Flash oyun sitesi için domain arıyorum !

zetsurin

Kayıtlı Üye
Öncelikle selam yt para ailesi,

Youtube nin yanında extra olarak flash oyun sektörüne girmek istiyorum. O yüzden alan adı lazım. Sizlerin fikirlerini bekliyorum. wwww.godaddy.com dan alan adını sorgutabilirsiniz.

Konunun altına önerdiğiniz alan adları varsa lütfen yazınız.

Şimdiden teşekkürler.

Son 3 aydır düşen domainleri bulun. Hepsini arayın oyun sektöründe olanları seçin ve arayın alınmamış olanlar varsa alın.

Kuzenim son 1 yıldır düşen domainlerin hepsini aradı, 5000'den fazla oyun sitesi buldu tek tek denedi 3 haftasını aldı bu çok zahmetli iş ve pr4 site buldu aralarında alınmamış türkçe isimli, hemen regledi şuan para kırıyor.

Merhabalar,
sektöre atılmadan önce iyi düşünmelisiniz. Diğer sektörlere göre flash oyun sektörü (TR) TBM değeri 0,01-0,04 arasındadır. Bunu göz önünde bulundurarak başlamalısınız.

bende kanalım için site kurmayı planlıyordum. Site nasıl kurulur hangi siteden domain alınır bi makale var mı bunun için?

Merhabalar,
sektöre atılmadan önce iyi düşünmelisiniz. Diğer sektörlere göre flash oyun sektörü (TR) TBM değeri 0,01-0,04 arasındadır. Bunu göz önünde bulundurarak başlamalısınız.

Aynen öyle.

Ve ek olarak eğer SEO işinde çok iyi değilseniz oyun sektörüne girmenizi önermem. Çünkü gerçekten bu işte çok iyi olan siteler var

oyunyurdum.net bi ara bu domainle kurmuştum bende sonra kapattım suan hala boş'ta :)

Bende buradan sorayım hemen sorumu :D Bloggerdaki blogspot alan adını .com lu siteye taşısak sorun çıkarmı sitenin indexinde felan?

Bende buradan sorayım hemen sorumu :D Bloggerdaki blogspot alan adını .com lu siteye taşısak sorun çıkarmı sitenin indexinde felan?

çıkmaz daha iyi index alırsın domaini bloggera kayıt ettikten sonra 24 saat içinde site açılıyor süper tasarım da ekleyebiliyorsun :)
tüm sitelerden de hızlı index alırsın :)

Bence hiç girmeyin oyun sektörüne. Çok zamandır izlerim açan kişileri bir yerlere varamadılar. Çünkü artık tonla var!

Domain, hosting konusunda bilgi almak isteyen olursa yardımcı olabilirim banada PM atabilirler. Skype'tede yardımcı olurum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri