Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
20. günüm koşu bisiklet uzay ağırlık filan 6 kilo verdim.tabi yemeğe dikkat ekmek yok kepekli olucak...
Peki bu hocadan memnun kaldınızmı,aylık ücreti nedir ve verdiğiniz kiloyu yazarmısınız?
Ben kilo vermek için yapmıyorum. Ama referanslarına o siteden bakarsan göreceksin zaten. Ben memnunum çok ilgili ve bilgilidir. Lisin.sanslı antrenördür. Geçen hafta bi öğrencisinin vücut geliştirme türkiye şampiyonası vardı sırf onun için zonguldak'a kalktı gitti destek olmaya.
Özgür Mustafa Geldeç » Referanslar
İşini iyi bilmenin yanında öğrencisi ile çok ilgilidir yani. Fiyat için sitesinden ya da sitede yer alan facebook sayfasından mesaj atabilirsin. Ben uzaktan almıyorum. Aynı şehirdeyim zaten. Kolay gelsin.
Referanslara falan sitesine baktımda aylık 100 tl istiyor,burdaki spor salonları 60-70 lira aylık,hocanın bilgisi falan iyide uzaktan eğitim olduğu için ben evde kendi başıma eminimki gerekli motivazyonu bulamam aynı ilde olsak iyi olurduda sanmıyorum salona gitmeden yapabileceğimi.
Tabiki siz kendinizi daha iyi bilirsiniz. Ben bilgisi açısından dediklerini yaparsanız istediğiniz kiloya ulaşacağınıza inandığım için yardımcı olmak istedim sadece.
Bu spor salonu bu aralar çok moda oldu bende 1 ay takılıcam![]()
1 ayda pek bi verim alamazsın boşa yazılma bence öle düşünüyorsan.
Saat 7 den sonra hiç bir şey yeme..Gerekirse aç uyu ama 7 den sonra hiç bir şey yeme
İnanılmaz fark ediyor.
Gece 12 de falan yenilen yemek direk göbek yapıyor
Bende o iş biraz zor çünkü okulum gereği uyku düzenim falan değişik ikinci öğretim.
Yediklerine dikkat ettiğin sürece ve yatağa girmeden yemediğin sürece (1-2 saat önce) yediklerin dışında sıkıntı olmaz.
Lif oranı yüksek karbonhidratları yersen, metabolizmanı hızlandırır, yatmadan 1-2 saat önce de yesen birşey olmaz.
Tok ta tutar.
Miden kaldırır mı bilmiyorum, kahvaltılarına eti lifalif yulaf ezmesi eklemelisin.
Farkını çok çabuk görürsün.
Çok kaliteli yağlar haricinde yağ alımına çok dikkat et.
Şekeri yavaş yavaş kes.
Çayını falan şekersiz içmeye alıştır kendini.
Onun yerine limonu dene çayda. Sende seveceksin.
Uzar gider, azimli isen yaparsın...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.