(FİKİR) Herkes videolarını koysa ve...

• Kullanıcı redevil333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

redevil333

Kayıtlı Üye
merhabalar belki daha önce bu fikir söylenmiştir ama ben görmedim söylemek istedim herkes buraya bir videosunu koysa ve buradaki üyelerde birbirlerinin videosuna tıklasa ? güzel bir ortam oluşmaz mı sizce ?

Geçen bir arkadaş şöyle demişti. "bi bitmediniz.."

Nendese böyle fikirler hep 22 yaş altından çıkıyor. :)

sana gıcık olan yada sevmeyen biri 10 defa reklamına tıklar anlaşmalı sayar youtube de ban yersin en kısacası
ban yemesen bile ay sonu adsensende kesinti olur kazandığın para ;) :D

bunların hepsi denenmiştir.

Geçen bir arkadaş şöyle demişti. "bi bitmediniz.."

Nendese böyle fikirler hep 22 yaş altından çıkıyor. :)

ben 17 yaşındayım da ilk başladığım günden beri bu işe adsense google un böyle bir şeyi yemeyeceğini en yakın arkadaşıma bile kanallarımı göstermeyen biriyim sırf kapanırsa ondan bilmiyim diye, Bu iş yaşla değil düşünce ve mantıkla alakalı Malesefki ona bakılırsa öyle bi toplumuz ki insanlarımız sadece işin kolayına kaçmayı tercih ediyor :)

kardeşimiz bu işte ve forumda yeni. üstüne gitmeyin bence. kendisi forumu araştırarak zaten öğrenecektir yolu-yöntemi.

ben 17 yaşındayım da ilk başladığım günden beri bu işe adsense google un böyle bir şeyi yemeyeceğini en yakın arkadaşıma bile kanallarımı göstermeyen biriyim sırf kapanırsa ondan bilmiyim diye, Bu iş yaşla değil düşünce ve mantıkla alakalı Malesefki ona bakılırsa öyle bi toplumuz ki insanlarımız sadece işin kolayına kaçmayı tercih ediyor :)

Tabi, akıl yaşta değil baştadır diye hep söylüyoruz zaten. Sadece dikkatimi çekti paylaşmak istedim. Böyle bir konu açıldığında nedense hep gözüm yaş'a gidiyor.

Ben internetten para kazanma kavramını 14 yaşında duyduğumda ve başladığımda sürekli illegal iş yapıyordum. Her internete başlayan arkadaş gibi bende ptc sitelerinden başladım. Tıkladım tıkladım 0.10 geliyor diyelim 1 hesaptan. Aklım tabi hemen çerezleri sil, ip değiştir. Referans linki ile tıkla diye geçiyodu ve çok uyguladım tabi 1-2 sene uğraşmıştım ptc ile. Ayda 50 usd kazanınca iyi hissediyodum kendimi. :)

Kaç sene geçti, şu YouTube işini 15 yaşında farkına varıp yapsaydım şimdi çok başka yerde olurdum sanırım. :)

evet çok güzel ortam oluşur sonra birbirimizi yeriz beni kim banlattı diye :D

Bazı arkadaşlar yeni olduğu için bilmiyor veya idrak edemiyor. Birbirinin reklamına tıklama haksız kazanç doğurur. Şöyle anlatayım;

Adsense: yayıncılar
Adwords: reklam verenler

Şimdi sizin videonuzda reklam yayınladığınızda yayıncı oluyorsunuz size reklam verende adwordscüler oluyorlar. Şimdi biz burada bilerek birbiririmizin reklamına tıklasak, tıkladığımız reklam ile hiç ilgilenmeyeceğiz, çünkü arkadaşımız istediği için tıkladık. Şimdi arkadaşımız reklama tıkladıktan sonra bize bir miktar para geliyor 0,05 - 1$ (misal veriyorum) Bu parayı Google değil reklam verenler ödüyor. Biz arkadaşımız kazansın diye reklama tıklayıp, reklam ile ilgilenmediğimizde reklam veren parayı havaya vermiş oluyor. Buda haksız kazanç, günah, hırsızlık adına ne derseniz deyin onu doğurur.

Google'ın gelişmiş algoritmasıda bunu anlıyor ve banlıyor. Banlamada ki mantıkta budur. Bunu böyle herkesin anlatacağını sanmıyorum. İdrak etmeside kimilerine zor gelebilir o yüzden açık açık yazdım.

İyi forumlar.

:) bitmez diyen arkadaş ve abilerime sesleniyorum burdan ben hadi yapalım demedim zaten kusura bakmayın ama sizin düşünebildiğiniz kadar bizde düşünebiliyoruz çok şükür ben sadece yapan var mıdır diye merak ettiğim için konuyu açtım zaman insanları değil armutları olgunlaştırır hani yaşınızın çok olması çok düşünmeniz anlamına gelmez iyi forumlar saygılar.

---------- Mesaj saat 00:06:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:05:11 civarında gönderildi. ----------

Bazı arkadaşlar yeni olduğu için bilmiyor veya idrak edemiyor. Birbirinin reklamına tıklama haksız kazanç doğurur. Şöyle anlatayım;

Adsense: yayıncılar
Adwords: reklam verenler

Şimdi sizin videonuzda reklam yayınladığınızda yayıncı oluyorsunuz size reklam verende adwordscüler oluyorlar. Şimdi biz burada bilerek birbiririmizin reklamına tıklasak, tıkladığımız reklam ile hiç ilgilenmeyeceğiz, çünkü arkadaşımız istediği için tıkladık. Şimdi arkadaşımız reklama tıkladıktan sonra bize bir miktar para geliyor 0,05 - 1$ (misal veriyorum) Bu parayı Google değil reklam verenler ödüyor. Biz arkadaşımız kazansın diye reklama tıklayıp, reklam ile ilgilenmediğimizde reklam veren parayı havaya vermiş oluyor. Buda haksız kazanç, günah, hırsızlık adına ne derseniz deyin onu doğurur.

Google'ın gelişmiş algoritmasıda bunu anlıyor ve banlıyor. Banlamada ki mantıkta budur. Bunu böyle herkesin anlatacağını sanmıyorum. İdrak etmeside kimilerine zor gelebilir o yüzden açık açık yazdım.

İyi forumlar.

doyurucu cevabınız için size ve sizin gibi cevap veren herkese teşekkür ederim BİTMEZ diyenlere ayrıyetten teşekkür ederim

merhabalar belki daha önce bu fikir söylenmiştir ama ben görmedim söylemek istedim herkes buraya bir videosunu koysa ve buradaki üyelerde birbirlerinin videosuna tıklasa ? güzel bir ortam oluşmaz mı sizce ?

bu kupa sana :D

böyle işlere kalkışma kardeşim ......

eyvallah abi canımsın :))) işe başlayalı 2 gün oldu çok erken oldu bu kupa ama olsun :)

belli dostum yeni başladığın :) biz türküz ya hemen işin çakallığına bakarız :)

bak kardeş sana bu konuda şunları söyleyebilirim...

1-http://www.youtube.com/user/MyYouParaTube/videos linkteki tüm videoalrı izle
2-en az 5 kanalın olsun .kanalalrına belli sayıda video yükle ( en az 500 er)
3-daha sonra kanlalrın katagorilerine göre günlük en az 20 video gir.bu videoalrı en güncel videoalrdans eç
4-kaynak diyeceksin livelak,break,yahoo,youtube,google al sana kaynak...şimdi hadi git para kazan :) hayırlı akzançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri