Film Kategorisi 3.Taraf Dünya Engeli Geçme --> Beyin Fırtınası

seni tebrik ederim kardeşim, Allah güle güle oturmayı nasip etsin inş. Profilindeki yaş doğru ise genç yaşta helal olsun diyorum sana.

Youtube işi keşke daha önce piyasaya çıkaydıda (8-9 yıldır adsense ile uğraşıyorum) bende hayatıma ona göre yön verebileydim. Neyse yaş 30 oldu bizimde, anca bir araba alabiliyoz kısmetse :)

25 yasindayim onu yanlis yazdim düzelmiyorda

Aynen katılıyorum ayrıca Warner bros, lionsgate, paramont pictures, walt disney bunlardan hiç kurtulamadım ki warner brosun çalışanı çok heralde çok hızlı telif atıyorlar. Tebrik ettiğim oldu adamları. tanınmamış şirketlerin filmlerini kullanın..

dahasıda var universal,sony,fox vb..

Aynen katılıyorum ayrıca Warner bros, lionsgate, paramont pictures, walt disney bunlardan hiç kurtulamadım ki warner brosun çalışanı çok heralde çok hızlı telif atıyorlar. Tebrik ettiğim oldu adamları. tanınmamış şirketlerin filmlerini kullanın..

warner brosuda tebrik etmeyen kalmadı haa geçenlerde biride işleniyorken telif yediğini söylemişti adamlar çalışıyor demek :cool:

Hocamin söylediklerine katiliyorum birazda edit yapmak istedim

1 : warner ve hint telugu özellikle bunlardan uzak durmak gerek
2 : yeni filmler suan icin yogun yüklemelerden dolayi telif yerine dünya geneline getiriyorlar 1-2 ay icersinde.
3: ingilizce olarak statüye göre degiskenlik olabilir.
4 : bir kanala bence 3 filmden fazlasi gereksiz geliyor
5 : o konuda saglamliga göre degiskenlik göstermektedir.

Not: film isinde spam olmaz spam olurda daha dogrusu pastayi cok kücültür ben ayda 3-4 film atarim oda yetiyor bana
sunu cidden eminim ben ve benim gibi olan 2-3 arkadas daha olmasa film spami olmaz cünkü filmlerin %70 ini biz bulup youtube'ye entegre ediyoruz.
ayrica arkadaslar pazartesi günü ev almak niyetindeyim insallah hepiniz istediginiz seylere ulasirsiniz.

Valla hocam 9 ay önce bu işe başlarken birisi bu ayki kazancımla dersane tuttum ve geri kalanıylada playstation3 aldım dedi kesin atıyor dedim hatta güldüm kendi kendime, olacak şey değil diye.
ama 9 aylık süre içinde günlük 1.25k tl gördükten sonra artık biri otel bile aldığını söylese inanırım..
tabi bu gün olduğu gibi defalarca dibe vurdum sıfıra indim birdenbire.. bakalım azmin elinden hiç birşey kurtulamazmış :D
Bu arada evin hayırlısı olur inşallah.

Valla hocam 9 ay önce bu işe başlarken birisi bu ayki kazancımla dersane tuttum ve geri kalanıylada playstation3 aldım dedi kesin atıyor dedim hatta güldüm kendi kendime, olacak şey değil diye.
ama 9 aylık süre içinde günlük 1.25k tl gördükten sonra artık biri otel bile aldığını söylese inanırım..
tabi bu gün olduğu gibi defalarca dibe vurdum sıfıra indim birdenbire.. bakalım azmin elinden hiç birşey kurtulamazmış :D
Bu arada evin hayırlısı olur inşallah.

yeri geldi 5 hane rakamlar aldim yeri geldi 328 lira aldim ondan sonra düsün hep sifira indim ciktim.
ama benim özelligim spam'a hic bulasmadim
sonucda filim her filimin ömrü 1 ay ondan inis cikislar
ayrica ben forum'a kayit olmadan önce youtube isi yapiyordum ilk mesajimdada belirtmistirim.
hatta hic bir forum sitesinede takilmam sadece buraya üye oldum nedense

yeri geldi 5 hane rakamlar aldim yeri geldi 328 lira aldim ondan sonra düsün hep sifira indim ciktim.
ayrica ben forum'a kayit olmadan önce youtube isi yapiyordum ilk mesajimdada belirtmistirim.
adsense de sıkıntı olmuyor mu peki?
geçen adseneye bağlı bi kanala yabancı dizi attım ne ünlem var ne bişey, çat content id yüzünden kanal para kazanmaya kapandı.
aynı videoları 2 aydır partnere atıyorum hiçbirşey yok .
bu arada ev hayırlı olsun, inşallah hepimiz aynı şeyleri yaşarız :)

peki gerçekten ayda sadece 3-4 film yükleyerek mi kazanç elde ediyorsunuz? Hep belli tarz filmler mi oluyor? Bir süre izletip siliyor musunuz? videolar genelde +16 ya da +18 mi oluyor? yoksa normal filmler mi?

çok soru oldu farkındayım :) cevaplamama hakkı sizde saklıdır :D

aynen dediğiniz gibi en düzenli kazancım 2 ay olmuştur sonra tekrar sıfır...
bu arada hocam bildiğimiz sinema filmlerimi yüklüyorsunuz yani kategorinizi zaten sormamda sadece merak ettim tek kategorimi yoksa birden çokmu?
bende spam yapmam ve bu güne kadar 3 kategoriyi geçmedim, her zaman diliminde biriyle uğraştım..

peki gerçekten ayda sadece 3-4 film yükleyerek mi kazanç elde ediyorsunuz? Hep belli tarz filmler mi oluyor? Bir süre izletip siliyor musunuz? videolar genelde +16 ya da +18 mi oluyor? yoksa normal filmler mi?

evet fazla zorlamiyacaksin

ekran paylasimlarini atarim ama yönetim yasak getirdi sanirim kazanclara.

Benim aklıma bir şey geldi açıkçası 3.tarafı video ellemeden geçmek için yarın denemeler yapıp sonuçları bu konuya yazacağım şimdi yazıp insanları boşuna uğraştırmak istemiyorum

ilk sayfaya gönderebileceğin bir video spamdan yüklenen 10k videoya eşittir bana göre...

aynen dediğiniz gibi en düzenli kazancım 2 ay olmuştur sonra tekrar sıfır...
bu arada hocam bildiğimiz sinema filmlerimi yüklüyorsunuz yani kategorinizi zaten sormamda sadece merak ettim tek kategorimi yoksa birden çokmu?
bende spam yapmam ve bu güne kadar 3 kategoriyi geçmedim, her zaman diliminde biriyle uğraştım..

bu aralar cizgi filmlere dadandim güzel mamasi var

bu mesajın üstüne daha bir şey diyemem. kazançlarınızla ilgili bir sıkıntım yoktu ama fazla soru sormuş olabilirim. neyse tekrardan eviniz hayırlı olsun. bol kazançlar.

yani demek istedigim suki kardesim özgün filmde 5 tane atsan bile aylik 1 milyon gösterim alsan 9-12 bin tl arasi para birakiyor ee zorlamaya gerek varmi sence

yani demek istedigim suki kardesim özgün filmde 5 tane atsan bile aylik 1 milyon gösterim alsan 9-12 bin tl arasi para birakiyor ee zorlamaya gerek varmi sence

ilk sayfaya gönderebileceğin bir video spamdan yüklenen 10k videoya eşittir bana göre...

değerli bilgiler için teşekkürler ikinize de :) yolunu bulursak neler olabileceğini güzel bir şekilde işaret ettiniz gece gece :) eyvallah.

değerli bilgiler için teşekkürler ikinize de :) yolunu bulursak neler olabileceğini güzel bir şekilde işaret ettiniz gece gece :) eyvallah.

sizede eyvallah hocam, birde sorun bakalım 10k abone olmadan video ilk sayfaya gidermi diye :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri