Film sitemiz açıldı

Pars Yazılım

Yasaklanmış
Beyler film sitesini açtım açacam filan bazı arkadaşlarla konuştuk zaten domain hakkında filan neyse açtık siteyi bir 20 gün oldu alexada 10 bine kadar düştük reklamsız yapıcam siteyi ordan gelecek 5-10 tl için gerek yok hiç kirletmeye dedim reklamsız güzel bir site yapmaya çalıştık önerileriniz v.b varsa alırım

Site:FilmDiziEvreni - Evrenden bir yudum

Güzel göründü gözüme site. Sağ alttaki duyuruyu kapatamadım ama onu kapatmanın bir yolu olsa iyi olur bence.

1080p güzel fimler olsun yeter. kaliteye herzaman pirim verilir.

Filmlri burdan izliyicem , guncel tutun baskan 1080p yukliyebiliyorsanız o sekılde cekın veya yukleyın kaydettim :)

ilk bu tema bicapsde vardı sonra herkes bu na geçti

Güzel göründü gözüme site. Sağ alttaki duyuruyu kapatamadım ama onu kapatmanın bir yolu olsa iyi olur bence.

Tamamdır hocam bu güzeldi

---------- Spam Engelliyici 17:00 ---------- Önceki Mesaj 16:59 ----------

Filmlri burdan izliyicem , guncel tutun baskan 1080p yukliyebiliyorsanız o sekılde cekın veya yukleyın kaydettim :)

Çoğu 1080 p hocam sadece 2015 de çıkan filmler düşük oluyor genelde onlarda 1080 p çıkmadıgı içindir

öncelikle hayılı olsun.

her nedense film sitesine girip 1 film bile izleyemeden pc ye format atmak zorunda kalıyorum bi bakmışım virüs gelmiş bunlar tesadüf olabilir mi?

not:site sahibi olarak size soruyorum durduk yere virüs neden gelir ? [MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION]

Son düzenleme:
öncelikle hayılı olsun.

her nedense film sitesine girip 1 film bile izleyemeden pc ye format atmak zorunda kalıyorum bi bakmışım virüs gelmiş bunlar tesadüf olabilir mi?

not:site sahibi olarak size soruyorum durduk yere virüs neden gelir ?

Hocam diğer arkadaşların sitelerinde reklamlardan kaynaklanıyor bende reklam yok ama benim sitede görüyorsan tarayıcı virüsü yemişsindir Tarayıcı virüsü kaldırma yazarsan Googlede çözümleri var

sağdaki kategoriler bölümünde bulunan bazı kategori isimlerinde ufak düzeltmeler gerekiyor diye düşünüyorum :)

yerli filmleri
yabancı filmleri gibi :)

tasarım olarak fena değil, aradığımızı buluyoruz.. standart bir görünüm..
içerikte yeni olmasına rağmen gayet bol
ve en önemlisi reklamsız (şimdilik)

bize de başarılar dilemek düşer.. artık istek filmlerimiz oldu mu sizi rahatsız ederiz :)

ek olarak alttaki açıklamaya (videoların kaldırılma talebi için) bir mail adresi ekleyebilirsiniz..

Hocam diğer arkadaşların sitelerinde reklamlardan kaynaklanıyor bende reklam yok ama benim sitede görüyorsan tarayıcı virüsü yemişsindir Tarayıcı virüsü kaldırma yazarsan Googlede çözümleri var

yok üstadım kusura bakma ama sitene malesef bakmayacağım bile

bildiğimiz google de çıkan ilk 5 siteden bahsediyorum bunlara ne zaman girsem 1 saatte pc yerinden kalkamıyor kanser oluyor format atmak zorunda kalıyorum.

bildiğimiz adamlar bize virüs yediriyorlar bu yüzden sitelere girmiyorum :(

sağdaki kategoriler bölümünde bulunan bazı kategori isimlerinde ufak düzeltmeler gerekiyor diye düşünüyorum :)

yerli filmleri
yabancı filmleri gibi :)

tasarım olarak fena değil, aradığımızı buluyoruz.. standart bir görünüm..
içerikte yeni olmasına rağmen gayet bol
ve en önemlisi reklamsız (şimdilik)

bize de başarılar dilemek düşer.. artık istek filmlerimiz oldu mu sizi rahatsız ederiz :)

ek olarak alttaki açıklamaya (videoların kaldırılma talebi için) bir mail adresi ekleyebilirsiniz..

Tabi hocam her zaman bekleriz reklam koymayı düşünmüyorum hocam özgün çekimlerine başlayacam bu siteyi paravan olarak kullanıcam anca kendi reklamım olur altta öyle diğer siteler gibi heryerden bişey çıkmayacak

---------- Spam Engelliyici 17:09 ---------- Önceki Mesaj 17:08 ----------

yok üstadım kusura bakma ama sitene malesef bakmayacağım bile

bildiğimiz google de çıkan ilk 5 siteden bahsediyorum bunlara ne zaman girsem 1 saatte pc yerinden kalkamıyor kanser oluyor format atmak zorunda kalıyorum.

bildiğimiz adamlar bize virüs yediriyorlar bu yüzden sitelere girmiyorum :(

:D Yok hocam yanlışın var sen biraz araştırma yap he şey olabilir mesela site hd 1080 p olduğu için kasma yapabilir bilgisayarın ama VİRÜS başka birşeydir virüs yemen için .exe açman lazım

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:09 ----------

Kaliteli olmuş teması.

Sağolasın hocam saygılar

[MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] :) üstadım inan ki hiç bir şey yapmıyorum ne exe ne dosya bildiğin pc ölüyor :D daha 2 ay oldu yine aynı sorunu yaşadım :D

boşver neyse hayırlısı olsun artık sizden izleriz o zaman :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri