Fitness konusunda yardım

20. günüm koşu bisiklet uzay ağırlık filan 6 kilo verdim.tabi yemeğe dikkat ekmek yok kepekli olucak...

yarım saat 6 km hızda yürüyorum 7 veya 8 dk 9 km de koşuyorum burda ortalama 200 kalori yakıyorum.Bisiklette 15 dk burda 100 kalori ...Uzayda 15 dk burdada 120 kalori....sonra karın kası için bir çalışma var ordada 200 kalori gidiyor...60 mekik birazda ağırlık çalışmaları derken toplamda 2 saat kadar çalışıyorum.1000 kalori yaktığında 1 kilo kaybına eşdeğerdir genelde....Tabi gün içerisinde yemeği düzenlersek hergün 500 veya 400 gr eksilmiş oluyoruz.

Peki bu hocadan memnun kaldınızmı,aylık ücreti nedir ve verdiğiniz kiloyu yazarmısınız?

Ben kilo vermek için yapmıyorum. Ama referanslarına o siteden bakarsan göreceksin zaten. Ben memnunum çok ilgili ve bilgilidir. Lisin.sanslı antrenördür. Geçen hafta bi öğrencisinin vücut geliştirme türkiye şampiyonası vardı sırf onun için zonguldak'a kalktı gitti destek olmaya.

http://www.fitnesshocaniz.com/referanslar/

İşini iyi bilmenin yanında öğrencisi ile çok ilgilidir yani. Fiyat için sitesinden ya da sitede yer alan facebook sayfasından mesaj atabilirsin. Ben uzaktan almıyorum. Aynı şehirdeyim zaten. Kolay gelsin.

ben de başlayalı 1,5 ay falan oldu. Hoca bana 25 dakika koşu, 20 dk bisiklet ve 15 dk uzay yürüyüşü yapmamı önermişti. Biraz kilo verdikten sonra ağırlığa geçmemi söyledi. Haftada en fazla 2-3 defa gidebiliyorum. Ama zamanla kondisyonumu arttırdığım için koşu bandındakki süreyi 1 saat civarına yükselttim. Yani ilk 5-10 dk 5-6 km hızda yürüyorum sonraki 20-5 dk durmadan 8-9 arası koşuyorum. Sonra 5 dk yürüme 5 dk koşma yaparak 1 saate tamamlıyorum. Yani 400-450 kalori civarı sadece koşu bandında veriyorum. Genelde ise 800-900 kalori civarı veriyorum. Toplamda şu an için 1,5 saat vakit harcıyorum.

yani spordan önce 92-93'ü görmüştüm şu an 87-88 arasıyım. Birkaç güne 2 haftalık tatile çıkıyorum orda da birkaç kilo versem, sonra sporda ağırlık kısmına geçeceğim tahminen.

İlaç, takviye vs falan alacaksan kulaktan dolma bilgilerde sakın alma. Hoca gözetiminde alman daha doğru olur.
Kolay gelsin.

Ben kilo vermek için yapmıyorum. Ama referanslarına o siteden bakarsan göreceksin zaten. Ben memnunum çok ilgili ve bilgilidir. Lisin.sanslı antrenördür. Geçen hafta bi öğrencisinin vücut geliştirme türkiye şampiyonası vardı sırf onun için zonguldak'a kalktı gitti destek olmaya.

Özgür Mustafa Geldeç » Referanslar

İşini iyi bilmenin yanında öğrencisi ile çok ilgilidir yani. Fiyat için sitesinden ya da sitede yer alan facebook sayfasından mesaj atabilirsin. Ben uzaktan almıyorum. Aynı şehirdeyim zaten. Kolay gelsin.

Referanslara falan sitesine baktımda aylık 100 tl istiyor,burdaki spor salonları 60-70 lira aylık,hocanın bilgisi falan iyide uzaktan eğitim olduğu için ben evde kendi başıma eminimki gerekli motivazyonu bulamam aynı ilde olsak iyi olurduda sanmıyorum salona gitmeden yapabileceğimi.

Tabiki siz kendinizi daha iyi bilirsiniz. Ben bilgisi açısından dediklerini yaparsanız istediğiniz kiloya ulaşacağınıza inandığım için yardımcı olmak istedim sadece.
Referanslara falan sitesine baktımda aylık 100 tl istiyor,burdaki spor salonları 60-70 lira aylık,hocanın bilgisi falan iyide uzaktan eğitim olduğu için ben evde kendi başıma eminimki gerekli motivazyonu bulamam aynı ilde olsak iyi olurduda sanmıyorum salona gitmeden yapabileceğimi.

Tabiki siz kendinizi daha iyi bilirsiniz. Ben bilgisi açısından dediklerini yaparsanız istediğiniz kiloya ulaşacağınıza inandığım için yardımcı olmak istedim sadece.

Bilgisine ve ilgisine lafım yok sitesinde okuduğum kadarıyla fakat evde yapıcak ortamım yok,spor salonuna mayısta yazılacağım olmazsa deniyeceğim.

Saat 7 den sonra hiç bir şey yeme..Gerekirse aç uyu ama 7 den sonra hiç bir şey yeme

İnanılmaz fark ediyor.

Gece 12 de falan yenilen yemek direk göbek yapıyor

Saat 7 den sonra hiç bir şey yeme..Gerekirse aç uyu ama 7 den sonra hiç bir şey yeme

İnanılmaz fark ediyor.

Gece 12 de falan yenilen yemek direk göbek yapıyor

Bende o iş biraz zor çünkü okulum gereği uyku düzenim falan değişik ikinci öğretim.

Yediklerine dikkat ettiğin sürece ve yatağa girmeden yemediğin sürece (1-2 saat önce) yediklerin dışında sıkıntı olmaz.
Lif oranı yüksek karbonhidratları yersen, metabolizmanı hızlandırır, yatmadan 1-2 saat önce de yesen birşey olmaz.
Tok ta tutar.
Miden kaldırır mı bilmiyorum, kahvaltılarına eti lifalif yulaf ezmesi eklemelisin.
Farkını çok çabuk görürsün.
Çok kaliteli yağlar haricinde yağ alımına çok dikkat et.
Şekeri yavaş yavaş kes.
Çayını falan şekersiz içmeye alıştır kendini.
Onun yerine limonu dene çayda. Sende seveceksin. :D
Uzar gider, azimli isen yaparsın...

Yediklerine dikkat ettiğin sürece ve yatağa girmeden yemediğin sürece (1-2 saat önce) yediklerin dışında sıkıntı olmaz.
Lif oranı yüksek karbonhidratları yersen, metabolizmanı hızlandırır, yatmadan 1-2 saat önce de yesen birşey olmaz.
Tok ta tutar.
Miden kaldırır mı bilmiyorum, kahvaltılarına eti lifalif yulaf ezmesi eklemelisin.
Farkını çok çabuk görürsün.
Çok kaliteli yağlar haricinde yağ alımına çok dikkat et.
Şekeri yavaş yavaş kes.
Çayını falan şekersiz içmeye alıştır kendini.
Onun yerine limonu dene çayda. Sende seveceksin. :D
Uzar gider, azimli isen yaparsın...

çayda falan şekeri tamamen kestim zaten 2 şekerli içiyordum şimdi şekersiz içiyorum,meyve sıyı içmeyi seviyorum,kola fantayla aram yok sıkıntı olurmu?

Meyve suyu çok zararlı hocam malesef.
Maden suyu+Ayran+Şekersiz çay+Süt.
Bunlar dışındakiler sıkıntı.

Meyve suyu icecekseniz idman sonrası üzüm suyu için dimes premium.250 ml yeterli, 128 cal. Ortalama.

mobil mesaj

Ek olarak flypower dediği gibi süt için ama yağsız icin.

mobil mesaj

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri