abimiz sağsalim iyileşir

İroni mi yaptınız gerçekten mi söylediniz anlayamadım.
Bu olayı terörist bir grup yaptı demiyorum. Bu saldırının terör saldırısından hiçbir farkı yok diyorum. Otomatik silah değil pompalıyla olunca terör olmuyor mu hocam?

Pardon hocam yanlış anlamışım , yani bir terörist örgüt tarafından yapılmamıştır anlamında söyledim..

İnsan canından değerli bir şey olabilir mi? Allah önce cahil insandan korusun bizi. Yazıktır günahtır.

Bu yüzden bu ülkede siyaset ve futbol konuşmaktan yemin billah soğudum

Adama emenike dediğin an 5 saat susmadan futbol tartışması başlıyor.

Doç.Dr. Abdulkadir Gündüz: Şoförde kurşun yarası var ve elmacık kemiğinde kırık var, az sonra ameliyata alınacak. Hayati tehlikesi yok.

Allaha şükür durumu iyi..

Hafta sonu gelmiş, umarım kontrolünüzü kaybetmezsiniz arkadaşlar.
[MENTION=12689]Keithas[/MENTION] Tartışma yaratıcı açıklamanızdan dolayı 1 hafta dinlenmektesiniz.

Yetişemedim.

Hafta sonu gelmiş, umarım kontrolünüzü kaybetmezsiniz arkadaşlar.

Yetişemedim.

Her takım taraftarını ilgilendiren terör derecesinde bir olayda tartışma çıkaranlara 1 hafta az bile kontrolü kaybedicek insanların koskoca bir takımın yöneticilerin ve diğer çalışanların canına kastedilen bir konuda tartışma çıkartıcak kadar duyarsız insanların aramızda barındırılması insanlığa ve bu forumdaki üyelere hakarettir. İnşallah öyle insanlığını kaybetmiş insanlar aramızda yokturda tartışma falanda çıkmaz. Geçtim futbolunu falan o takımda kaç tane adam var kameramanından futbolcusuna onların çoluğunu çocuğunu eşini söylemiyorum bile bu otobüs viyadükten uçsaydı ne olacaktı ? yazık günah bir insan canı bu kadar ucuz mu ..

[MENTION=12689]Keithas[/MENTION] mesajım her ne kadar bu arkadaşa yazılmış gibi gözüksede tamamen bir yanlış anlaşılma benim lafım taş - silah trabzon- fener gibi ayrımlar yapıpta tartışma yaratıcı cümleler kullanan / kullanıcak olan insanlaraydı.

Son düzenleme:
Bir insan sebepsiz bir insanın canını neden almak ister?
Bir insan öleceğini bile bile bi insanı neden vurur?
Bir insan ölümü göze alıp karakola nasıl saldırı düzenler?

Bu hafta aklımın almadığı olaylar gerçekleşti gerçekleşiyor.:s

Şimdi konuyu kilitleyeceğim arkadaşlar, ufak bir kelime dahi olsa tartışma çıkarabilecek cümleler kelimeler var.

Bir insan sebepsiz bir insanın canını neden almak ister?
Bir insan öleceğini bile bile bi insanı neden vurur?
Bir insan ölümü göze alıp karakola nasıl saldırı düzenler?

Bu hafta aklımın almadığı olaylar gerçekleşti gerçekleşiyor.:s

Bunları yapanlar uyutulmuş gözleri kör edilmiş insanlar hocam aklı başında bir insan böyle işlere kalkışır mı ülkeyi karıştırabilmek için her taraftan vurmaya çalışıyor adiler. Allah bu teröründe teröristlerinde onlara destek verenlerinde belasını versin.

Öpeyim futbolunu yok etseler keşke şu futboluda kurtulsak kökten

Olay yerinde 5 tane pompalı kovanı bulunmuş bu da demek ki otobüsü uçurumdan uçurup direk tüm takımı öldürmeye teşebbüs etmişler. Bu iş futboldan çıktı husumete döndü Heysel olayındaki gibi bir erteleme yapılsın.

Bir Takım Uğrana İnsan insanı öldürürmü ? bunlar bunları yapıyor ondan sonra sağda solda delikanlıyım ayağına yatıyor.

Futboldan nefret ederim, nefret ettiğime tekrar sevindim bu haberle. Yazıklar olsun yapanlara.

Trabzonluyum Yıllardır Trabzonda yaşıyorum.Bu saldırıyı şiddetle kınıyorum.Kupa v.s hiç biri bir kişinin hayatından daha değerli değildir.Sürücü yaralanmış Allah korusun Aralıklı tarafında olmuş olay şaranpol yuvarlansa otobüs tüm futbolcular teknik ekip ölmüş olabilirdi.Bir şoför yaralanmış ona da geçmiş olsun diyorum.

Bu olayların futbolla alakası olduğunu düşünmüyorum.Bu saldırıyı Trabzon şehrine kimse yükliyemez Trabzon adını kimse kirletemez.İnş bir daha böyle olaylar olmaz tekrar geçmiş olsun

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri