Fenerbahçe'ye yeni gelecek yıldız kim ?

Ben galatasaraylıyım. Ramazan ramazan ettiğim dua şu " Allah'ım bize de bir Terrano yolla ya Rabbim" :D AMİN :D

bu transferin Robben olacağını düşünmüyorum, Sağ kanat olarak Nani'yi aldı, sol kanatta Sow veya Stoch var. Bu yüzden de kanat oyuncusu artık alınacağını sanmıyorum. Forvetede ikiz kuleleri dikdikten sonra geriye sadece Emre stilinde Defans, Ortasaha, Forvet arasındaki bağlantıyı kurabilecek bir futbolcu kalıyor. O yüzden benim tahminim Orta Saha futbolcusu yönündedir. Ama isim olarakta şu olur bu olur diyemem. İlla tahmin olması gerekiyorsada Kevin Prience Boateng olabilir. (Ama tabi Boateng in vizyonu RVP'den bir hayli düşük, beklentiyi bu kadar yükselttikten sonrada Boateng'in gelmesi doğru olmaz.)

Son düzenleme:
bu transferin Robben olacağını düşünmüyorum, Sağ kanat olarak Nani'yi aldı, sol kanatta Sow veya Stoch var. Bu yüzden de kanat oyuncusu artık alınacağını sanmıyorum. Forvetede ikiz kuleleri dikdikten sonra geriye sadece Emre stilinde Defans, Ortasaha, Forvet arasındaki bağlantıyı kurabilecek bir futbolcu kalıyor. O yüzden benim tahminim Orta Saha futbolcusu yönündedir. Ama isim olarakta şu olur bu olur diyemem. İlla tahmin olması gerekiyorsada Kevin Prience Boateng olabilir. (Ama tabi Boateng in vizyonu RVP'den bir hayli düşük, beklentiyi bu kadar yükselttikten sonrada Boateng'in gelmesi doğru olmaz.)

dediğin çıkacak fakat Ramirez'i düşünüyormuş kulüp orta sahaya :)

dediğin çıkacak fakat Ramirez'i düşünüyormuş kulüp orta sahaya :)

Boatengi de isteyerek yazmadım zaten, yoksa futbol stilini ve becerisini beğenmiyorum. Eğer olursa Ramires daha iyi olabilir. Gerçi biraz çıt kırıldım birisi Türkiye'de futbolda biraz sert. Hayırlısı bakalım inşallah Ramires olur.

Ramires'in bonservis bedeli yüksekmiş Mehmet topalı satıp Mikeli alcakmışsınız galiba.
mehmet topalı satar mıyız saçmalamayın :) taş gibi adam fenerbahçeyi sırtlıyor gizli kahraman.. bizde para çok gardaş ramiresi direk satın alırız.. :D

mehmet topalı satar mıyız saçmalamayın :) taş gibi adam fenerbahçeyi sırtlıyor gizli kahraman.. bizde para çok gardaş ramiresi direk satın alırız.. :D

Sanmam gereksiz para harcadınız ramiersi alırsanız sıkıntı olur.Mehmet Topal gidiyor ama yüzde 80 .

Eğer Ramires ve Roben tarzında futbolcu düşünülüyorsa kesinlikle 4-4-2 sisteminde oynayacağız demektir. Bu da demek oluyor ki Diego yolcu :D

Ligde başarı yok avrupaya gidiş yok ama fb nin para kaynağı hiç bitmez bide bize bak 4 yıldır cl ye gidiyoruz 4.yıldız takıyoruz ama alınan oyunculardan podolski dışındakilerin adını bile ilk defa duydum.

Her sene beşiktaşa ronaldinho geliyor bilmiyorum arda turan gelebilir :D

Galatasaray'da bence bombaları patlatacaktır.Fener şu an acele davranıyor ön eleme turuna katılacağı için Galatasaray'ın şu anlık acelesi yok.

Ligde başarı yok avrupaya gidiş yok ama fb nin para kaynağı hiç bitmez bide bize bak 4 yıldır cl ye gidiyoruz 4.yıldız takıyoruz ama alınan oyunculardan podolski dışındakilerin adını bile ilk defa duydum.

bizimkiler parayı takıma harcamıyorlar kendi ceplerine atıyorlar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri