Flag atanlar,Flagcilar veyahut Flag atmak icin dusunenler...

Hey Allahım ya adam iyi izlenim alan kanalımı 2 kanal şeklin de kopyaladıktan sonra flaglamış süre ekleyerek de ünlemi geçmiş salağın tekisin seni o kullandığın bottan olmadı satın aldığın o hesaplardan bulup ifşa ederdim de ne değişecek ki neyse uğraşmaya değmez Allaha Havale Ediyorum Seni madem izlenim alan bir içerik aç 3 4 tane aynı kanaldan niye ********lik yapıp kanalımı kapattırıyorsun

Son düzenleme:
Hey Allahım ya adam iyi izlenim alan kanalımı 2 kanal şeklin de kopyaladıktan sonra flaglamış süre ekleyerek de ünlemi geçmiş salağın tekisin seni o kullandığın bottan olmadı satın aldığın o hesaplardan bulup ifşa ederdim de ne değişecek ki neyse uğraşmaya değmez madem izlenim alan bir video aç 3 4 tane aynı kanaldan niye ********lik yapıp kanalımı kapattırıyorsun
hocam ifşa etmek gerekiyor ben olsam vazgeçmem

bugünde 1 kanal gitti kanala yanmıyorum ödemeyi alamıcaz ona yanıyorum neyseki artık quiz çalışıcam

bugünde 1 kanal gitti kanala yanmıyorum ödemeyi alamıcaz ona yanıyorum neyseki artık quiz çalışıcam

adsense ise ödemeyi alırsınız sıkıntı yok. aylardır ay içinde kapanmış kanalların parasını çekiyorum.

edit: flagten kapanmış kanallar.

Lan bensizin varya o olmayan haysiyetinizi... ENSON BENİ ÇILDIRTACAKLAR ALLAH NEVERDİYSE 100 200 ALICAM FLAG BOTUNU YUTUPDA NEKADAR ÖZGÜN SESGETİRECEK KANALVARSA ORTADAN KALDIRACAM fatihin topları fatihin topları yenmi yemenmi yenmi yemenmi hı bak bakalım yutup ondan sonra bu ********liğe önlem alıyormu almyormu sinirimden duvarları yumrukluyorumLAN :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Lan bensizin varya o olmayan haysiyetinizi... ENSON BENİ ÇILDIRTACAKLAR ALLAH NEVERDİYSE 100 200 ALICAM FLAG BOTUNU YUTUPDA NEKADAR ÖZGÜN SESGETİRECEK KANALVARSA ORTADAN KALDIRACAM fatihin topları fatihin topları yenmi yemenmi yenmi yemenmi hı bak bakalım yutup ondan sonra bu ********liğe önlem alıyormu almyormu sinirimden duvarları yumrukluyorumLAN :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Amaaa şuan bu yazdığın mesajla resmen kendi bacağına sıktın .

Hocam tavsiye kendinizi bukadar yıpratmayın yt den gelen paraya hiç gelmicekmiş gibi düşünün, kendinizi adapte etmeyin para yatınca alın yatmadıysa yola devam edin.

sen at biz atalım hepimiz flagcımı olalım ? o 1 attıysa sen 50 kanal aç. ben öyle yapıyorum şahsen ilk başlarda başımda saç kalmadı şimdi düzene oturdu 3 ayda :) her ay kapanan kanal ödemesi alıyorum :) takma kafana postuda editle ban yeme boşa

[MENTION=27731]privyet[/MENTION] sen eline bombayı aldın pimi çektin bekliyon kardeş :D

özgün büyük kanallara flag işleyeceğini mi zannediyosun, milyar tane flag at hiç bişy olmıycak kanallara

Flag için aynı içerikten 10 tane kanal açıyorum en az biri kapanırsa birinden devam ediyorum , başka elimden gelen bir şey yok bunada şükür.

flag atanların (benim görüşümle) %90'i kanal kopyalanlardan oluyor adam etiket açıkla Allah ne verdiyse kopyalıyor botla 5 dakikada biz o kadar saatlerce render alıp düzene oturtasına kadar göbeğimiz çatlasın adam 5 dakika da botla kopyalasın 1 saatte flagı çaksın meydan ona kalsın bence flag attığını şüpheledenğimiz kanalları forumdaki bot sahiplerine kimin olduğunu sorup öğrenmeyeliyiz ve o kişi aramızda barınmamalı.

flag atanların (benim görüşümle) %90'i kanal kopyalanlardan oluyor adam etiket açıkla Allah ne verdiyse kopyalıyor botla 5 dakikada biz o kadar saatlerce render alıp düzene oturtasına kadar göbeğimiz çatlasın adam 5 dakika da botla kopyalasın 1 saatte flagı çaksın meydan ona kalsın bence flag attığını şüpheledenğimiz kanalları forumdaki bot sahiplerine kimin olduğunu sorup öğrenmeyeliyiz ve o kişi aramızda barınmamalı.

Mesaja katılıyorum. Kanal satanlarda 10 numara yardımcı olabilir. Kanalı satın alan ve o kanalla flag telif vb. atanda sınırsız banlanabilir. [MENTION=11620]era[/MENTION]

Beyler hayatımda bir kere bot aldım oda çalısmadı sınırlendım bıdaha kullanmadım yani bot bılgım yok nasıl kullanılır bılmem Buradan bot kullanan arkadaşlara sormak istiyorum bu flagcıların kapattığı kanallarımın içeriğini not ettım Şimdi bot alıp flagcıların kapattığı her kanaldan 15 tane açmayı düşünüyorum para kazanmayı açmayacaığım eşleşen lerı de akbul edeceığım Flag atanların katogorıseınde 15 kanal açacaığım Bunlarla ancak bu şekılde mucadele edılır

Emek verip saatlerce uğraşan insan karşısındakininde aynı şeyleri yaşadığını düşünüp yapmaz böyle ********likler.Bot kullanarak ne kadar boş zaman yaratıyolarsa artık kalan zamanlarını ah almakla değerlendiriyo ********ler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri