Fenerbahçe'ye 2 yıl men !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçeliyim, sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum!!!

şu fener uefanın bile gıcık gittiği bi takım haline geldi he acıyom valla :)

asıl merak ettiğim trabzonspor ne yapcak bakalım.. bugünden sonra çok zor olmaması gerek şampiyonluğu tescil ettirebilmeleri..

İyi olmuş.
Tutunacakları dalda kalmadı.

Cas namus davasıydı, geri çektiler.
Bu sene CAS'tılar fb'yi.
:D

Koca Fenerin düştüğü duruma bak! Gerçekten çok yazık! Neredeyse UEFA kupasını alacaktı onca olan bitene rağmen! Eğer suç varsa suçu işleyen çeksin, koca FENER camiasının suçu ne? Fenerbahçe bir markadır ve bu markayı bu duruma düşürenler utansın, tarihi geçmişine bu lekeyi sürenler en ağır cezayı çekmeli bence. Fenerbahçe'yi her koşulda herşeye rağmen destek ve gönül verenlerin değil.

bir tsli olarak kararı az bile buluyorum bakalım bizim federasyon veya yargıtay kararını ne zaman vericek ne zaman lig düşürülüp kupamız teslim edilcek...

Srhttsdmr mesajını Rapor ettim.
fb'li olmayan herkese hakaret ediyorsun.
fanatikliğin burdan belli.

Herkes cezayı onadı sen hala gelip karşı takım taraftarlarına laf atıyorsun.
Senin gibi düşünmeyenlere hakaret ediyorsun.

tartışmaya gerek yok aziz yıldırım fenerbahçenin başında olduğu sürece fener hep zararlı çıkıcaktır her işten..artık bırakmalı bence...

ya ben herzaman söylüyorum son 4 senedir söylüyorum o kanı bozuk şerefsiz aziz bu takımda olduqu sürece bu takım batmaya mahkum zaten ... ama hersey geride kaldı işde yeter yani bukadar da olmaz orda ceza alan bi turk takımı yaw

ATATÜRK ve diğer 3. şahıslar aleyhine yazılan iletiler:
Madde 13:

(2) Üyeler, dünya ülkelerinin devlet başkanları,devlet büyükleri,siyaset ve din adamları ve diğer 3. şahıslar aleyhine konusu suç teşkil eden hiçbir paylaşımda bulunamaz,ileti gönderemez ve ticari eylemlerde bulunamaz.

Şimdilik sadece uyarmak zorunda kalıyorum tekrarında 3 günlük ban yiyeceksiniz. Lütfen 3. şahışlara küfür veya hakaret etmeyelim müdür.

ATATÜRK ve diğer 3. şahıslar aleyhine yazılan iletiler:
Madde 13:

(2) Üyeler, dünya ülkelerinin devlet başkanları,devlet büyükleri,siyaset ve din adamları ve diğer 3. şahıslar aleyhine konusu suç teşkil eden hiçbir paylaşımda bulunamaz,ileti gönderemez ve ticari eylemlerde bulunamaz.

Şimdilik sadece uyarmak zorunda kalıyorum tekrarında 3 günlük ban yiyeceksiniz. Lütfen 3. şahışlara küfür veya hakaret etmeyelim müdür.

eyw...

Tartışma çıkaracak mesajlara cevap vermeyin ! Sadece rapor edin ve konudan çıkın.
[MENTION=8]Srhttsdmr[/MENTION], tartışmayı çıkartan mesajlara ilk imzayı siz atmışsınız. Lütfen senin gibi düşünmeyen kişiler hakkında hakarete ulaşabilecek mesajlarda bulunma. Kimse mecbur değil senin gibi düşünmeye. Fikirlerini kendine göre forum kurallarına göre yazarsan iyi olur.
[MENTION=318]NoEroin[/MENTION], mesajı rapor etmişsin arkasındanda cevap vermişsin. Ne anlamı var? Suçlu burada sen oluyorsun. Haklıyken haksız duruma düşme arkadaşım. Rapor ettiysen konudan çık veya kendi fikirlerini yaz. Alıntılayıp tartışma ortamını körükleme.

Buna benzer tüm mesajlarda artık üyeler uyarılmaksızın aramızdan uzaklaşacak. Lütfen herkes duyarlı olsun ve bizim tarafımızdan baksın. Bu zor olmasa gerek. Objektif yorumlarada açığız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri