Filtre İhtiyacı

CrimineL

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar,
Görüntüyü fazla bozmadan dünya engeli ve eşleşen geçen filtrelere ihtiyacım var. Özel mesaj ile gönderebilirseniz sevinirim. Bilindik filtreler elimde mevcut ama onlar görüntüyü çok bozuyor hemde her videoda geçmiyor. Kısacası yt' yi çöpe çeviriyoruz. Yt' de güncel videolarda gördüğüm bazı filtreler var sanki filtre yokmuş gibi ama araştırdım bulmadım. Yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Lütfen yardımcı olmayacak kişilerde gereksiz mesaj yazmasınlar ki polemik oluşmasın. Saygılarımla..

Böyle bir şeyi kimsenin vereceğini sanmıyorum ki forumda da bu tarz filtreler çok konuşuldu yani arayan çok ama kullanan ve bilen çok az

Yt' de güncel videolarda gördüğüm bazı filtreler var sanki filtre yokmuş gibi ama araştırdım bulmadım burda bayagı güldüm :D saka bır yana kımsenın verecegını sanmıyorum

Arkadaşlar bu konuyu açma sebebim; konunun içinde de belirttiğim gibi filtre paylaşabilecek veya yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım almaktır. Lütfen baltalamayı bırakalım. Paylaşabilecek veya yardımcı olabilecekler mesajlarınızı bekliyorum. Tekrardan teşekkürler..

Edit: Az önce eşleşen geldi. :S

Eşleşen veren bir içeriği 480p renderlayıp attım eşleşen falan vermedi. Video 20k uzunluğundaydı. İçerik ifşa olmasın diye videoyu koyamıyorum.

Camtasia ayarları:
RYqVGj.png

filtre: http://i.hizliresim.com/zAbVMg.png

zAbVMg.png

Son düzenleme:
eğer bana bu filtrelerden nasıl daha çok bulabilirim, kendim deneyip geçip geçmediğini kontrol ederim diyorsan sihirli kelimeyi söyliyim pm den :D

Başlığı ben de fitre ihtiyacı diye okudum :) 2,5 saat var çıkıp biraz hava alayım :D

Merhaba Arkadaşlar,
Görüntüyü fazla bozmadan dünya engeli ve eşleşen geçen filtrelere ihtiyacım var. Özel mesaj ile gönderebilirseniz sevinirim. Bilindik filtreler elimde mevcut ama onlar görüntüyü çok bozuyor hemde her videoda geçmiyor. Kısacası yt' yi çöpe çeviriyoruz. Yt' de güncel videolarda gördüğüm bazı filtreler var sanki filtre yokmuş gibi ama araştırdım bulmadım. Yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Lütfen yardımcı olmayacak kişilerde gereksiz mesaj yazmasınlar ki polemik oluşmasın. Saygılarımla..

bu altını çizdigim yer özellikle dikkatimi çekti :) büyük ihtimal bahsettigin şey rendersız,filtresiz yükleme yapan arkadaşların videolarıdır hocam.böyle bişey var ve bunu gelipde birisinin size söyleyecegini hiç sanmıyorum.ev,araba parasına satıyorlardı bi ara forumda çünkü.

ben cerceve ile geciyorum genelde ama sana tavsiyem filmleri incele nasil gecilmis diye filmciler baya iyi geciyor crop la falan... bulursan bana da yaz pm den [emoji3]

mobilden yazilmistir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri