Flag atanlar,Flagcilar veyahut Flag atmak icin dusunenler...

vallahi geçen ay 150 kanalımı götürdüler. dun bır tane actım gene gıttı .demekkı program yazdılar . atan kısıde bellı aslında .

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] Serkan abi forumun ilk açılışını bilirim. O zamanlar daha youtube Türkiye'de popüler değildi ve ne sahte telif ne de flag atanlar vardır. Forum birçok kişiye kazanç kapısı oldu. Çoğu kişi evini arabasını aldı daha ferah bir hayat sürmeye başladı. Ne zaman Youtube Türkiye'de yaygınlaştı foruma üye olan kişi arttı sağdan soldan herkes bu işe girdi işte o zaman bu işte çalışanlar ve küçükte olsa kendini kurtaracak para kazanmaya başlayan insanlar çıktı, daha çok para kazanma hırsı insanların gözünü döndürdü. Bir adam çalışmış didinmiş belki hiç uyumamış bir kanal yapmış sırf gelir yada ek gelir oluşturarak biraz rahatlamak istemiş ortaya bu kanı bozuklar ********ler çıkarak sahte telif sahte flag atarak bu kişilerin emeklerini, ekmeklerini yerle bir etmiştir. Benim forum yönetimine önerim;

Foruma artık yeni üye alımının tamamen kapatılması,
Forum içeriklerinin google dan gelen ziyaretçilere tamamen kapatılması,
Davetiyelerin tamamen silinmesi ve birdaha verilmemesi,
Eğer yeni üye olacak kişilere parayla üyelik veriliyorsa onun yerine forumda mevcut kullanıcılardan temsili tutarlar alınabilir. (Bu konuda hiçbir bilgim yoktur sadece fikir olarak ortaya sundum. Para alınıp alınmadığını bilmiyorum.)

Unutmayın arkadaşlar EMEKSİZ EKMEK olmaz. Siz sahte telif, flag atarak Serkan abinin dediği gibi yerinizde sayarsınız ama elin gavuru parayı çuvalla götürür ve sizde flag atarak telif atarak o kategoride çalışırsınız aylık 200 lirayı geçmeye çalışırsınız.

Bugün yine bir kanalım,yine bir kazanç kapım flag yüzünden kapatıldı. Buraya yazmak istedim konu güncele gelsin,flagçıları analım :)

Alayının ... .... .... ..... .... .... .... .... ....

(Boşluklara gelicek kelimelerin ne olduğunu siz biliyorsunuz.)

Hiç acımıyor namussuzlar :D vurdukça vuruyorlar . ocağıma incir ağacı diktiler.

******** evlatları bugün 600k izlenmeli iki kanalım götürdüler !

Formulü basit milletin 5-15 kere kopyaladığı kanalla uğraşmayın zaten gelir gelmez. Birileri renderliyor ben de o enayilerden alıyorum mantığıyla diye sırıtanları da gördük forumda. Evet onlar enayi bir siz akıllısınız. Zaten çöp olmuş içeriğe vakit harcamaktan ziyade kimsede olmayan bir içerik bulup renderlayıp basın ve bekleyin. 1 ay kadar sürede iyi gelir getirmeye başlayacaktır.

Formulü basit milletin 5-15 kere kopyaladığı kanalla uğraşmayın zaten gelir gelmez. Birileri renderliyor ben de o enayilerden alıyorum mantığıyla diye sırıtanları da gördük forumda. Evet onlar enayi bir siz akıllısınız. Zaten çöp olmuş içeriğe vakit harcamaktan ziyade kimsede olmayan bir içerik bulup renderlayıp basın ve bekleyin. 1 ay kadar sürede iyi gelir getirmeye başlayacaktır.

hocam öyle deme benim açtığım kanalların 2. kopyası benim yani tek tek aratıyorum yok temiz spam yaprım .. adamlar son 1 saat bakıyor heralde flag atıyor..çözüm yok gibi buna youtube her flaga kanal kapatırsa işimiz zor ..

Forumda flag konuları yasaklansın lütfen

özel çerçeve yaptığım renderladığım içeriği almış adam komple kanalı çekmiş bide üstüne flag atmış karaktersizliğin bu kadarı pes.

bence flag kelimesine sansür getirilmesi lazım forumda. Şimdi adam flag yiyor yada gerçek flag yiyor direk foruma konu açıyor. Bunu okuyan kişide flag yiyince sinirleniyor etrafına flag atmaya başlıyor.

geçen takibe aldığım bi kanal vardı bir kaç sezon dizi yüklemişti bende başka sezonunu bulmuştum yükledim iyi gelir geldi fakat telifçi 1 ay yokken 2 ay bana çattı diğer kanal ise flagdan kapandı şansmıdır bu

---------- Spam Engelliyici 15:50 ---------- Önceki Mesaj 15:49 ----------

hocam öyle deme benim açtığım kanalların 2. kopyası benim yani tek tek aratıyorum yok temiz spam yaprım .. adamlar son 1 saat bakıyor heralde flag atıyor..çözüm yok gibi buna youtube her flaga kanal kapatırsa işimiz zor ..

bu yüzden videoları gizliye al 5 gün bekle 5 gün sonunda telifçi son 24 saat arama yapıyor yakalanmıyorsun :)

Valla uplayıp duruyosunuz şu konuyu iyice arttı dün ard arda 3 videom gitti videom fln kalmado daha 0 ladım. Yeterin ya susun konuyu güncellemeyinn lütfennnn

şu konu amacına ulaştı artık kapatılsın lütfen...
her gün gelip burda nara atanları gören bu ne iş diyor.
millet de yazmaktan bıkmadı.. [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Flag konuları forumdan arındırılmalı ve yeni konulara bir süreliğine yasak getirilse iyi olur bencede

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri