Fiber Alt yapı

niksiz22

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bizim bina yeni olduğu için alt yapı yoktu bugün bağlamaya başlamışlar alt yapı fiber optik kablo döşüyorlar.Super onlineye başvurabilecekmiyim yoksa sadece ttnete mi başvurabiliyorum.

Merhaba arkadaşlar bizim bina yeni olduğu için alt yapı yoktu bugün bağlamaya başlamışlar alt yapı fiber optik kablo döşüyorlar.Super onlineye başvurabilecekmiyim yoksa sadece ttnete mi başvurabiliyorum.

fiberi döşeyen firmanın adını öğrensen ya. Superonline mı ttnet mi, bi öğren onu

Hocam binaya fiber alt yapı çekilince ,yani çekilip hazır olunca superonline elemanları daireleri dolaşıp tanıtım yapıyorlar ve başvuru alıyorlar..
Daha önce yaşadığım iki apartmandada bu şekilde oldu

Hocam binaya fiber alt yapı çekilince ,yani çekilip hazır olunca superonline elemanları daireleri dolaşıp tanıtım yapıyorlar ve başvuru alıyorlar..
Daha önce yaşadığım iki apartmandada bu şekilde oldu

Şşte TTnet alt yapı döşerse süperonline döşemiyormuş

Kabloları TürkTelekom döşüyor arkadaşlar saçma sapan yorumlara kapılmayın. Her firmanın kendi fiber kablosunu döşediğini düşünebiliyor musunuz? Delik deşik olur her yer. Altyapısın her yerin TürkTelekom üstlenir. Sonra ister TTNET ister SuperOnline istersen uzay nete geçer kullanırsın. Altyapıyı Türk telekom verir, satışı taşeronlar yapar.

Kabloları TürkTelekom döşüyor arkadaşlar saçma sapan yorumlara kapılmayın. Her firmanın kendi fiber kablosunu döşediğini düşünebiliyor musunuz? Delik deşik olur her yer. Altyapısın her yerin TürkTelekom üstlenir. Sonra ister TTNET ister SuperOnline istersen uzay nete geçer kullanırsın. Altyapıyı Türk telekom verir, satışı taşeronlar yapar.

aynen arkadaşa katılıyorum herkez saçma sapan bişey yazmış. Hatları türk telekom döşer ttnet süper online vsvs satar interneti ortak hat

Sorunun cevabı ise süper online'ye başvurabilirsin.

Son düzenleme:

Süperonline müşteri temsilcisine diyorum Türk Telekom fiber döşüyor bana diyor sorun TTnet fiberi mi süperonline fiberi mi

Yanlışınız var. Turkcell Super Online Fiber altyapısını kendisi kuruyor, Türk Telekom'un altyapısını sadece adsl alt yapı için kullanıyor. Ttnet ise fiber altyapısını Turk Telekom'dan kullanıyor.

Yanlışınız var. Turkcell Super Online Fiber altyapısını kendisi kuruyor, Türk Telekom'un altyapısını sadece adsl alt yapı için kullanıyor. Ttnet ise fiber altyapısını Turk Telekom'dan kullanıyor.

sen yanlş biliyor olabilirmisin türk telekomda tanıdıgım var benim?

---------- Spam Engelliyici 20:04 ---------- Önceki Mesaj 20:03 ----------

Süperonline müşteri temsilcisine diyorum Türk Telekom fiber döşüyor bana diyor sorun TTnet fiberi mi süperonline fiberi mi

valla müşteri temsilcilerinin çogu bişey bilmiyor farklı saatlerde ara başkası cıkar

Son düzenleme:
Yorumları görünce kendimle çeliştim benim bildiğim superonline fiber altyapısını kendi döşüyor adsl altyapısını telekomdan alıyor

Turk telekom ve turkcell fiber icin kendi sebekelerini ayri ayri dosuyor. Superonline sebekesi olmayan yerler icin Adsl hizmetini Telekomun bakir altyapisindan veriyor.

Arkadasin binasindaki kabloda Turk Telekom yaziyorsa TTnet icindir. Simdi binaniz icin fiberi sonlandiracak cihaz getirecekler yada projeye gore dairelere fiber cekecekler. Simdi siz basvuru yapabilirsiniz beklemeye alirlar. Binadaki basvuru sayisina gore surec hizlanir. Imza toplayarak dahada hizlandirabilirsiniz.

2011-2012'de Superonline'da çalıştım altyapıyı kendisi oluşturuyor.Yer altından giden kablo yollarında onlarca kablo mevcut.

Kafanızda soru kalmasın , 3 aydır süperonline fiberde saha satışçıyım , kendi altyapımızı döşüyoruz , ttnetinkini fiberde kullanmıyoruz , adsl hatlarının alt yapısı türk telekoma ait ,

Kabloyu öğle koyup gitmişler baya büyük 3 4 km kablo var fiber optik kablo üzerinde Türk Telekom yazıyor

hocam bizim binada türk telekomun fiber kutusu var ama süper online de türk telekomdan alt yapı aldığı için bir problem yok ben superonline kullanıyorum şuan evimde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri