Fon kursam katılan olur mu?

Psi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sencene.com
Merhaba arkadaşlar, Yatırım yapmak isteyen ama nasıl yapacağını bilmeyen veya, kaybederim endişesi taşıyanlar için aylık, minimum %5 -100 arası kar etme ihtimalli, eğer o ay kar edemezsem ( düşük bi ihtimal) dahi ana para garantili fon oluşturmayı düşünüyorum, yatırım miktarını minimum 0.1 maximum 1 bitcoin arası ve az kişi ile oluşturmayı düşünüyorum.. Fona yatırılan bitcoinlerle altcoin trade yapılacak margin'e girmeyi düşünmüyorum, haftalık veya aylık yapılan kar paylaşılır, fon süresini 90 gün olarak düşünüyorum. Örneğin 0.1 bitcoin yatırdınız 20 günde %20 kar ettiniz 0.12 bitcoininiz oldu, kârınızla birlikte fondan çıkmak istiyorsanız, bana 1 hafta 10 gün önceden söylemeniz yeterli olacaktır. Bitcointalk'ta bu tarz fon yapanları çok gördüm, yıllardır yerli ve yabancı borsalarda işlem yapıyorum kendime güveniyorum, hoş güvenmesem kar edemesem dahi yatırdığınız bitcoini geri göndereceğim çıkmak istediğiniz andan en geç 1 hafta 10 gün sonra..

Böyle bir fon oluştursam katılmak isteyen olur mu?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, Yatırım yapmak isteyen ama nasıl yapacağını bilmeyen veya, kaybederim endişesi taşıyanlar için aylık, minimum %5 -100 arası kar etme ihtimalli, eğer o ay kar edemezsem ( düşük bi ihtimal) dahi ana para garantili fon oluşturmayı düşünüyorum, yatırım miktarını minimum 0.1 maximum 1 bitcoin arası ve az kişi ile oluşturmayı düşünüyorum.. Fona yatırılan bitcoinlerle altcoin trade yapılacak margin'e girmeyi düşünmüyorum, haftalık veya aylık yapılan kar paylaşılır, fon süresini 90 gün olarak düşünüyorum. Örneğin 0.1 bitcoin yatırdınız 20 günde %20 kar ettiniz 0.12 bitcoininiz oldu, kârınızla birlikte fondan çıkmak istiyorsanız, bana 1 hafta 10 gün önceden söylemeniz yeterli olacaktır. Bitcointalk'ta bu tarz fon yapanları çok gördüm, yıllardır yerli ve yabancı borsalarda işlem yapıyorum kendime güveniyorum, hoş güvenmesem kar edemesem dahi yatırdığınız bitcoini geri göndereceğim çıkmak istediğiniz andan en geç 1 hafta 10 gün sonra..

Böyle bir fon oluştursam katılmak isteyen olur mu?
ilk sıraya beni yaz :)

Üye Psi konu coin oldu mu ben kesin katılırdım :)
Ama şuan katılamam o ayrı :D

az veren candan çok veren maldan, 0.1 Btc'niz 1 btc bile olabilir 3 ayda az sorumluluk alayım işlemleri daha ciddi ve az risk alarak yaparım diye düşünüyorum Yada Evet arkadaşlar şimdi hep birlikte batıyoruz :( Psi nerdesin? psi hain psi :D

Kambersiz düğün olmaz yaz benide.

az veren candan çok veren maldan, 0.1 Btc'niz 1 btc bile olabilir 3 ayda az sorumluluk alayım işlemleri daha ciddi ve az risk alarak yaparım diye düşünüyorum Yada Evet arkadaşlar şimdi hep birlikte batıyoruz :( Psi nerdesin? psi hain psi :D

yada gel psi psi :D:D:D
bende düşünürüm coin piyasasınndan hiç anlamasamda sana güveniriz

ufak miktarlarda sırf ortamda olmak için ben de gelebilirim

Faiz oluyor di mı bu :) keşke kaybetme riskimiz de olsaydı

yok hocam şirketler nasıl halka açılıp kar payı veriyorsa o şekilde kar payı, kaybetme riski şöyle, ben zarar ettim yada kaybettim o zararı kendim çekerim, tutupta sizin bana güvenip bana verdiğiniz yalan oldu diyemem gitsede cepten karşılaşırız riski ben alıyorum :rolleyes:

---------- Spam Engelliyici 13:55 ---------- Önceki Mesaj 13:55 ----------

minimum ne kadar yatırmak lazım

minimum 0.1 maksimum 1

Yatırım grubu kuracaksın herhalde, Allah yüzünü yere eğdirmesin.
İnşallah iyi kazanırsınız.

Sen oldun için katılıyorum bende

Edit:Faiz gibi bir şey ise katilamam

Son düzenleme:
Katılırım yapacak olursanız bir pm alarım

bende katılmak isterim tabi işin ayrıntılarını da öğrenmek lazım skyp gurubu yada ayrıntılı bi konu açarsanız herkes için daha kolay olur. BTC işine kesinlikle girmek istiyorum

Hocam nasipse ben katılmak ısterım ancak hıcbır bılgım yok mınımum tutar tl olarak ne kadar oluyor bana soylermısınız ona gore net katılım tutarım olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri