merhabalar belki daha önce bu fikir söylenmiştir ama ben görmedim söylemek istedim herkes buraya bir videosunu koysa ve buradaki üyelerde birbirlerinin videosuna tıklasa ? güzel bir ortam oluşmaz mı sizce ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçen bir arkadaş şöyle demişti. "bi bitmediniz.."
Nendese böyle fikirler hep 22 yaş altından çıkıyor.![]()
Geçen bir arkadaş şöyle demişti. "bi bitmediniz.."
Nendese böyle fikirler hep 22 yaş altından çıkıyor.![]()
ben 17 yaşındayım da ilk başladığım günden beri bu işe adsense google un böyle bir şeyi yemeyeceğini en yakın arkadaşıma bile kanallarımı göstermeyen biriyim sırf kapanırsa ondan bilmiyim diye, Bu iş yaşla değil düşünce ve mantıkla alakalı Malesefki ona bakılırsa öyle bi toplumuz ki insanlarımız sadece işin kolayına kaçmayı tercih ediyor![]()
Bazı arkadaşlar yeni olduğu için bilmiyor veya idrak edemiyor. Birbirinin reklamına tıklama haksız kazanç doğurur. Şöyle anlatayım;
Adsense: yayıncılar
Adwords: reklam verenler
Şimdi sizin videonuzda reklam yayınladığınızda yayıncı oluyorsunuz size reklam verende adwordscüler oluyorlar. Şimdi biz burada bilerek birbiririmizin reklamına tıklasak, tıkladığımız reklam ile hiç ilgilenmeyeceğiz, çünkü arkadaşımız istediği için tıkladık. Şimdi arkadaşımız reklama tıkladıktan sonra bize bir miktar para geliyor 0,05 - 1$ (misal veriyorum) Bu parayı Google değil reklam verenler ödüyor. Biz arkadaşımız kazansın diye reklama tıklayıp, reklam ile ilgilenmediğimizde reklam veren parayı havaya vermiş oluyor. Buda haksız kazanç, günah, hırsızlık adına ne derseniz deyin onu doğurur.
Google'ın gelişmiş algoritmasıda bunu anlıyor ve banlıyor. Banlamada ki mantıkta budur. Bunu böyle herkesin anlatacağını sanmıyorum. İdrak etmeside kimilerine zor gelebilir o yüzden açık açık yazdım.
İyi forumlar.
eyvallah abi canımsın)) işe başlayalı 2 gün oldu çok erken oldu bu kupa ama olsun
![]()
merhabalar belki daha önce bu fikir söylenmiştir ama ben görmedim söylemek istedim herkes buraya bir videosunu koysa ve buradaki üyelerde birbirlerinin videosuna tıklasa ? güzel bir ortam oluşmaz mı sizce ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.