Forum Sayesinde Gerçek Hayatta Görüştüğünüz Kişiler

ytpara yutdisi bulusmasida yapmak lazim :)

ben henüz forumdan tanışıpta kimseyle hasbihal kuramadım ama yazdıklarına ve attıkları zeka dolu yorumlara bakarak en çok mnote ve ytkorayı tanımak isterdim :)

Ben Malesef Kimseyle görüşmedim henüz ama tanımak istediklerim tabiki var ama unuttugum nickini yazmadıklarımdan özür dilerim şimdiden [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=5095]kskcoliq[/MENTION] [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] [MENTION=114]FGA[/MENTION] [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] [MENTION=4978]MehmetYazar[/MENTION] [MENTION=916]Existence[/MENTION]

Ben Malesef Kimseyle görüşmedim henüz ama tanımak istediklerim tabiki var ama unuttugum nickini yazmadıklarımdan özür dilerim şimdiden [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=5095]kskcoliq[/MENTION] [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] [MENTION=114]FGA[/MENTION] [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] [MENTION=4978]MehmetYazar[/MENTION] [MENTION=916]Existence[/MENTION]

Kardeşim benim, kalp kalbe karşıdır. Aynı şekilde duygularımız. Selam ederim. Gün olur, dağlar kavuşur!.. Varolasın :)

Ben tanışmak istiyorum hepinizle bakalım geç katıldım aranıza yeni bi buluşma olursa gelirim inşallah. Forumu tavsiye ettiğim birkaç kişi var kullanmıyorlar galiba :) beceremediler yt işini. Bu mağara adamları mı kazanıyor bu kadar parayı diyecem birgün :D :D

Daha kimseyi tanımak nasip olmadı. [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=3272]fth[/MENTION] [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] bunlarla tanışmak isterdim. Diğerlerini az çok tanıyorum forumdan ama [MENTION=291]Triqalx[/MENTION]i pek tanıyamadık videolardan gördüğüm kadarıyla kafa bir adama benziyor her ne kadar mağara kaçkını gibi olsa da bu görüntünün altında güzel bir kişiliği olduğuna inanıyorum :D

Ee bir sonraki buluşma ne zaman [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] , sen de gelmişken yapsaydık bir buluşma daha :D

[MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] ve [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] kardeşlerim inşallah herkesin buluşabileceği bir şehirde görüşme yapılır ve hafta sonuna denk gelirde görüşebiliriz. Bende sizleri görmek isterim. Forumda görmek tanışmak istediğim çok değerli arkadaşlar var. İnşallah bir gün güzel bir görüşme olur..

Aklıma böyle bir konu geldi ben başlayam
[MENTION=1126]CemaLi[/MENTION] 1. Sıradadır sık sık görüşürüm bu değerli abimle
[MENTION=1523]mNote[/MENTION] Kendisi candır bir dahakine sen gelecen ona göre
[MENTION=2025]SSemSS[/MENTION] 2 Kere gördüm hüseyin abimi
[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] Anlatmama gerek yok heralde :)
[MENTION=291]Triqalx[/MENTION] Ya bu adamı çok sevdim ben çok nazik iyimser her ne kadarda mağaradan çıkmış gibi gözüksede :D
[MENTION=114]FGA[/MENTION] muhabbeti iyi, iyi bir dinleyici
[MENTION=79]Strider[/MENTION] yakışıklı adam :cool:
[MENTION=151]Tahir[/MENTION] bu güzel abimde taa karşılardan kalktı geldi (istanbul buluşmasına) çok iyi bir abimdir
Utku abinin nickini bilmiyorum :p kusura bakma

Tanımak istediklerim;
[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] [MENTION=36]dRaCk[/MENTION] [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] [MENTION=51]beyto33[/MENTION] [MENTION=3057]tiger[/MENTION] [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] [MENTION=3272]fth[/MENTION] [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] [MENTION=5390]mixnewss[/MENTION] [MENTION=58]kkundakci[/MENTION] [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION]

kısmet olursa tanışırız kardşeim :) sen benı görmeden tanımak istiyorsan [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] ye sor o anlatsın sana

kısmet olursa tanışırız kardşeim :) sen benı görmeden tanımak istiyorsan [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] ye sor o anlatsın sana

Beyto ile tanışınca bir şey farketmiyor, adam öyle hızlı konuşuyorki bi bok anlamıyonuz :)

CemaLi
Her gün skype veya teldende görüşürüz.Sanal kardeşimdir kendisi:)

EmekThoR
Büyümüşte küçülmüş kardeşim:)

mNote
Admin hakkında kötü bişey yazılmaz.Yardımsever Ferrarili kardeşim

SSemSS
Tam bir istanbul beyefendisi:)

Serk@nYT
Üstadı anlatacak kelime yok

Triqalx
Sert gibi gözüken ama adam gibi adam

FGA
Forumun Ağır abisi

Strider
Yakışıklı ve Asabi

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]

abi bence yt para istanbul buluşması düzenliyelim sırayala ilere göre yaparız ilerleyen zamanda ?

bence çok güzel olur

istanbul buluşması yapılsa bende gelirdim ama bende malesef suskunum kerpetenle alırsınız lafı

Büyük bir İstanbul buluşması düzenlenebilir hazır Serkan abide Türkiye'deyken ne dersiniz arkadaşlar?
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] , [MENTION=151]Tahir[/MENTION] , [MENTION=1523]mNote[/MENTION] , [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] , [MENTION=291]Triqalx[/MENTION]

Büyük bir İstanbul buluşması düzenlenebilir hazır Serkan abide Türkiye'deyken ne dersiniz arkadaşlar?
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] , [MENTION=151]Tahir[/MENTION] , [MENTION=1523]mNote[/MENTION] , [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] , [MENTION=291]Triqalx[/MENTION]

hayır diyen ölsün :D ben varım her türlü

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] bununla tanışaydık iyiydi :D iyi birine benziyor lig tv verdiydi geçen :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri