Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün yine bir kanalım,yine bir kazanç kapım flag yüzünden kapatıldı. Buraya yazmak istedim konu güncele gelsin,flagçıları analım![]()
Formulü basit milletin 5-15 kere kopyaladığı kanalla uğraşmayın zaten gelir gelmez. Birileri renderliyor ben de o enayilerden alıyorum mantığıyla diye sırıtanları da gördük forumda. Evet onlar enayi bir siz akıllısınız. Zaten çöp olmuş içeriğe vakit harcamaktan ziyade kimsede olmayan bir içerik bulup renderlayıp basın ve bekleyin. 1 ay kadar sürede iyi gelir getirmeye başlayacaktır.
hocam öyle deme benim açtığım kanalların 2. kopyası benim yani tek tek aratıyorum yok temiz spam yaprım .. adamlar son 1 saat bakıyor heralde flag atıyor..çözüm yok gibi buna youtube her flaga kanal kapatırsa işimiz zor ..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.