Flag atanlar,Flagcilar veyahut Flag atmak icin dusunenler...

özel çerçeve yaptığım renderladığım içeriği almış adam komple kanalı çekmiş bide üstüne flag atmış karaktersizliğin bu kadarı pes.

Aynı dertten müzdaribim hocam.Şubat ve Mart ayında kapanan kanalımın haddi hesabı yok.Youtube buna nasıl çare bulamıyor anlam veremiyorum.

Altı üstü 5 8 yerde çalışıyorum aynı kategori farlı dallarında olduğum yerde 2 yada 3 tane türk var bunlar belli türk olduğunu nereden biliyorsun diye boşuna sormayın biliyorum.

ya bakıyorum ediyorum onun kaç tane kanalı var biliyorum illaki bana botlarla orayı gelde kapattır diyorsunuz?? buda benden son uyarı gereği yapılackatır . bakalım anında yarın hazırda olan yıllık knallar nasıl kapanırmış ŞOK yaşamak nasıl olurmuş görüünüz.

NOT: saldırmak yapmak indirmek çözüm mü değil ama son uyarım . !!

Altı üstü 5 8 yerde çalışıyorum aynı kategori farlı dallarında olduğum yerde 2 yada 3 tane türk var bunlar belli türk olduğunu nereden biliyorsun diye boşuna sormayın biliyorum.

ya bakıyorum ediyorum onun kaç tane kanalı var biliyorum illaki bana botlarla orayı gelde kapattır diyorsunuz?? buda benden son uyarı gereği yapılackatır . bakalım anında yarın hazırda olan yıllık knallar nasıl kapanırmış ŞOK yaşamak nasıl olurmuş görüünüz.

bu konuları hortlattıkça daha çok flag yersiniz.ayrıca sahte flag atarım demek de ,bahsetmek de yasak bu şekilde kaç kişi banlandı.

oda seni duydu sanki.. aklını başına alır eminim :D

Flagcılara sitem konusunda botla başkalarının kanalını indirmekle tehdit ediyorsunuz. Tek farkınız uyarı yapmak galiba. :)

oturdum ban yiyeceği zamanı bekliyordum seri oldu bu :D

Yönetimden konunun kitlenmesini rica ediyorum.Forumda aktif olanlar görmüştür diye düşünüyorum.Konu hortladıkça daha çok flag yiceğimizi düşünüyorum [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

[MENTION=19165]KorkmazMutlu[/MENTION] Sahte flag atmak, atmaya teşvik etmek, atacağını ima etmek forum kuralları gereği yasaktır. Siz bu gün kanalınızı kopyalayanın kanalını bot ile flag atacağınızı belirtmişiniz, bu gidişle 1 ay sonra profosyonel flagcı olur çıkarsınız. Bu zihniyette düşünenlerin aramızda yeri yoktur. Geçmişte uygulanan kurallar gibi sınırsız uzaklaştırıldınız.

Not: Ben yt to yt yapmam, rander ile engel geçip atarım benimde kanallarıma flag atılıyor ama bende bu haraketi yapan karaktersizler gibi yapamam. Yani hırsız hırsızlık yapıyor diye bende hırsızlık yapamam karakterime ters. Üzülmem mi üzülürüm tabi ki ama Allahından bulsun derim geçerim..

Flag konusunda forumca hem üyeler hem yönetim olarak çok hassasız hepimizin bu konuda canı yandı.Bu gün siz botla flag atacağını belirtmişiniz emin olun bu konuyu gören her üye nasıl flag atılıyor diye araştırmaya giriyor, yeni flagcılar piyasaya çıkıyor.

Bırakında herkes nasibini, kısmetini yesin, bi sizin kanalınız kapanmıyor ama siz gündeme getirdikçe, teşvik ettikçe bu konu büyür gider kimse bu işte ekmek yiyemez..

Anlayışınız için teşekkürler arkadaşlar..

iyi forumlar..

aslında ortada oyle buyuk bır sorun varki,herkes kendı ayagına sıkıyor,bunun farkında olanlar flagla telıfle ugrasmıyo ama cahıl kesım hemen cakallık yapmaya calısıyor,ben burda sorsam flag veya telıf yedıgın halde o kategorıden vazgecen varmı desem kımse evet demez,bazı arkadaslar bu kategoride sadece ben varım dıyor,oyle bır dunya yok sadece az spam var veya dıl farklı.yazık gunah kımsenın ahını kufurunu hakkını yemeyın

Son düzenleme:
kanallarımım kapanmasında emeği geçen tüm flagcıların Allah belalarını versin...

İlk defa 600 aboneli bir kanalim olmustu. Kanalimi etiket aciklama ve basliklariyla birlikte kopyalayip flagladi benim kanalim kapandi onun 2000 küsür abonesi oldu. Millet gunde 4 saat uyusun kategori bulsun render alsin video yuklesin kanal tam tutmaya baslayinca sen flag at . Boylelerin insanligindan suphe duyuyorum Allah yanlarina birakmaz ins.

İlk defa 600 aboneli bir kanalim olmustu. Kanalimi etiket aciklama ve basliklariyla birlikte kopyalayip flagladi benim kanalim kapandi onun 2000 küsür abonesi oldu. Millet gunde 4 saat uyusun kategori bulsun render alsin video yuklesin kanal tam tutmaya baslayinca sen flag at . Boylelerin insanligindan suphe duyuyorum Allah yanlarina birakmaz ins.

Youtube copyright ye mail atmayı denedinmi ?

Youtube copyright ye mail atmayı denedinmi ?
Hocam boyle olduktan sonra gercekten bu isten midem bulandi Allaha havale ettim hayatimda birkez bile flag atmadim bu islere hem yabanciyim hemde o seviyeye dusmek istemedim. Bogazindan gececekse rahat rahat harcasin parayi. Bazen cok guzel kanallar buluyorum kopyalamak geliyor icimden vicdanim el vermiyor.

Hocam boyle olduktan sonra gercekten bu isten midem bulandi Allaha havale ettim hayatimda birkez bile flag atmadim bu islere hem yabanciyim hemde o seviyeye dusmek istemedim. Bogazindan gececekse rahat rahat harcasin parayi. Bazen cok guzel kanallar buluyorum kopyalamak geliyor icimden vicdanim el vermiyor.

resmi bir dil ile mail at sahte flag ve telif olduğunu güzelce anlat bunun bi zararı olmaz sana belki faydası bile olur bunu denemelisiniz flag attı oldu bitti diye bir şey olamaz sahte flagdır bu incelemeye girer

resmi bir dil ile mail at sahte flag ve telif olduğunu güzelce anlat bunun bi zararı olmaz sana belki faydası bile olur bunu denemelisiniz flag attı oldu bitti diye bir şey olamaz sahte flagdır bu incelemeye girer
Youtube gozu kapali olmasa sahte flag oldugunu anlar zaten kanal kapandi videolar gitti aboneler gitti elime onun seviyesine dusmekten baska birsey gecmez tesekkur ederim hocam .

Youtube gozu kapali olmasa sahte flag oldugunu anlar zaten kanal kapandi videolar gitti aboneler gitti elime onun seviyesine dusmekten baska birsey gecmez tesekkur ederim hocam .

youtubenin onu anlaması için incelemeye alması lazım ama yinede sen bilirsin en azından o cezasını çeksin

Kimi arkadaş diyor ki konu kilitlensin, uzamasın sarkmasın. Bence bu konu önemli ki [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] üstad da bişeyler karalamış, birgün sizin de başınıza gelebilir. Burada herkes aynı bilgi ve birikime sahip değil, sadece video yüklemekten başka bişey bilmeyen, bırakın flagı dislike vermeyi yorum yapmayı bilmeyen sadece 3-5 kuruş para kazanmak için uğraşanlar var. Gece gündüz emek verip sonra terbiyesiz karaktersizin biri gelip yeri geliyor özgün kanalı kopyalayıp, üstüne flag çekip bir de kopyaladığı kanalı kapattıranlar var. Youtube bile isyan edecek sonunda bu kadar flagın olduğu ülkede ben de kazanamam erişimi engellerse ne olur?? Aslında flagçı, kanal kopyalayıp bir de üstüne kopyaladığı kanalı kapattıran karaktersizlere forumca karşı durmalıyız. GÜN GELİR BANA DOKUNMAZ DEDİĞİNİZ KARAKTERSİZ SİZİDE SOKAR..

Serkan üstad neden konu dışı açmış sanırım vardır bi bildiği, bence bu KONU SABİTLENMELİ. Flag vb. işiyle uğraşan uğraşmayı düşünnenlerin göz önünde olmalı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri