Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar, çoğu kapanmalar flag atanlardan değil. Youtube bir sistem geliştirmiş. Sistem flaglıyor videoları. sıfır izlenimli videom ihtar aldı. normal bir dizi videosu.açıklamalar etiketlemeler her şey kuralına uygun. Benim aklıma başka bir şey gelmiyor. Her gün 1-2 iyi kanalım durduk yere gidiyor.
flagların yüzde 99 youtube kaynaklı bencede 0 izlenimli kanal daha yükledikten sonra uygunsuz içerik diyo gidiyo youtube son zamanlardaki spam algoritması bu yönde bana görede
Hocam şimdiye kadar hiç başıma böyle birşey gelmedi. Kapanan kanallarımın hepsi 3 4 aylık kanallar.

--
Bu çakal ( aslında . . . ) Son 3 Günde arkadaşımın 1,5k aboneli kanalını patlattı.(6 Aylık kanaldı. )
Diğer arkadaşımın 45 aboneli kanalını patlattı. ( 2 aylık kanaldı )
Benim dün gece patlattığı kanalım 15 aboneliydi. ( 4 aylık kanaldı )
Dün gece sıfır arkadaşımın açtığı 2 kanalı patlattı.
Bunları YT yapıyor diyenler en iyi tabirle SAFTIR.
Bunları çakallardan başkası yapmıyor.
Tek bir içerik hepsini temizledi eleman 3 günde.
Var hala 1-1,5 aylık açık kanallar bu kategoride ama 150 aboneden fazla değil.
Yani bunları yapınca ellerine ne geçiyor bilmiyorum ama çok sağlam Küfür Yiyorlar + AH alıyorlar.
Demedi demesinler.
Benimde çalıştığım bir içerikte açtığım kanal 6 gün gidiyor sonra bu ekran geliyor bir videonuz uygunsuz işaretlendi diyor sonra bakıyorum ilk kanal halen ayakta benim kanal kapanmış 2 kere aynısı oldu şimdi bu flag oluyor demek ..... çocukları çok demekki![]()
flag yiyenler olarak telif gelse sevinecek haldeyiz....
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.