Flag atanlar,Flagcilar veyahut Flag atmak icin dusunenler...

Flag atanlar kendi bindikleri dalı baltalıyor haberleri yok, attığınız kişi boş dururmu sanıyosun, ne fesat adamsın flag atan adam gel kopyala üstüne birde imha etmeye çalış daha diyeceğim çok şey varda sana şerefden yoksun herif, p...nk.

bu konuya özel bir durum olsa da rahat rahat flagcılara bi güzel kaysak :)

Eline sağlık üstad çok güzel yazmışsın. Dün flagdan kategorisinin öncüsü kanalım kapanmış. Bu işle uğraşan kişilerin kazanamayan boş adamlar oldukları zaten belli. İnşallah yapanlar okurda bir kez daha düşünürler yaptıkları saçmalığı.

o flagçılara beddua etim şimdi bütün emek verdiğim giden kanallarım için içimden neler yazmak geliyorda neyse belalarını bullurlar inşallah..

abi bu kadar kişi şu konuya bu kadar mesaj atıcağına adam gibi bu kadar kişi günde 3 mail yollasak (aynı mail'i) youtube'nin dikkatini çekeriz ve flag a çözüm gelir ama kimse elini taşın altına koymak istemiyor onun için flag atandan çok buraya gelip flag yedim diye ağlayanlara kızıyorum!!

abi bu kadar kişi şu konuya bu kadar mesaj atıcağına adam gibi bu kadar kişi günde 3 mail yollasak (aynı mail'i) youtube'nin dikkatini çekeriz ve flag a çözüm gelir ama kimse elini taşın altına koymak istemiyor onun için flag atandan çok buraya gelip flag yedim diye ağlayanlara kızıyorum!!
Nereye atıcazki yt nin bizi kale aldığımı var, o kadar adsense kapandı bir geri dönüşüm kutuları derdimizi anlatıcağımız savunma vericeğimiz yer bile yok. :mad::confused:

Açıkcası youtubenin bitip bitmemesi konusunda karamsardım ama Serkan usta hep bitmez zorlaşır diyordu.2014 2. yarısından itibaren büyük bi akın oldu eyvah kazanamayacağız galiba derken yine çok şükür kazandık ve kazanmaya devam ediyoruz.
Yani Serkan usta haklı Youtube deniz değil okyanus.Ama aramızda owenlar var ve olacak maalesef.

Açıkcası youtubenin bitip bitmemesi konusunda karamsardım ama Serkan usta hep bitmez zorlaşır diyordu.2014 2. yarısından itibaren büyük bi akın oldu eyvah kazanamayacağız galiba derken yine çok şükür kazandık ve kazanmaya devam ediyoruz.
Yani Serkan usta haklı Youtube deniz değil okyanus.Ama aramızda owenlar var ve olacak maalesef.

Google youtubeden kazanç elde ettiği zamana kadar bu sektör bitmez hocam Serkan üstadın söylemesiyle daha bir rahatladım bazı felaket tellalları geçen yıl 2015 için youtube biticeğini söylüyorlardı.

bazı kanı bozuklar varki önce videoyu kopyalıyor sonra kanalı kapattırıyor... sabah akşam saygıyla onları anıyorum.

serkan usta eline sağlık duygularımıza tercüman olmuşsun ancak bu yazının veya baska herhangi bir yazının bunları vazgecirecegini sanmıyorum. Cünkü yapmayacak adam zaten hiç bulaşmaz emege saygısı olan Allah korkusu olan insan yapmaz.insanın içinde olacak.Onlar flag bastıkca aynı kanalın videolarını 10 a bölün 10 ayrı kanal acın.bide son olarak benim fikrim bu işi sadece yt nin kendisi çözer. artık nasıl olur bilmiyorum ama milyar dolarlar kazanan bi şirket sahte flag ı ayırt edebilmeli.

6ZXApN.jpg

Kanallara mı eklesem kapak fotoğrafı olarak napsam :D

Son aylarda iyice arttı flaglar.

Güncel hergün yüklediğim bir yabancı bir video var video edit benim kanalın ismi var ustune.

Kanalı kopyalayan türk isminden belli türk olduğu (isimde türkçe .... soy ismi Türk) türk olduğunu belli etme barı kanalı kopyalıyorsun nakta virgul resimlerine varıncaya kadar sonra flag atıyorsun sankı kazanacakmiş gibi ben 50 bin izlemim alıyorum sen 100 izlemim zor alıyorsun video 2 gün sonra güncelliğini kayıp ediyor izlenim düşüyor zaten.

Bir taktıklerı videoyu ikiye katlayıp suresını uzatıp orjınalı bızde gibi video uplaod ediyorlar o videonun kaç dakka olduğu zaten izleyenler biliyor sizin video zaten izlenmez.

Benim 200 dolar gidiyor sen 2 3 dolar kazanacasın diye.

Spamcilar barı başlıkları değiştırın youtube bunu spam olarak görüyör olabılır.

Daha ne diyim ..........!

İşin duayeni gelmiş yapmayın etmeyin demiş, eğer hâla devam ederlerse yazıklar olsun diyorum.

Takip ediyorum şahşiyetsizler birer birer uzaklaştırılıyor forumdan. Başka üyelik alıp geliyorlarsa bilemeyiz tabi. Aklı başında insanın yapacağı şeyler değil bunlar işinize ekmeğinize bakın.

özellikle sahte flagcilere youtube çözüm bulacaktır. o zaman onlar da bu işten zararlı çıkacaklar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri