Flag Atan Karaktersiz Nasıl Bulunur (mNote)

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandora -içi kötülüklerle dolu olan kutuyu getirip açtı...Dış tarafı güzel o baştan çıkarıcı armağan 'mutluluk kutusu' olarak adlandırılmıştı ve tanrıların insanlara verdigi bir armağandı..Derken tüm kötülükler birer canlı, kanatlı varlıklar gibi peşpeşe ondan çıkmaya başladı..o gün bugündür, tüm o kötülükler ortalıkta dolanıyor ve gece gündüz insanlara zarar veriyor...Nietzche

ya kardeşim bu nasıl bi zihniyet.aklım almıyor bi insan bu kadar nasıl düşebilir.yazık...

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam burda kuzu postu giymiş aç tilkiler dolanıyormuşda haberimiz yokmuş. gerçi forumda artık ilk açıldığı kadar dostlukda kalmadı.

forumda bazı insanlar başkasının kuyusunu nasıl kazarım, nasıl flag atıp karşı tarafı çökertirim. sattığı kanalı nasıl çalarım, peşine düşmüş. yazık ya birde ortalıkta insanım diye dolaşıyorlar.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun . Hem kopyalayıp hemde flaglayan nasıl bir düşünce yapısı var ....

Böyle karaktersiz çok.
Malesefhepsini bulamıyoruz.
Benimde çok kanalımı kopyalayıp kapattırıyorlar.

Lan kopyalıyorsun madem niye kanalı kapattırıyorsun.
Zaten spamlamışsın, ne doymaz insanlar varya.

Eskiden sadece ben kazanmıyım komşum da kazansın derdi insanlar..Günümüzde kimse kazanmasın sadece ben kazanayım zihniyeti hakim oldu..Toprak doyursun gözlerini..

Kimse yanlış anlamasın bilmediğim için soruyorum yada bir yeri kaçırmış olabilirim..
aynı anda 2 kişi kanalı çekse bunlardan biri bu arkadaş olsa, diğeri de flaglese. Suç bu adamın üstüne kalabilir mi?

Gerçekten gece geç saat oldu o yüzden mNote un ilk mesajda yazdıklarını okudum ancak irdeleyemedim. Böyle bir şeyin mümkünatı varmıdır?

Eğer gerçekten yaptıysa burada bir saniye bile barınmamalı fakat senin dediğinde aklımı kurcalamıyor değil....

Bu eleman cevap yazarsa lütfen benide etiketleyin, cevabını çok merak ediyorum.

adam online bakalım ne yumurtlucak

wB0ZrSC.png

1 Günlük kanalı çekip kapattır. 1 Günlük diyorum bak o kadar mı acizsin şu kanal eski olsa da şunu yapsan anlarım. 1 Gün önce açılmış kanalla bile yarışmayı göze alamayan karaktersizin tekisin. Allah ıslah etsin.

yüzsüzzlük tam bide konun kapatılmasını istiyormuş hey allahım

wB0ZrSC.png

1 Günlük kanalı çekip kapattır. 1 Günlük diyorum bak o kadar mı acizsin şu kanal eski olsa da şunu yapsan anlarım. 1 Gün önce açılmış kanalla bile yarışmayı göze alamayan karaktersizin tekisin. Allah ıslah etsin.

sert kayaya çarpıp 180 derece dönüş diyoruz biz buna ip ban mustahaktır

Bir flag mağduru olarak böyle tipleri lanetliyorum.Hoş youtube' un kurduğu sistemin de içine tüküreyim.Önüne gelen flagı işleme koyuyor, neymiş efendim kullanıcı memnuniyeti.Al işte sana kullanıcı insanlıktan yoksun heriflerin oyuncağı olduk resmen.

vay köfte vay.bu kafayla gram yol ilerleyemezsin koç.
konuyu kapatmak nasıl bir insan olduğun konusunu kapatmaz.bu lafımı bütün sahte flagçı pislikler üstüne alınabilir.

wB0ZrSC.png

Ne söyleseniz haklısınız böylelerine....Bence banlayın gitsin sonuçta ileride bizede yapılabilir diğer admin arkadaşlara da size de dikkatli olmak lazım.

bizde yeni üyelerden korkuyoruz,eskileri daha beter. işin suyu çıktı malesef.

Hemen suçlamayalım dedik ama adam tam yüzsüz çıktı pes

Besle kargayı oysun gözünü Allah bildiği gibi yapsın. Kategori paylaşılmaya devam edilirse bunun gibi adamlar çoğalacak..

[MENTION=8284]himen32[/MENTION] gibi karakter yoksunlarını sınırsız banlıcaksınız hocam aç gözlülüler ama allah senin gibilere inş para kazanmayı nasip etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri