Flash Oyun Kanalı Tutar Mı ?

• Kullanıcı Burkayka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Burkayka

Kayıtlı Üye
başlıkta gördüğünüz gibi en son çıkan flash oyunları filan oynicam,tutar mı beyler bu fikir :D

*boşa uğraş yazan da çıkacaktır.
* bir dene belki tutar diyen de çıkacaktır.
* tanıtımı iyi yaparsan neden tutmasın diyen de...
tutar ve ya tutmaz bir süre deneyin zaten kanal şeklini alır bir süre sonra ve buna karar verirsiniz...

Tutar hocam. Tom ve Jerry felan oynayabilirsin.

4 ay önce bir arkadaş tanımıştım oda bu şekilde bir başlık açmıştı daha sonra kendi kanal açmış özgün şekilde oynayıp oynayıp atmıştı günlük 3 er tane oyun oynuyor atıyordu videoları en az 15 dakika olduğunu söylüyordu videoları özellikle Amerika saatine göre çocukların okuldan çıktıkları saatte yüklüyordu, 2. ayda bir pm attım kendisine gayet iyi durumda olduğunu gün geçtikce abone ve izlenim sayısının arttığını kazancının yükseldiğini söylüyordu şimdilerde forumda göremiyorum demekki aklında bir soru işereti kalmadığı için doğru bir şey yaptığı için tekrar foruma girme ihtiyacı hissetmiyor..

ben bi süre denicem hocam bakalım ne olucak

En son cikan flash oyunu ne la :D
Kimse bir sey bilemez tutabilir de tutmayabilir de.

Bu flash oyun işi sadece Tom ve jerry ile olmaz bak dikkat et flash oyun derken geniş bir kavramdan bahsediyoruz önce rakiplerini incele neler yapmışlar, flash oyun işinde başarılı olanlar flash oyunlar o siteden ilk çıkış aldığı anda oynayıp atan ilk index aldıranlardır, eski oyunları oynayıp atarsan bir gelişme kaydedemezsin en son çıkan flash oyunları oynamalısın, buda bütün flash oyunları hangisi olursa olsun oynayıp atmakda değil google adwords de kelime bazında hangileri daha çok aranıyorsa onlara yönel ilk çıkanları bul at ilk index al daha sonra kazançlar gelsin, iyi çalışmalar.

Bakacaz işte 1 ay denicem. Tutarsa tutar tutmazsa sağlık olsun.

Kanal tutmaz hocam ama: başlık, açıklama, etiketleri iyi girersen Google aramalarından hit alırsın. Birde kendi oyun siteni açarsın link verirsin videodan 2 koldan kazanç :D

Kanal tutmaz hocam ama: başlık, açıklama, etiketleri iyi girersen Google aramalarından hit alırsın. Birde kendi oyun siteni açarsın link verirsin videodan 2 koldan kazanç :D

:D hocam tutturanlar var ama güzel izlenim alıyolar :D siteyle uğraşamam :D

2 3 ay uğraşdım tutmadı bunun sebebi çizgi film kategorisinde o kadar pis işler dönüyor ki ilk sayfaya ne yaparsan yap çıkamıyorsun hep kalıyorsun gerilerde..1 tane videon 100 izlenme gelince seviniyorsun o derece.

Adam bi bakmışsın 10 20 30 tane hesap açım içine sadece 1 video atıp 50 60k izlenim alıyor 24 saatte bunu hileyle alıyor tabi ki..Sen nasıl bir şey tutturabilirsin ki? anca abonen olacak abonen seni taşıyacak önlere.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri