Filtre İhtiyacı

Edit: Az önce eşleşen geldi. :S

Eşleşen veren bir içeriği 480p renderlayıp attım eşleşen falan vermedi. Video 20k uzunluğundaydı. İçerik ifşa olmasın diye videoyu koyamıyorum.

Camtasia ayarları:
RYqVGj.png

filtre: http://i.hizliresim.com/zAbVMg.png

zAbVMg.png

Teşekkürler :)

teşekkürler bu filtreler daha önce forumda paylaşıldı işe yaramıyor. işe yarayannlarda yani eşleşen geçenlerde görüntüyü çok bozuyor.
Ben videonti kullanmaya devam ediyorum . Geçemediğim engel yok
Bende kullanıyorum hocam videontiyi. Fakat görüntü bozuluyor varsayılan filtreleri kullandığın zaman.

bu altını çizdigim yer özellikle dikkatimi çekti :) büyük ihtimal bahsettigin şey rendersız,filtresiz yükleme yapan arkadaşların videolarıdır hocam.böyle bişey var ve bunu gelipde birisinin size söyleyecegini hiç sanmıyorum.ev,araba parasına satıyorlardı bi ara forumda çünkü.
Yok hocam güncel filmlerde gördüm filtre var ama her sahnede belli bile olmuyor dikkatli bakınca gözüküyor yani kaliteli filtre. Ama sizin dediğiniz gibi rendersız filtresiz geçilebiliyorsa engellerden, biz boşuna filtrelerle çerçevelerle uğraşıyoruz :)

Sony vegas
S_filmdamage
efektin ismi bu

bu arada çok denedim işe yaramıyor :D

Sony vegas değil after effect ile yapılıyor o tür efectler ve o effectler hazır şablon değil özel filtrelerdir çoğu kişi yabancılara yaptırıyor parayla

fitre ihtiyacı diye okudum sonra konuda da yazanları görünce tek ben değilmişim diye sevindim :)

Full ekran görüntüyü bozmadan 1 saatlik videoları %50 ihtimalle geçiriyorum geçmeyenler neden geçmiyo orasını çözemedim. Yt de farklı bir algoritma var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri