Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar senaryosu basit olmayan aksiyon veya bilimkurgu tavsiye edebilceğiniz film varmı?
Hacı benden sana süper bir film Sihirbazlar Çetesi kesin izle izlediysen bağlangıç,yaşam şifresi izleyebilirsin
Fringe dizisini izle bidahada hiç bir diziyi beğenmezsin![]()

Hacı benden sana süper bir film Sihirbazlar Çetesi kesin izle izlediysen bağlangıç,yaşam şifresi izleyebilirsin
GHAJINI 3 IDIOTS FANAA TARE ZAMAN PER(ya da öle bişi) Bu 4 filmi izlemediysen hiç bir filme başlama bence![]()
Yemin ederim ki içimden geçenleri söyledin tam konuya basarken bu filmleri yazarım niyetiyle girmiştim la şuan şok oldum.
Arkadaşa da başka filmler önereyim:
Sağlam yapıtlar:Yüzüklerin Efendisi serisi, Hobbit: Beklenmedik Yolculuk, Harry
Potter serisi <3, Matrix, Hızlı ve Öfkeli, Açlık Oyunları serisi, Alaca karanlık...
Dramatik, duygusal : Yeşil yol, Esaretin Bedeli, Ölü Ozanlar Derneği.
Dengesizce, Psikopatça, İğrenç ve Mide Bulandırıcılar: Koleksiyoncu serisi, Testere serisi...
Normal Ailecek İzlenecekler: Genç Çıraklar( Film Google'da geçiyor.), Çılgın Hırsız 1 ve 2.
Aksiyon: World War Z, Dünya Yeni Bir Başlangıç, Milattan Önce 100,000,
Cehennem Melekleri 1 ve 2,
Komedi: Felekten Bir Gece 1,2 ve 3, Amerikan Pastası 1,2,3,4,5,6 ve 7.
Bir de dipnot geçeyim:
Ben hem film izleyip hem para kazanmak istiyorum lowww diyorsanız. Bir twitter sayfası açıyorsunuz bir de facebook ve en önemlisi bir tane de youtube sayfası açıyorsunuz. Her gün mutlaka bir film izlerim diyorsanız izlediğiniz filmi özet çıkarın önemli sahnelerin de resimlerini çekin ve facebook, twitter sayfasında tanıtın bu filmleri günde en az 100 kişinin problemi budur acaba bu gün ne izlesemBu izlediğiniz filmleri "FB, Twitter"a attıktan sonra çektiğiniz resimleri slayt yapın veya başka bir şey sesli anlatımda olur YT'de tanıtın filmi hem özgün olur, hem telif gelme yok hemde film izlediğin yerden para kazanacaksın daha ne istiyon la?
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.