Flag atanlar,Flagcilar veyahut Flag atmak icin dusunenler...

Sahte flag ve telif atanlar ev veya araba alimasin o parayla en azından benim kanalima flag atanlar almasin benden soylemesi

fikirlerimi layıkıyla anlatan yazı olmuş. bizim insanımız o kadar fesatki ben kazanayım bi başkası kazanamasın derdinde. elin gavuru bildiği şeyi paylaşıp herkesin yapıp bu işten kazanmasını ister. bizde birisi bişey öğrenir devlet sırrı gibi gizlemeye çalışır. yazık gerçekten. ego o kadar tavan yapmışki serkan hocamın dediği gibi insanlar milliyetçiliği unutmuş. bilmem anlatabildim mi ..

Son bir haftada aynı içerikli güzel kazançlı iki kanalım flagdan kapandı. Bugün bir bakayım dedim herkesin kanalı kapanmış sadece 5 gün önce açılan bir türk kanalı duruyor. Zalım Türk :(

2 senedir bu işi yapıyorum.İlk defa bu ay bu kadar çok flagdan kanalım kapandı.Çok büyük zarardayım.

Arkadaşlar, çoğu kapanmalar flag atanlardan değil. Youtube bir sistem geliştirmiş. Sistem flaglıyor videoları. sıfır izlenimli videom ihtar aldı. normal bir dizi videosu.açıklamalar etiketlemeler her şey kuralına uygun. Benim aklıma başka bir şey gelmiyor. Her gün 1-2 iyi kanalım durduk yere gidiyor.

üniversite öğrencisiyim benimle bile uğraşıyorlar, ulan aldığım para 3 kuruş derdiniz ne ?

Arkadaşlar, çoğu kapanmalar flag atanlardan değil. Youtube bir sistem geliştirmiş. Sistem flaglıyor videoları. sıfır izlenimli videom ihtar aldı. normal bir dizi videosu.açıklamalar etiketlemeler her şey kuralına uygun. Benim aklıma başka bir şey gelmiyor. Her gün 1-2 iyi kanalım durduk yere gidiyor.

Buda farklı bir bakış açısı.Ama kesinlikle karaktersiz ve şerefizler flag atıyorlar.20 küsur kanaldan 2 tane kanalım kaldı.

flagların yüzde 99 youtube kaynaklı bencede 0 izlenimli kanal daha yükledikten sonra uygunsuz içerik diyo gidiyo youtube son zamanlardaki spam algoritması bu yönde bana görede

flagların yüzde 99 youtube kaynaklı bencede 0 izlenimli kanal daha yükledikten sonra uygunsuz içerik diyo gidiyo youtube son zamanlardaki spam algoritması bu yönde bana görede

Hocam şimdiye kadar hiç başıma böyle birşey gelmedi. Kapanan kanallarımın hepsi 3 4 aylık kanallar.

Hocam şimdiye kadar hiç başıma böyle birşey gelmedi. Kapanan kanallarımın hepsi 3 4 aylık kanallar.

benimde 3 4 aylık kanallarım gidiyor o spamdan kapandı yazıyor önceden flaglanan kanalda 2 3 topluluk uyarısı oluyodu kanalda şimdi direk spam olarak kapatıyor youtube yani kendi istedikleri birşey yt nin

--

Bu çakal ( aslında . . . ) Son 3 Günde arkadaşımın 1,5k aboneli kanalını patlattı.(6 Aylık kanaldı. )
Diğer arkadaşımın 45 aboneli kanalını patlattı. ( 2 aylık kanaldı )
Benim dün gece patlattığı kanalım 15 aboneliydi. ( 4 aylık kanaldı )
Dün gece sıfır arkadaşımın açtığı 2 kanalı patlattı.
Bunları YT yapıyor diyenler en iyi tabirle SAFTIR.
Bunları çakallardan başkası yapmıyor.
Tek bir içerik hepsini temizledi eleman 3 günde.
Var hala 1-1,5 aylık açık kanallar bu kategoride ama 150 aboneden fazla değil.

Yani bunları yapınca ellerine ne geçiyor bilmiyorum ama çok sağlam Küfür Yiyorlar + AH alıyorlar.
Demedi demesinler.

serkan rusmu çalışıyorsun benimde kanallarım direk kapanıyor flagdan onu geçtim renderlediğim videoları yt atıp bekletiyorlar ünlem işareti kalıyor ******** çok

flag diye bir gerçek var ama son dönemde artan topluluk vakaları bu kadar yaygın olamaz bence başka bi iş var işin içinde içerikle alakalımı diye düşünmeye başlar oldum

--

Bu çakal ( aslında . . . ) Son 3 Günde arkadaşımın 1,5k aboneli kanalını patlattı.(6 Aylık kanaldı. )
Diğer arkadaşımın 45 aboneli kanalını patlattı. ( 2 aylık kanaldı )
Benim dün gece patlattığı kanalım 15 aboneliydi. ( 4 aylık kanaldı )
Dün gece sıfır arkadaşımın açtığı 2 kanalı patlattı.
Bunları YT yapıyor diyenler en iyi tabirle SAFTIR.
Bunları çakallardan başkası yapmıyor.
Tek bir içerik hepsini temizledi eleman 3 günde.
Var hala 1-1,5 aylık açık kanallar bu kategoride ama 150 aboneden fazla değil.

Yani bunları yapınca ellerine ne geçiyor bilmiyorum ama çok sağlam Küfür Yiyorlar + AH alıyorlar.
Demedi demesinler.

Benimde çalıştığım bir içerikte açtığım kanal 6 gün gidiyor sonra bu ekran geliyor bir videonuz uygunsuz işaretlendi diyor sonra bakıyorum ilk kanal halen ayakta benim kanal kapanmış 2 kere aynısı oldu şimdi bu flag oluyor demek ..... çocukları çok demekki :mad:

Benimde çalıştığım bir içerikte açtığım kanal 6 gün gidiyor sonra bu ekran geliyor bir videonuz uygunsuz işaretlendi diyor sonra bakıyorum ilk kanal halen ayakta benim kanal kapanmış 2 kere aynısı oldu şimdi bu flag oluyor demek ..... çocukları çok demekki :mad:

Evet tam olarak flag maili bu oluyor.
Kırmızı yazı.

Normal diğer mavi yazıyla topluluk vs maili gelip kanal kapanmışsai normal Spamdan uçmuş demektir.

Edit : Telif yemeyen kanalı patlatıyorlar onçok o koyuyor.

Kimsenin ekmeği ile oynamadım oynamamda. Benim kategorimde çalışan 14 arkadaşım var ve hepsinin 10ar tane kanalı var neredeyse. Bi şekilde geçinip gidiyoruz. Ama son dediğine katılmıyorum. Ne zarar gördüysem Türklerden gördüm.

flag yiyenler olarak telif gelse sevinecek haldeyiz....

Flag ile bilinmeyen bir gerçek var , bunu en iyi ben bilirim burda söylesem yt biter o derece. burda yt nin rolü çok büyük evet bunu yt yapmıyor ama yaptırtıyor içerden temizlik hesabı..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri